Revox Atkuyruğu Sıvı Saç kremi kullanım yorumlarım

Revox Atkuyruğu Sıvı Saç kremi

Saç bakımında keratin içerikli ürünleri çok seviyorum.
Sürekli boya röfle gibi kimyasallarla işlem uygulanan saçlarınız varsa kopmalar kırılmalar tiftiklenmeler ve saç uçlarının yıpranması malesef kaçınılmaz oluyor.
Üstüne üstük mevsim geçişlerinde saç dökülmeleride artınca off.
İşlem gören sürekli boyattığım saçlarım olduğu için daha çok onarıcı ve güçlendirici bakım ürünleri ve şampuanlar kullanmaya özen gösteriyorum.
Bu kadar dikkat etmesem sanırım mazallah şimdiye kadar kel bile kalabilirdim:(
Yaklaşık 2 yıl önce tanıştığım Revox markası ürünlerine yenilerini eklemişler.
Daha önce uzun süre Atkuyruğu şampuan ve maskelerinide severek kullandım.
Bu günkü yazımda ise  2 aydır bir fiil deneyimlediğim Revox Atkuyruğu Sıvı Saç kremi hakkında yorumlarımı sizlerle paylaşacağım. 


Revox Atkuyruğu Sıvı Saç kremi

200 ml olan ürün sprey şeklinde.
İçeriğinde At Kuyruğu Bitki Özü ile Kuş Tüyünden elde edilmiş kreatin bulunmaktaymış.
Biliyorsunuz ki  keratin proteinleri, saçın hasarlı noktalarına nüfuz ederek, çatallanmış kırık yapısını birleştirerek  saçı anında onarıyor. Böylece  yıpranmış, yanmış, incelmiş, kırık, mat ve koparak dökülen saçlara anında çözüm gerçekleştiriyor.


Revox Atkuyruğu Sıvı Saç kremi

Revox Atkuyruğu Sıvı Saç kremi nasıl kullanılır?

Duştan çıktıktan sonra ön ıslaklığı havluyla alınmış saça yada kurutulmuş saça durulama gerektirmeden tarama öncesi saçlarınıza sıkarak kullanıyorsunuz.Şişeyi öncesinde iyice çalkalamanızı öneririm.
Sanırım her saç tipi için kullanılabiliyor.Ben bu ürünü kullandığım süre boyunca şampuanlamanın ardından saç kremi hiç kullanmadım.Genelde nemi alınmış saçıma taramadan önce sıkarak tüm saçıma yediriyorum.Böylelikle hem koy taranıp hemde nemli saçla saç tellerime daha iyi nüfus ettiğini farkettim.
Haftada 1 yada 2 kere   yaptığım saç maskesi uygulamalarım sırasında ise bu ürünü kullanmayı tercih etmedim.Nedenine gelince saç maskesi uygulaması yaptığımda zaten saçlarım sanki kremlenmiş gibi yumuşacık olduğu için ekstra ihtiyaç hissetmedim.
Revox Atkuyruğu Sıvı Saç kremi ilk kullandığım gün,kurutmadan sonra gözle görünür bir şekilde saçlarımda elektriklenme hissetmiştim.İlk anda tabi bu beni korkuttu.Elektriklenmenin ürünemi yoksa kullandığım şampuandan mı kaynaklandığını test edebilmem için kullanmaya devam ettim.
Sonraki kullanımlarda bu elektriklenme olayını tekrar yaşamayınca cidden çok sevindim.


Peki saçlarda elektriklenme neden oluşuyor.?

Ben  bunun cevabını kendi yaşadığım deneyimlere göre yanıtlayabilirim.Dışarıda işlerimin sıklıkla olduğu dönemlerde malesef saçlarımı hergün yıkamak zorunda kalıyorum.Buda saç için zararlı bir etken.Saçı besleyen saç derisinde vucudun oluşturduğu vitaminleri içeren kendi yağı  yani koruyucu florası mevcut.Hergün yıkayarak bu yağı malesef yok etmiş de oluyoruz.Birde benim yaptığım diğer hata zaten hergün yıkadığım temiz olan saçlarımı tek şampuanla yetinmeyip 2 kez şampuanlamam.Buda saçı hem daha fazla kurutup elektriklenmeye yol açıyordu.
Bunu farkedince mümkün olduğunca saçlarımın kendi doğal florasını yok etmeden temizleme sürelerimi dahada aza indirmeye gayret ettim.Neticede bu dip notun sonrasında Revox Atkuyruğu Sıvı Saç kremi sonraki kullanımlarda elektriklenmede etkisi olmadığınıda çözmüş oldum.
Kolay taranmasının yanısıra saçlarımıda bir bakıma toparlayıp hem parlak hemde olduğundan daha sağlıklı görünmesi yönünde etkisinden memnun kaldım.
Şuan web sitelerinde satış fiyatı 23.90 TL Benim saçlarım uzun,çok fazla ürün sıkmanıza gerek kalmadığı için 200 ml lik ürün sanırım 3 aya yakın gidecektir diye düşünüyorum.
Aranızda bu ürünü kullananlarınız varmı,memnunmusunuz yorum olarak yazarsanız sevinirim.








Yorumlar

  1. ben de yağı ve arındırıcı şampuan ile birlikte kullanıyorum Şerifecim özellikle saçımın kolay açılmasına çok faydası oluyor diyebilirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arındırıcı şampuanı bende haftada bir kez kullanıyorum.Henüz tam bir fikrim oluşmadı o konuda canım.Mutlaka etkileri oluyordur.Bitene kadar bekliyorum sonrasında yorumlarımı paylaşacağım onunda.

      Sil
  2. bitki özlü olması çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle canım,kimyasal sentetik ürünlerden daha çok bitki özü içerikli ürünlere yöneliyorum bende.

      Sil
  3. Çok severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. üründen memnun kalmana sevindim canım güle güle kullan

    YanıtlaSil
  5. Merak ettim şimdi :) güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  6. severek kullanıyorum ben çok memnunum.

    YanıtlaSil
  7. ben de cok severek kullaniyorum. kokusu da guzel ve saclarin kolayca taranmasini sagliyor...ince telleri kalinlastirir mi tam bilemiyorum suana kadar bu etkisini goremedim bir tane bitirmeme ragmen

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥