Pürüzsüz bir cilt için altın maske uygulaması

Shape Master Altın Maske Uygulaması


Asırlardan günümüze uzanan bu yolda 24 ayar altın bakım maskesi trend olmaya devam ediyor. Antik Mısır’da Cleopatra'nın altın bakım maskesi ile gençlik ve güzelliğini koruduğu söylenir. Eski zamanlarda sadece çok zenginlerin ulaşabildiği bu bakım teknolojide ve kimya alanındaki gelişmeler sayesinde artık bizlerin de bu antik sırdan yararlanabilmemize imkan sağlıyor.Shapemaster Güzellik Merkezinde yapılan altın maske bakımını denedim ve etkili sonuçlarını sizlerle paylaşmak istedim.

Günümüzde güneşin etkisi, kullanılan ilaçlar, yanlış tercih edilen kozmetik ürünleri, hamilelik, genetik yatkınlık, yaşlılık gibi nedenlerden yüzümüz ve vücudumuzda cilt lekeleri oluşuyor. Biz kadınların bebeksi cildine gölge düşüren cilt lekeleri hepimizi üzüyor ve bizi farklı çareler aramaya yönlendiriyor. Dolayısıyla cilt lekelerinde birçok tedavi yöntemi uygulanmış ve uygulanmaya devam ediyor. Cilt tipine göre yapılan bu uygulamalarda başarılı sonuçlar elde ediliyor ama en önemlisi lekeler oluşmadan önce yüksek koruma faktörlü ürünlerle önlem almak ve var olan lekelerin koyulaşmasını engellemek.
Herkes gibi siz de cildinizdeki lekelerden kurtulmak için birçok yöntem denemiş olabilirsiniz
Bunun son örneklerinden biri 24 ayar saf altının cilt bakımında kullanılması. İçinde 24 ayar altın tozları, vitamin C minareller bulunan altın maske, bir yandan hücrenin yenilenmesini hızlandırırken bir yandan da yoğun nem vererek cildi sıkılaştırıp çizgileri açıyor. Aynı zamanda yazın sıcaklarının artmasıyla cildin matlığından şikâyet eden biz kadınlar için, maske altın tepside sunulan bir nimet gibi. 
Cildin matlığından kurtulmasında, nemin dengelenmesinde ve hücrelerin yenilenmesini hızlandırmasında kullanılan altın maske sivilcelerinden dert yananlar, cildindeki lekelerden kurtulmak isteyenler ve siyah noktaların mutluluklarına gölge düşürmesini istemeyenler için kullanılabilir bir yöntem.

Shape Master Altın Maske Uygulaması


 Altın maske uygulamadan önce cilt temizlenir ve derinlemesine bir cilt bakımı yapılır ,ardından altın maske yüze sürülür. 

Shape Master Altın Maske Uygulaması
ShapeMaster Güzellik Merkezi


Maske tamamiyle kuruduktan sonra ciltten soyularak çıkartılır.

Shapemaster Güzellik Merkezi

Shapemaster Güzellik Merkezi
Nemlendirici kremlerle sonuçlandırılan maske sonrası ışıl ışıl bir cilt sizi bekliyor olacak.

Shape Master Altın Maske Uygulaması

Yaklaşık yarım saat boyunca yüzünüzde kalacak maske ayda iki kez uygulandığında oldukça etkili sonuçlar alınacaktır. 
Güzelliğinize…

Yorumlar

  1. Güzelliğine güzellik katmissin canım masaalh denemek lazım ��

    YanıtlaSil
  2. cildiniz harika gözüküyor bakım sonrası :) sadece İstanbul'da mı var bu uygulama acaba çok merak ettim .

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥