Erken yaşlanmaya Nutraxin Dermage besin takviyesi ile dur deyin.

Nutraxin Dermage




Günümüz koşuşturmasında stres, yoğun iş temposu, düzensiz beslenme nedenlerinden dolayı her 3 kişiden birinin aşırı kilo alma, saç dökülmesi, eklem ve kalp damar sorunları, bağırsak sistemi bozukluğu, erken cilt yaşlanması, yorgunluk gibi sorunlardan en az birini yaşadığına işaret ediyor. Tüm bu şikayetlerinize en doğal ve kısa yoldan son vermenize yardımcı olacak NUTRAXIN Gıda Takviyesi Serisi, sağlıklı bir yaşamda en büyük destekçiniz olacak.

Bitkisel ve doğal içeriğe sahip 15 çeşit ürünle satışa sunulan NUTRAXIN Gıda Takviyesi Serisi, kilo vermeyi kolaylaştırma, bağırsak sistemini düzenleme, ciltte yaşlanma ve selülit oluşumunu engelleme, saç dökülmesini önleme gibi pek çok soruna gıda takviyeleriyle çözüm getirmeyi hedefliyor.


Nutraxin Dermage

Nutraxin Dermage

Tarçın Events organizasyonuyla  Biota Lansmanında hediye edilen Nutraxin Dermage i kullanmaya başladım.Ciltte yaşlanma etkilerini engellemeye yardımcı harika bir besin takviyesi.

DERMAGE cilde ihtiyacı olan temel besin maddelerini sağlarken erken yaşlanmaya sebep olan serbest radikallerle de savaşarak antioksidan özellik gösterir. Cildin parlaklık ve esneklik kazanmasına, güçlenmesine yardımcı olur.

Normal metabolik faaliyetler ve maruz kalınan dış etkenler (güneş ışınları, radyasyon, virüsler, stres, sigara, alkol gibi) sırasında serbest radikaller oluşur. Bu moleküller hücrelere saldırarak yapılarını bozar, hücre hasarına, erken yaşlanmaya sebep olur.

DERMAGE içeriğindeki spirulina ile cildi proteinle yoğun olarak beslerken,yapısında bulunan GLA ve Vitamin B12nin de dahil olduğu birçok molekülle antioksidan özellik sergiler. Antioksidan maddelerce yoğun olan içeriğindeki standardize bitki ekstrelerinden üzüm çekirdeği ekstresi ayrıca vitamin C ve E ile dokuları desteklemeye, domates ekstresi ise UV ışınlarından korumaya yardımcı olur. Sağlıklı bir cilt için gerekli mineraller Biotin ve çinkonun yanı sıra, içeriğindeki antioksidan E vitamini ile C vitamininin etkinliğini arttırır.

İçindekiler : Her bitkisel kapsülde;
218,39mg Vitamin E (Asetat)
82mg Spirulina (Spirulina yosunu)
82mg Standardize Vitis vinifera (Üzüm çekirdeği) Ekstr. (%95 Proantosiyanidin)
57mg Standardize Camellia sinensis (Yeşil çay) Ekstr. (%80 Polifenoller, %40 EGCG)
54mg Standardize Lycopersicum esculentum (Domates) Ekstr. (%1 Likopen)
40mg Standardize Vaccinium myrtillus (Yaban Mersini) Ekstr. (%25 Antosiyanosidler)
4,07mg Çinko (Glukonat)
2,85mg Selenyum (Sodyum selenat %1)
0,08mg Biotin (Vitamin H)

Diğer Hammaddeler : Bitkisel kapsül (Hidroksipropilmetil selüloz), Sorbitol, Bitkisel Mg-stearat, Si-dioksit

Ürün satışı sadece eczanelerde satılmakdadır.

Fiyatı :39.90 TL

Yorumlar

  1. İyi akşamlar paylaşımınız için tk ederim.Ürün paylaşırken acaba piyasa fiyatınıda yazmanız mümkünmü acaba.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi akşamlar hoşgeldiniz.
      Gıda takviyeleri eczanelerde satılmakdadır.
      Ortalama şuanki güncel fiyatını yazının altına ekledim.
      Öneriniz için teşekkür ederim.
      Sevgilerimle

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥