Deborah Milano'dan Cesur Dudaklar

Deborah Milano


DEBORAH MILANO’DAN CESUR DUDAKLAR

113 yıllık İtalyan kozmetik markası Deborah Milano, Sonbahar/Kış Koleksiyonu’yla geçmişi, yeni bir modernlikle selamlıyor.

MAT EFFECT KOLEKSİYONU, İngiliz ve İrlandanlılar’ın ‘kusursuzluğu ve saflığı’ temsil eden sembollerinden olan ve bu sezon podyumlarda sıkça gördüğümüz tüvit’ten ilham alıyor.

4 yeni ürünün yer aldığı koleksiyon, ‘ham’ ve ‘doğal’ materyallerle sade ama aynı zamanda güçlü, şık ve zarif bir görünüme sahip olunabileceğine vurgu yapıyor. Mat bir bitişe sahip, derin, yoğun ve dramatik renkler ise sonbahar makyajını kusursuz kılıyor. Hadi gelin köklerimize dönelim!

CESUR DUDAKLAR

Deborah Milano, ‘bestseller’ ve ‘ikonik’ rujlarından Atomic Red Mat serisine 4 ‘cesur’ renk ekledi; leylak fuşya, koyu leylak, ateş kırmızısı ve marsala. Çekici dudaklar için önemli bir güzellik silahı olan Atomic Red Mat, yoğun renk veren ultra lüks formülüyle ve hafif kremsi yapısıyla kolayca uygulanır. Olağanüstü şekildeki yumuşak yapıya sahip Atomic Red Mat, saten mat bitiş sağlarken gün boyu yeni uygulanmış gibi görünür. İçerdiği antioksidanlar, kuşburnu özü, C ve E vitaminleri sayesinde yaşlanmanın etkilerini azaltan ruj, dudakları beslerken nemlendirir. FİYATI: 39.90 TL

Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥