Shapemaster Güzellik Merkezinde Dalton ürünleriyle cilt bakımı deneyimim

Shapemaster Güzellik Merkezi

Sağlıklı görünen bir cilt, biliyoruz ki güzelliğin en önemli parçasıdır.
Kendi evimde günlük olarak düzenli cilt bakımını aksatmadan uygulayan biri olarak mümkün oldukça bir kaç ayda bir profesyonel cilt bakımınada gitmeye çalışıyorum.
Profesyonel cilt bakımına gitmemin sebebi elbette sorunlu bir cildim olduğu için değil. Benim bu güne kadar edindiğim bilgilere göre 20 li yaşlardan itibaren
cildin yaşına cilt özelliğine göre aralıklarla profesyonel cilt bakımı yaptırılması gerekir.Cilt bakımında cildin sağlığı baz alınacak olursa ilerleyen yaşlarda oluşabilecek leke,cilt sarkması,kırışıklık ve gözenek genişlemesi gibi zamanla ortaya çıkabilecek olumsuz etkilerin önünede geçilmiş olur.
 Günümüzde hava şartları beslenme bozuklukları,uykusuzluk,sigara ,stres,alkol vs gibi etkenler cilt bakımını daha da önemli hale getiriyor.
Evlerimizde kendi uyguladığımız günlük rutin cilt temizliği bakım kremleri oluşabilecek sorunları elbette bir nebzede olsa ortadan kaldıracaktır fakat yaşlanmanın, sarkmaların, lekelerin, kırışıklıkların önüne geçip engelleyebilmek ya da geciktirebilmek için ortalama ayda bir defa profesyonel cilt bakımı yaptırmakda çok önemli.
Profesyonel cilt bakımı yaptırırken de doğru ürünlerin cilt tipinize yaşınıza vede cildinizin ihtiyacına göre yapılması halinde, cildin yaşlanmasını geciktirebilecek en etkin sistemdir.
Yaş ilerledikçe azalan hücre yenilenmesi ,yılların yorgunluğunu ve etkilerini cildimde dahada azaltmak oluşabilecek olumsuz etkileri yavaşlatmak adına profesyonel cilt bakımına önem veriyorum.



Cilt bakımının önemine yeterince değindim sanırım.Sizlere İstanbul Cadde bostan Shapemaster Güzellik Merkezinde Dalton Ürünleriyle yaptırdığım profesyonel cilt bakımından bahsetmek istiyorum.

Dalton Kozmetik

Dalton Kozmetik


Dalton ürünleriyle Aralık Ayında Ankarada gerçekleşen sevgili Ebruşka nın etkinliğinde tanıştım.Etkinliğe deneme boy tester ürünlerle katılan firma aynı zamanda tüm davetlilere Dalton ürünleriyle bakım yapan güzellik merkezlerinde birer seans cilt bakımı hediye etmişlerdi.Dalton Kozmetik yetkilisi İlknur hanımın yönlendirmesiyle  İstanbul da Shapemaster Güzellik Merkezinde profesyonel cilt bakımı hediyemi kullandım.

Shapemaster Güzellik Merkezi

Güzellik merkezinin güzel sahibesi Nilgün hanım ve değerli güzellik uzmanı estetisyen ler bizi son derece sıcak ve ilgiyle karşıladılar.Bir kez daha buradan da kendilerine çok teşekkür ederim.
 Shapemaster Güzellik Merkezin, insanları mutlu eden hayatlarına keyif, güzellik, enerji katacak hizmet anlayışıyla bu fikirden yola çıkarak 1993 yılında kurulmuş.
Merkezlerinde ise misafirlerine sundukları hizmet çok geniş yelpazede.zihin ve beden sağlığınıza iyi gelecek, enerji dengelerinizi yerine getirecek methodlardan ,cilt bakımlarına, oksijen ile cilt gençleştirmeden pilatese, feng shui eğitimlerine; sigara bıraktırmadan, kilo kontrolü desteğine kadar  hizmet vermekteler.
-Yüz Bakımı
Guinot ürünleri ile cilt bakımı
Dalton ürünleri ile vital lift cilt yenileyici bakım
Kolajen Bakım
Oxyjet cihazı ile cilt bakımı
Skintech
Altın Bakım
Delarom Cilt Bakımı
Thalasso Welness Hydra Alga Bakım

Shapemaster Güzellik Merkezi


-İncelme ve Zayıflama
Lipolazer Cihazı
Masaj Teknikleri
Pilates Reformer
Quantum Cihazı
Technispa Cihazı

-Cilt Gençleştirme
Einxel
Quantum caci lifting kürü
Pro slim 24 yüz lifting kürü (Yüz lifting kürü)
-Epilasyon
-Zihnimize ve Ruhumuza Özel
Reiki Eğitimi
SCİO
Reiki şifa seansları
Feng Shui
Tekrar bağlantı şifası seansları
Yaratıcı imgeleme
Access the bars eğitimi

-Kurumlara Özel Hizmetlerimiz
-Diğer Uygulamalar
Kalıcı Makyaj
Sir Ağda

Deneme boy dalton ürünlerinden çok memnun kalınca cilt bakımında da beklentim haliyle arttı.
Dalton bir Alman markası,40 yıldır da kozmetik alanında sürekli yeniliklerle var olan bir firma.
150 çeşit ürün ve 20 farklı serisi ile geniş bir bakım yelpazesine sahip olan firma son yenilikleri olan Celumer – Anti-Aging ürünleriylede oldukça iddalılar.Celumer, insanın denizden geldiğini, denizi içinde taşıdığını ve doğal güzelliğe sahip olmak için denize ihtiyaç duyduğunu benzersiz bir fikirle sembolize etmektedir. Yıllar süren uzun araştırmalarının sonucunda deniz de bulunan tuz ve mineral elementlerinin insan hücreleriyle uyumunu keşfetmişler.
''Anne karnındaki bebek denizdeki balık ile benzer bir mineral tuz karışımı içinde yüzer
İnsan gözyaşı ile deniz suyunun ph değeri ve mineralleri aynıdır.
Dalton cildi genç ve sağlıklı tutmanın yeni bilimsel yoludur. Celümer içeren ürünler cilde sürüldüğünde doğal emilim (iyontoforez) ile ciltteki her türlü bariyeri aşarak problemin olduğu bazal (canlı) tabakaya iner. 
Birinci evrede mineral ve elementlerle hücreyi temizler (detoksifikasyon yapar).
İkinci evrede vitamin, yağ ve proteinlerle canlı tabakayı besler.
 Eksiklikleri ve fazlalıkları dengelenmiş canlı tabaka 28-30 gün sonra cildin üst katmanını oluşturduğunda kişi çok daha genç ve sağlıklı cilde sahip olur.''
Shapemaster Güzellik Merkezinde cilt bakımı uygulayan estetisyen Hülya Hanım da Dalton ürünleri ve kabin bakımları konusunda özel eğitimler almış ve alanında uzman .Firmanın ürünleriyle ilgili almak istediğim tüm bilgileri detaylarıyla bana aktardı.

Shapemaster Güzellik Merkezi

Cilt bakımıma geçecek olursak; ilk aşamada makyajım temizlendikten sonra cilt analizim yapıldı.
Cildimin ihtiyacına uygun ürünler tespit edildikten sonra temizlik işlemi olarak;
Dalton Derma Balance süt , tonic ve celumer peeling uygulaması ile cilt temizliğim sağlandı.
Malum sert soğuk bir kış geçirmemiz ve ayrıca benim cildiminde yoğun kuruluğundan kaynaklı nem takviyesi için,Hydro Alga canlı yosun maskesi uygulandı.
Hydro Alga 24 saat kremi ve Q10 göz kremi ile de  profesyonel cilt bakımım tamamlanmış oldu.
Tek seansda bile cildimdeki canlılık parlaklık ve yoğun nemle fazlasıyla mutlu oldum.
Dalton bakım ürünleri,profesyonel cilt bakımı ürünü olarak kesinlikle tercih edeceğim bir marka oldu 
Bu arada ayda bir Shapemaster Güzellik merkezinde Hülya hanımın ellerine cildimi teslim etme kararı aldığımıda söylemeden geçemiyeceğim.
Ayrıca Shapemaster Güzellik Merkezin de birde Scio uygulaması yaptırdım.Benim için çok ilginç aynı zamanda  verimli ve çok şaşırtıcı bir deneyim oldu.
Scio uygulaması hakkında deneyimimi ayrı bir yazıda sizlerle paylaşacağım.

Shapemaster Güzellik Merkezi hizmetlerinden yararlanmak ve bilgi almak isterseniz aşağıdaki iletişim adreslerinden ulaşabilirsiniz.
Bağdat caddesi no:275 kat:3 daire:6 Caddebostan/Kadıköy - İstanbul
Tel : 0 216 411 09 17-18
E-mail : info@shapemaster.com.tr

Dalton Ürünleri hakkında daha detaylı bilgi içinse, web sitelerine göz atabilirsiniz









Yorumlar