Ecco ayakkabı ile şık ve konforlu bir bahar


Ecco Cool 2.0

Ecco ayakkabı ile şık ve konforlu bir bahar

İskandinav sadeliğini teknoloji ve şıklıkla buluşturan EccoCool2.0 serisini keşfedin. Su geçirmez GORE-TEX® SURROUND® ve ayakkabınıza 360 derece nefes aldıran TPU teknolojisi ile hem şehirde hem doğada rahat edin.

İstanbul,28 Mart 2017-Yarım asırdır dünyanın her yerinde stil ve rahatlığı temsil eden Ecco, şimdi yeni ürünleriyle benzersiz bir deneyim sunuyor. Yılda 22 milyon çiftten fazla ayakkabıyı tüketicileriyle buluşturan Ecco, 2.0 serisinde kullandığı, yüzde 100 su geçirmez GORE-TEX® SURROUND® teknolojisiyle her koşulda ayaklarınızın kupkuru kalmasını sağlıyor. Ayakkabıya
360 derece nefes alabilirlik kazandıran TPU tüplü özel tasarımı ile ayak sağlığınıza verdiği önemi de gösteren Ecco, hem doğada hem de şehirde rahatlıkla kullanılabilmesi için tasarlanan şık serisi 2.0 ile sizleri baharın tadını çıkarmaya davet ediyor. 

Ecco Cool 2.0

Ecco Cool 2.0


Rengârenkbir seri

Ecco2.0 serisinde yer alan kumaş üst kısımlar ve konforlu kumaş içlik, suya dayanıklılıktan ödün vermeden nefes alabilirlik sağlıyor. Kaliteli deriden oluşan üst kısımlar ve kalıpta hazırlanarak üstün konfor sağlayan anatomik ayak kalıbı,şıklık ve rahatlığı, kullandığı teknolojilerle birleştirirken ayakkabınız nefes alıyor, nemi emiyor ve size gün boyu sağlıklı bir yapı sunuyor. Bahar ruhunu yansıtan rengarenk serisiyle Ecco, şehirlerin yoğun temposunda hem iş hem de sosyal hayatını bir arada sürdürebilmek isteyen ve bunu yaparken hem şıklığından hem de konforundan ödün vermemeyi tercih eden tüm kullanıcıları bekliyor.

ECCO  Hakkında

Stil ve rahatlığın bir arada kullanıldığı dünya ayakkabı markası ECCO, yenilikçi teknolojisi, mükemmel deri kalitesi ve tasarımı üzerine başarısını inşa ediyor. 1963 yılında dünyadaki sayılı ayakkabı üreticisinden biri olarak kurulan ECCO, kendi deri ve ayakkabı üretiminin her alanında bulunuyor. ECCO yüksek kaliteli deri dünyasında bulunan en büyük oyuncular arasında yer alıyor. Kullandığı yüksek kaliteli derileri kendi deri ürünleri ve ayakkabılarında kullanılırken ayrıca dünyaca ünlü lüks markalara ihraç ediyor. Bugün ECCO ürünleri 87 ülkede, 14.000’den daha fazla satış noktasında 3.300’den fazla ECCO mağazası ve shop in shoplarda satılıyor. Bir aile şirketi olan ECCO, 19,000’den fazla çalışanı bünyesinde istihdam ediyor.



Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥