Gliss Million Gloss Şampuan Deneyimim

Gliss Million Gloss


Merhaba Arkadaşlar,
Saç bakım ürünleri söz konusu olunca biz hanımların ilgi odağı haline geliverir hemen.
Uzun olsun kısa olsun ,boyalı yada naturel renk vücudumuzun en güzel süsü olan saçlarımızın hep daha iyi sağlıklı ve güzel görünmesi için çabalar dururuz.
Saç konusunda bende her hanım gibi her zaman çok ilgiliyim .
Sık sık boya yaptırmamdan kaynaklı,malesef kırılmalar matlaşmalar ve yıpranmalar gibi sorunlar kabusum gibi:(
Bu güne kadar bir çok bakım ürünü ve şampuan denemelerim oldu.Kiminden memnun kaldım kimi saçımın yapısına uymadı.

Gliss Million Gloss


Geçtiğimiz ay içersinde Fikri mühim aracılığıyla Gliss in yeni çıkarmış olduğu  Million Gloss şampuanları denemem için elime ulaştı.Ambalajı ve şampuanın içersindeki prıltılar hemen dikkat çekiyor.Ambalaj tasarımını ve rengi gerçekten çok başarılı buldum.6 lı set halinde elime ulaşan şampuanlardan ve indirim kuponlarından 5 tanesini çevremdeki arkadaşlarıma denemeleri için dağıttım.Fotoğraflarını yayınlamama müsade eden arkadaşlarımın görselleri aşağıda.

Gliss Million Gloss

Gliss Million Gloss


Deneyim yorumlarıma geçmeden önce, saç tipim hakkında bilgi vereyim.Saçlarım boyalı kuru ve hacimsiz.Bunu yazmamın nedeni kuru saçlardaki etkisini daha iyi anlayabilmeniz için.
Şampuanın özellikleri ise şunlar:

Yenilikçi Parlaklık-Laminasyon-Teknolojisi ve Konsantre Parlaklık İksiri içeren eşsiz onarıcı formülü ile mat saçlara 10 güne* kadar parlaklık sağlar.  

MILLION GLOSS eşsiz onarıcı formülü, saç yüzeyini yeniden yapılandırır ve her bir saç telini ışıltılı bir tabaka ile örter. Bu eşsiz teknoloji parlaklığını yitirmiş mat saçlara 10 GÜNE* KADAR IŞILDAYAN PARLAKLIK ve milyonlarca yansıma sağlar.  

* Million Gloss şampuan, saç kremi ve bakım maskesi ile beraber kullanıldığında

Kullanım sonrası yorumum ise; Aslında yukarda yazdığı gibi sampuan,saç kremi ve bakım maskesi bu set halinde gelseydi markanında dediği gibi etkiyi daha iyi deneyimlemek açısından iyi olurdu.Şampuanın yoğunluğunu sevdim.Az miktarda kullanımla saçlarımda beklediğim temizliği sağladığını düşünüyorum.Kokusu bana göre çok güzel.Biraz erkek parfümüne benzetsemde her kesin saç yapısı farklı olduğu gibi kokusuda farklıdır.Tıpkı parfümlerde olduğu gibi bir ürünün kişi üzerinde etkileşim kokusuda farklı olur.Ben saçlarımdaki kokuyu sevdim.Kokusunda gün içersindeki kalıcılığının ise çok uzun süreli oldugunu söyleyemiyeceğim.Gerçi bu benim için çok önemli bir kriterde değil.Normalde saçlarımı boyalı olduğu için hep kremlerim,bu şampuanla kremlemeden çıktığımda dahi herhangi taranma zorluğu yaşamadım.Bu benim için artı bir özellik oldu.Gelelim saçlardaki parlaklığa.Beklediğim kadar ışıl ışıl bir parlaklık gözlemlemesemde,saçlarımdaki matlık gitti..Komle bir set halide kullanım mutlaka dahada farklılık yaratacaktır diye düşünüyorum.Kişiden kişiye kullanım yorumu etkisi farklı olacaktır mutlaka.Ben ilave olarak en kısa zamanda saç krem ve bakım maskesinide alıp denemek istiyorum.
Son olarak Gliss ve Fikri Mühim e bu deneyimi yaşamamız için bizlere sağladıkları bu güzel imkan için teşekkür ederim.

Yorumlar

  1. Ben de şampuanından çok memnun kaldım canım..Çok güzel bir ışıltı kattı saçlarıma..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim canım memnun kalmana.
      Sevgiler bendende <3

      Sil
  2. Ben Elidor açık yeşil kullanıyorum saçlarım çok dökülüyor -şampuandan kaynaklı- şimdi pantene aqua veya bu şampuanı almayı düşünüyorum. Bu şampuanda dökülme olayı nasıl sizce?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥