Yves Rocher Beaute Des Pieds Ayak Bakım Balsamı


Yves Rocher Beaute Des Pieds Ayak Bakım Balsamı

Uzun süredir günlük ayak bakımım için kullandığım,geçtiğimiz günlerde yedeklediğim Yves Rocher Beaute Des Pieds Ayak Bakım Balsamından sizlere bahsetmek istiyorum.
Bu sanırım benim ilk kullanmaya başladığımdan bu yana 5. ürünüm.
Aynı zamanda da maalesef bir gün bloguma yazmalıyım deyip hep ihmal ettiğim bir ürün.

Yves Rocher Beaute Des Pieds Ayak Bakım Balsamı

Alkol ve paraben bulunmayan ürünün içeriğinde,organik lavanta yağı,organik karite yağı bulunuyor.
Lavanta yağını hepimiz biliyoruz ama karite yağı nedir nelere iyi gelir hemen küçük bir açıklama yapayım.
Karite diğer adıyla Shea ağacının fıstığa benzer meyvesinden elde edilen oda sıcaklığında katı halde olan bir yağ.
Cildin yumuşak ve elastiki bir  görünüm kazanmasını sağlar. Ciltte koruyucu bir tabaka oluşturur ve cildin nem dengesini sağlıyormuş.İçeriğinde bulunan A, D, E ve F  vitaminleri cildi canlandırırken  E vitamini ise cildinizi yeniler. F vitamininin ise cildi sıkılaştırıcı özelliği vardır.
Bu kısa detayı da belirttikten sonra gelelim kremimizin vaat ettiği özelliklere.

Yıpranmış ve sertleşmiş ayak derisinden kurtulun ve Yves Rocher Onarıcı ve Yumuşatıcı Ayak Balsamı ile ayaklarınıza hak ettiği önemi vermeye başlayın.
Yves Rocher Onarıcı ve Yumuşatıcı Ayak Balsamı, sertleşmiş topuklar ve yıpranmış ayaklar için ideal bakımı sağlar. İçeriğindeki Organik Lavanta Yağı ve Özsuyu ile ayaklarınızı gevşetir ve rahatlatır. Organik Karite Yağı ise cildi derinlemesine besler, onarır ve cildin çevresinde bir film oluşturarak kurumasını engeller.

Yves Rocher Beaute Des Pieds Ayak Bakım Balsamı


Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki, ayak tabanı ve topuklarda oluşmuş ölü deri tabakasını düzenli olarak gidermeniz gerekli.Sertleşmiş bu derileri sadece bu krem sayesinde yok olacağını düşünmeniz sizi hayal kırıklığına uğratır.
Düzenli bakımını yaptığınız ayaklarınız için haftada 2 kez kullanımla, ben daha sıklıkla kullanıyorum,yumuşacık ferahlamış etkisini başarılı bir şekilde hissedebilirsiniz.
Günlük ayak bakımınız nemlendirme için gayet başarılı bir ürün.
Yoğun kıvamlı ayak kremini bolca ayak üstü ve tabanına sürdükten sonra emilmesini mutlaka bekleyin.Gece yatmadan önce yapacağınız bu uygulama sabaha yumuşacık ayaklarla uyanmanızı sağlıyor.Dilerseniz sürdükten ve iyice emildiğini hissettikten sonra çorap giyip yatabilirsiniz.Etkisini daha çok arttıracaktır.
Gelelim kokusuna; aslında lavanta kokusunu severim ama bu sadece lavanta kokusuna sahip değil bence.Sanırım Karite yağının kokusu da içeriğinde yoğun.Sanırım diyorum çünkü karite yağının kokusu hakkında bir fikrim yok.Ama kremde sadece lavanta kokusu olmadığını biliyorum.Sanki çok hafif okaliptüs kokusu benzeri bir kokuyla karışmış gibi.Açıkçası ben kokusunu çok beğenmedim.Sürdükten bir süre sonra koku zaten yavaş yavaş yok oluyor.Ayakları nemlendirirken ferahlatan hissini çok seviyorum.
Benim uzun süredir kullandığım Yves Rocher Beaute Des Pieds Ayak Bakım Balsamı hakkında söyleyeceklerim bu kadar.
50 ml olan ürün 24.90 TL

Yorumlar