Karakter Dükkanı- Elsa nevresim takımı

Karakter Dükkanı- Elsa nevresim takımı


Herkese merhaba
Çocukluk dönemlerimizde hepimizin bir çizgi karakter idolü olmuştur sanırım.
Benim çocukluk yıllarımda Heidi karakteri vardı.Alp dağları'ında yaşayan dedesi Alpöhi'nin yanında kalan küçük kızın yaşadığı birçok serüveni hiç kaçırmadan izlerdim.Eşimin çocukluğunun en çok sevdiği hayal kahramanı da pembe pantermiş:)
Biraz düşününce aklıma şu geldi.Her iki çizgi kahramanın özelliklerine bakacak olursak Heidi kırmızı yanaklı, basit elbiseli, hiç yorulmadan herkesin yardımına koşan ,her şeyden mutlu olan bir kız çocuğu.Pembe Panter ise dedektiflerin işine hep burnunu sokan komik ve eğlenceli bir karakter.Acaba daha çocukluk yıllarında tutku heyecanla izlediğimiz bu hayal karakterlerine karşı ilgimiz kişiliğimizle birazda olsa bütünleşmesinden mi kaynaklanıyor? Eşim daha çok espritüel kişiliği hayata hep biraz daha heyecan katan  olgulara yönelmesi onun ilgi alanınıda bu özelliklerine göre seçmesinden kaynaklanıyor olabilir.Ben ondan biraz daha farklıyım.Daha çok pozitif bakan küçük şeyler lede mutlu olabilen ve sevecen.Biraz kendimi övmüş gibimi gözüktüm bilmiyorum ama ruh yapım Heidi yle fazlasıyla benzerlik gösteriyor.
Eşimin çocukken kocaman bir pembe panter oyuncağı varmış.Uyumadan önce ona sarılır,kaybolduğunda ise çok üzülürmüş.Benim Heidi oyuncağım olmadı maalesef.Ya bulunduğumuz şehirde yoktu yada oyuncak olarak üretilmemişti bunu bilemiyorum.Oğlumun çocukluk döneminde de tutkunu olduğu Spiderman,robocop vardı.Çizgi filmlerini cd olarak alır koleksiyon oluştururdu.. En rağbet gösterdiği oyuncaklarının başında gelir , kırılmasın çizilmesin diye oynadıktan sonra itinayla oyuncak dolabına kaldırırdı.Sadece oyuncakları değil okul çantamız defter kabımız kalemliğimiz hatta yatağındaki nevresim takımına kadar bu karakterler tüm yaşamının içeresindeydi.
Şimdi ise kız yeğenim Elsa tutkunu.Matarasından oyuncağına kullandığı her şeyin Elsa figürleriyle süslü olmasını seviyor.
Günümüzde kız yada erkek çocuklarının hayran olduğu hayal karakterlerinin süslediği her eşyaya ulaşmak artık çok kolay.Sizlere  önereceğim harika bir site var.
Çocukların hayal dünyasını zenginleştiren çizgi filim karakterlerinden oluşan oyuncaklardan giysilere,yatak takımlarından beslenme araç gereçlerine ,okul malzemelerinden,doğum günü parti süslemelerine kadar çok geniş ürün yelpazesine sahip Karakter Dükkanı hayalleri zorlamış gerçekten.


Karakter Dükkanı

Frozen Elsa Beslenme Kutusu

Frozen Elsa Yağmur Çizmesi ve Şemsiyesi


Çocukları hayran bırakır ken biz büyükleri bile özendiren ürünlerini incelemek için mutlaka web sitelerini gezmelisiniz.Her yaş çocuk gurubuna hitap eden ürün çeşitliliğinin yanı sıra sertifikalı ve lisanslı ürünleri ile kaliteyi sizlere sunuyor.

Karakter Dükkanı- Elsa nevresim takımı 

Karakter Dükkanı



Yeğenim için sürpriz yapıp siteden  orijinal ve lisanslı  % 100 Pamuk  Elsa nevresim takımı seçtim.Taç markasına ait bu nevresim takımı deseni renkleri ve kumaş kalitesiyle oldukça güzel.
Öyle çok mutlu oldu ki anlatamam.Nevresim takımı hemen yıkandı ütülendi ve prensesimizin yatağına serildi.:)
Öyle büyük bir heyecan ve keyifle uykuya geçti ki.Sanırım bu mutluluk her şeye bedel.

Elsa nevresim takımı


Siteden yapacağınız her alışverişte ,ücretsiz iade garantisi,siparişi verdiğiniz gün kargo ve kapıda ödeme kolaylığı da mevcut.1-3 iş günü içersin de siparişiniz elinize ulaşmakta.Aklınıza takılan her soru için web site üzerinden 7/24 destek hattından yardım alabilirsiniz.
Aşağıdaki numaralardan telefonla da sipariş verebilirsiniz.
0212 227 60 40
0530 471 36 94
Firmanın sosyal medya hesaplarını da buraya bırakıyorum.
Yeni ürün güncellemelerini rahatlıkla takip edebilirsiniz.










Yorumlar

  1. Bu siteyi çok seviyorum gerçekten çok güzel şeyler var canım :)!

    YanıtlaSil
  2. Kizim da çok sever elsa ve annayi. Mutlaka ister bunlari görse.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥