Bionike Defence Hydra5 Opthydra-Multi-Aktif Nemlendirici Krem


İlk kez ürünleriyle tanıştığım firmalardan olan Bio Nike cilt bakım kremiyle Kırık şemsiye Hintli Kızlar Blogger Etkinliğinde hediye edilmişti..Cilt tipime uygun ürün göndermiş olmaları deneyimlemem için çok önemli bir detaydı.Firmanın bu özeninden dolayı teşekkür ediyorum.Etkinliğin hemen ardından kullandığım kremde bitmek üzere olduğundan hemen kullanmaya başladım.
Hassas ve kuru ciltlere uygun olan krem,
50 ml cam bir ambalajda . Sabah ve akşam çok ihtiyaç duyduğum soğuk havalarda gün içinde de yüzüme boynuma ve dekolte bölgeme uyguladım.

 5 farklı aktif formda Hyaluronik asit içeriğiyle özellikle dış etkenlere bağlı cilt hasarını önlerken cildin nem ihtiyacını da gidermeyi amaçlıyor.

İçeriğin hakkında bilgiyi firmanın web sayfasındaki açıklamalar bölümünden aynen buraya aktarıyorum.Böylelikle ürün hakkında daha kararlı bilgi sahibi olabilirsiniz.

İçindekiler
5 farklı aktif formda Hyaluronik asit içerir: Su kaybını azaltır, doğal hücre yenilenmesini normalleştirir, dışsal etmenlerin yol açtığı hasarı önler, cildin elastikiyetini ve tonunu iyileştirir.
Anti-serbest radikal vegetal kompleksi: Anti-stres etki sağlar ve aynı zamanda cildi güçlendirir.
Gynostemma pentaphyllum ekstresi: Tipik olarak uzak doğuda büyüyen ve “ölümsüzlük bitkisi” olarak adlandırılan bu bitkinin ekstresi güçlendirici ve enerji verici etkileriyle intra-selüler bağları güçlendirir ve böylelikle cildin bariyer fonksiyonunu destekler.
Laden (cistus incanus) ekstresi: Akdeniz bölgesinde bulunan bu bitki polifenollerden zengin olduğu için, dışsal çevresel etmenlerin (UV radyasyon, kirlilik) yol açtığı serbest radikallerin etkilerini dengeleyen anti-oksidan özelliklere sahiptir.
Glutamin: Vücudumuzdaki başlıca amino asittir ve hücrelerimiz için bir enerji kaynağıdır.
Nemlendirici kompleks: Bileşenleri doğal nemlendirme faktörünü (NMF) yenilemeyi sağlar ve böylelikle cildin su tutma kapasitesi artar.
Yeniden yapılandırıcı kompleks: Nemlendirici ve yeniden yapılandırıcı bileşenlerin patentli bir karışımından oluşan bu kompleks cildi nemlendirir ve cildin bariyerini korur.
Zanthoxylum bungeanum ekstresi: Rahatlatıcı bir etkisi vardır ve ciltteki her türül kaşıntı, yanma, irritasyonu azaltır.
Jojoba yağı + Karitè (Shea) yağı: Cildi yumuşatır ve rehidratasyon sağlar.

Bileşenlerin listesi
Aqua (su), digliserin, izopropil palmitat, siklopentasiloksan, simmondsia chiensis yağı (simmondsia chiensis (jojoba) tohumu yağı), bis-digliseril poliaçiladipat-2, gliseril stearat, imperta cylindrica kökü ekstresi, butyrospermum parkii yağı (butyrospermum parkii (karite yağı)), setearil alkol, PEG-10 stearat, kaprilil glikol, bis-PEG-18 metil eter dimetil silan, sorbitol, sodyum PCA, akrilamid/sodyum akrilodimetiltaurat, kopolimer, akrilatlar/C10-30 alkil akrilat kros-polimer, dimetikonol, C1314 izoparafin, rosa centifolia suyu (rosa centifolia çiçeği suyu), trehaloz, sodyum hyaluronat, hidrolize hyaluronik asit, hyaluronik asit, kolesterol, seramid 2, glutamin, cistus incanus çiçeği/yaprağı/kökü ekstresi, gynostemma pentaphyllum yaprağı/kökü ekstresi, zanthoxylum bungeanum meyve ekstresi, hidrojenize lesitin, sklerotium sakızı, oleil alkol, PEG-8, sodyum laktat, sodyum karbomer, kapril-hidroksamik asit, lauret-7, desil glukozid, silika, dimetil siliat, bütilen glikol, trisodyum etilendiamin disüksinat . 
Bu bileşen listesi düzenli olarak güncellenmektedir. Yine de,
her zaman ürün ambalajı üzerinde gösterilen bileşenlere bakınız.


Bionike Defence Hydra5 Opthydra-Multi-Aktif Nemlendirici Krem




Benim kremim bitmek üzere sanırım 2 gün daha kullanır ambalajı atarım artık.
Deneyim yorumlarımı daha sağlıklı yazabilmek için ürünün bitmesini bu yüzden bekledim.
Cildim oldukça kuru olduğu için günde birkaç kez kullanarak  bu kış ayında cildimin nem ihtiyacını oldukça iyi karşıladı.Herhangi bir alerjik reaksiyonla hiç karşılaşmadım.
Günlük bakım için benim için oldukça yeterli bir ürün oldu.

Bionike firmasının ilk kez denediğim bu ürünü hakkında benim yorumlarım bu kadar.Aranızda Bionike markasına ait ürünleri kullananlar var mı? Düşünceleriniz nelerdir merak ediyorum.Yazarsanız mutlu olurum.





Yorumlar

  1. İçeriğinde oksijen aktifleştirici bulunması güzel bir özelliği. Hiç duymamıştım bu markayı daha önce

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥