Süpriz aylık hediyelik-Kutu kutu moda


Kutu kutu moda

Bir kutu dolusu süpriz hediyelik bugünün blog konusu.
Adından da anlaşılacağı üzere Kutu Kutu Moda.
Bayanlara yönelik ,her ay içeriğini bilmediğiniz oldukça uygun fiyatlı bir kutu dolusu giyim ve aksesuar süpriz olarak adresinize geliyor.
Sevgili Yasemin ciğimin blogger etkinliğinde firma tarafından bizlere hediye edilen bu kutuyu gelin hep beraber inceleyelim.

Kutu Kutu Moda olarak her ayın ilk 3 haftası boyunca sipariş alıyorlar., Aynı ayın 20'sinden sonra da tüm sürpriz kutular aynı anda kargolanıyor.Böylelikle aynı anda kargolanan kutuların içeriği önceden bilmeden satın almış oluyorsunuz.İster hediye olarak isterseniz kendinize almış olduğunuz o ayın kutusu tamamen süpriz oluyor.Epey heyecan verici değilmi:)
 Kutu içerikleri kıyafet, takı, aksesuar gibi kadınlara yönelik ürünlerden oluşuyor ve her ay farklı içerik gönderiliyor. Kutular en az 5 ürün içeriyor ve ücret kargo dahil 54,90 TL. 


Kutu kutu moda

Ayrıca www.kutukutumoda.com sitesinde gördüğüm kadarıyla birde sadece aksesuarlardan oluşan bir kutu bulunuyor.35.90 TL fiyatla sipariş verebileceğiniz bu kutularda yine aynı şekilde sipariş verilip dağıtımları yukarda belirttiğim şekilde yapılmakta.
Aralık ayı kutusunun içeriğini sizlerle paylaşmak istiyorum.
5 parçadan oluşan süpriz kutu içeriğinde 2 kıyafet çorap ve takı aksesuarlarından oluşuyor.


Kutu kutu moda

Kutu kutu moda

Kutu kutu moda

Kutu kutu moda

Kutu kutu moda

Bence süpriz kısmı oldukça cazip.Kutu fiyatına göre içerik hediyeleride gayet makul.
Sipariş ve önceki aylardaki süpriz kutu içerikleri için sitelerini ziyaret edebilirsiniz.






Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥