Nuxe Reve de mıel dudaklar için besleyici onarıcı bakım kremi deneyimim


Nuxe Reve de mıel lip balm

Kış ayları gelince bir çoğumuzun derdidir,cilt kuruluğu.
Evdeki sıcak hava dışarıda ki soğuk hava gel git leri arasında nemi azalan cildimiz kurur çatlar.
Bunun sonucu kuruyup pullanan yüzümüz ellerimiz çatlayan dudaklarımız,bu aylarda bakıma daha çok önem vermemizin de adeta zil sesidir.
Çatlayan kuruyan katman katman ayrılan ,bunlar olurken bir birine değdikçe yapışan dudak derisi hem acılı hemde tedavisi zor bir sürecide beraberinde getirir.
Yaz aylarında zaman zaman kullandığım ama kışın ihmal etmediğim dudak nemlendiricilerinin bir çok çeşidini bugüne kadar denemişimdir.
Renklileri,meyve kokuluları derken çeşit çeşit ürünler arasında tabiki en önemli tercih sebebi olarak nem verme özelliği yüksek oranda olanlar ön plana çıkıyor.
Bu tarz yardımcı ürünler tedavi edici olarak kullanılacaksa eğer gündüz kullanımla beraber bence gece bakımında daha çok yer verilmeli.
Onarma,iyileştirme kısmını siz uyurken yapması daha uygun bir zaman dilimi.
Son bir aydır düzenli kullanmaya gayret gösterdiğim Nuxe Reve de mıel lip balm dan bahsetmek istiyorum sizlere.
15 g mini bir cam kavanozda olan ürün, kuru ve çatlamış dudaklar için besleyici onarıcı bir  dudak kremi.
Koruyucu ve suni parfüm içermeyen ürünün içeriğinde ise,akasya balı, greyfurt esansı, shea yağı, değerli bitkisel yağlar bulunmakta.

Nuxe Reve de mıel lip balm

Yukarıda fotoğraf da göreceğiniz gibi yoğun kıvamda olan bu ürün stic şeklinde olmadığı için en çok hijyen olmasada parmakla uygulanabilir bir kıvamda.Ben temiz bir ruj fırçasıyla parmaklarımı deydirmeden kullanmayı denesemde ürünün yoğunluğundan dolayı malesef fırcaya yeterli derecede ürünü sabitlemeyi başaramadım.Bu sebebden dirki mutlaka temiz parmaklarla uygulayıp parmaklarınızdaki vücut ısısıyla daha rahat dudak üzerine yayılabiliyor.
Çok yoğun ve katı gibi görünsede dudak üzerinde yumuşayarak yada eriyerekmi demek gerekli bilemedim, çabuk yerleşebilen bir ürün.Dudaklarda her hangi bir ağırlık hissi yaratmıyor fakat gündüz kullanımda hani rujun altına uygulayayım dediniz durumlarda bana göre kat kat ruj sürmüşsünüz hissi veriyor.
Bu sebebdendirki,yazımın başındada belirttiğim gibi bu ürünün daha çok gece yatmadan önce tedavi amaçlı kullanılıp sabaha kadar dudakları onarması ve yumşatması amaçlı kullanımı dahada yerinde olacaktır.Tabi gündüz kullanım tercihi de size bağlıdır.Ruj sürmediğiniz zamanlarda da kullanımı sorun teşkil etmeyecektir.
Gelelim etkilerine: Dudak kuruluğu hepimizin de bildiği üzere soğuk ,sıcak hava etkenlerine,yeterli derecede sıvı alımına bağlı olarak artıp yada soruna dönüşebilen bir durumdur.
Bu tarz yardımcı ürünler olumsuz şartlar değişmediği sürece sadece yumuşatma rahatlatma ya yöneliktir.Herhangi bir ilaç gibi problemi tamamen ortadan kaldırmasını beklemek elbetteki yalnış olur.
Nemlendirme ve rahatlanma bakımından perfonmansının oldukça yüksek olduğu bu ürün,bence amacını yerinede getiriyor.
Fiyatı :22 TL civarında
Minik ambalajına rağmen sür sür bitmeyen bir ayrı özelliği de var. Okadar bereketli ki kolay kolay kullanma süresi birmedikçe yenilemeye ihtiyaç duymayacağınız bir ürün.Kolay taşınabilir olmasının yanı sıra ah bide uygulamada daha hijyenik bir yolunu bulabilseydim diyorum.
Bu ürünü sizler kullandınızmı?
Görüşleriniz nelerdir bana yorum olarak yazarsanız çok mutlu olurum.



Yorumlar

  1. Nuxe markasını genel anlamda sevdiğim için bu ürününü de denemek isterim :)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Ne güzel üründen memnun kalanlar katogorisindesiniz.:)Sevgiler

      Sil
  3. Ürünü kullandım dudak maskesi niteliğinde ama içindeki pütürcükler beni çok rahatsız etti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah evet pütürcüklerden yazımda bahsetmeyi unuttum.İlk sürümde benide rahatsız etmişti fakat hemen dağıldığı için sonra alıştım sanırım:)

      Sil
  4. Böyle bir dudak bakim ürününe ihtiyacim var 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım ürün hakkında faydalı bir bilgi olmuştur.Sevgiler

      Sil
  5. Nuxe urunlerini cok severim,bu urunude denemistim kuru dudaklari tedavi edici ozelligi on planda.gule gule kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim evet bakım için tercih edilebilir ürünler arasında.Sevgiler

      Sil
    2. Teşekkür ederim evet bakım için tercih edilebilir ürünler arasında.Sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥