Tarçın Events Çiçek Kadınlar Etkinlik Sponsorları

Wish More Hotel

Geçtiğimiz cumartesi gerçekleşen Tarçın Events Çiçek kadınlar etkinliğinden bir önceki yazımda bahsetniştim.
Etkinlik sponsor hediyelerimizi de bu yazımda paylaşmak istedim.

Wish More Hotel

Etkinlik ve mekan sponsorumuz olan Wish More Hotel ayrıca tüm davetlilere 1 günlük spa hediyesi verdiler.En kısa zamanda blogger arkadaşlarımızla birlikte bir organizasyon yapıp güzel hediyemizi kullanacağız.Otel logosu baskılı kupa ve tatlı kurabiyeler ise diğer hediyeleriydi.Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Bionnex

Saç ve cilt problemlerine organik çözümler sunan Bionnex böylesi güzel bir ürün karması yollamışlar.E ayak ve cilt bakım ürünlerinden oluşan bu seti en kısa zamanda deneyip yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.Keyifle kullanacağım bu güzel ürünler için çok teşekkür ederim.

cicek.perisi

Etkinlik günü saçlarımızı süsleyen çiçek taçlarımız cicek.perisi tasarımıydı.
Hepimiz çok beğendik,çok teşekkür ederiz.İnstagram sayfalarında düğün kına çeşitli özel günleriniz için harika tasarımları mevcut.Bir göz atmanızı tavsiye ederim.Güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.


Revox

Severek kullandığım Revox saç bakım ürünlerinden güzel hediyeleride etkinliğimizdeydi.
Çok teşekkür ederiz.


Seher Kunduroğlu

Etkinlik anımızı kare kare ölümsüzleştiren profesyonel fotoğraf çekimleriyle Seher Kunduroğlu na çok teşekkür ederiz.Özel gün fotoğraf çekimleriniz için şiddetle tavsiye ederim.

Biota59elements

İlk kez deneyimleyeceğim Biota59elements rünleri için çok teşekkür ederiz.

Thalia Natural

Severek ürünlerini kullandığım Thalia Natural firmasından yep yeni ürünler.Hemen kullanmaya başladım bile.Her ürünü tek tek deneyimledikten sonra sizlerle paylaşıyor olacağım.Güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.


Vpleksi home

Makyaj malzemesi çok kullanılıyorsa ,kolay ulaşım ve düzenli tutmak için organizer ler adeta kurtarıcı. Sağlamlık ve şık tasarımlı ürünleriyle tek tercihim Vpleksi home ürünleri olmuştur.Rujluk fırçalık ürünlerime bir yenisi 3 gözlü olanı eklendi.Makyaj malzemelerimi organizer içerisine düzenlemek bile ayrı keyif.Güzel hediyeleri için teşekkür ederim.


Hc Care

Saç bakım ürünlerini bugüne kadar çok severek kullandığım Hc Care nin cilt bakım ürünlerini çok merak ediyorum dum.Etkinliğimizde hediye edilen Hc Micellar Cleansing Water -Makyaj temizleme suyu ve Hc Eye Renewal -Yenileyici göz bakım kremini kullanmaya başladım bile.Ürün yorumlarım bir süre daha kullandıktan sonra blogumda olacak.Güzel hediyeleri için teşekkür ederim.



Cosmed

Cosmed Atopik ciltler için çok güzel bir vücut nemlendirici göndermiş.Çok teşekkür ederiz,keyifle kullanacağım.



Beliz Cozmetik

Beliz Cozmetik den çok beğenerek kullandığım Kıss marka takma kirpik ayrıca White Glo diş macunu ve fırçası ve birde dudak sitiği hediyeleri vardı.Keyifle kullanacağım çok teşekkür ederim.


Odak Parfümeri

Odak Parfümeri nin kendi markası olan Ziyba parfümlerinden Ziynet parfüm benim hediyemdi.Daha öncede farklı çeşit kokularını denemiş çok beğenmiş hatta bloğumdada yorumlarımı paylaşmıştım.Ziynet parfüm hakkında en kısa zamanda yorumlarım blogumda olacak.Güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.


Revox

Saç temizliğimde ve bakımında çok severek uzun zamandır kullandığım Revox markasından hem şampuan hemde bakım maskesi hediyeleriydi.Zatenkullandığım bu ürünlere yedek geldiği için çok mutlu oldum.Çok teşekkür ederim.

@takitakalim

Bu şık kolye instagramda hesabı bulunan @takitakalim ın gezel hediyesiydi.Yakın zamanda bir kıyafetimle kombinleyip instagram hesabımdan paylaşımımı yapacağım.Güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.

es_modaaa

İnstagramda kıyafet hesabı olan @es_modaaa dan gelen bu şık elbiseye bayıldım.Kendilerine çok teşekkür ederim.

Amway

Amway renkli kozmetik ürünleriyle etkinliğimizin sponsorları arasındaydı.
Özellikle ışıklı rujlarını çok severek kullanıyordum.Yeni deneyimleyeceğim diğer ürünleride çok güzel.Kullandıkca yorumlarımı paylaşacağım.Güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.


Kamuflaş desenli bu güzel yelek instagramda satış hesabı @meleklifemoda 
dan hediye.Kısa kollu tişörtlerle yazın çok şık duracağına eminim.Güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.

mumyak


Mumyak mumları çok özel.
Ev hediyesi, ofis hediyesi, kendinize hediye, doğum günü hediyesi, yılbaşı hediyesi kısacası aklınıza gelebilecek her durumda sevdiklerinize sunabilrceğiniz www.mumyak.com mumlarının sosyal sorumluluk projesinde yaptıkları eminim sizi daha çok mutlu edecek.
www.mumyak.com’dan aldığınız tüm ürünlerin karının en az %25’i ihtiyacı olan tüm canlılara, kedilere, köpeklere, kuşlara, çocuklara, kadınlara, doğaya, kısaca aklınıza gelebilecek her şeye aktarılıyor.Düşünün ki sadece bir mum satın almış olsanız bile sizdende ufakta olsa bir destek gidiyor.Böyle güzel amaca aracılık eden firmayı yürekten kutluyorum 😍👏👏👏 Güzel hediyeleri içinse çok teşekkür ediyorum.❤

Tupperware

Hem salıklı hemde pratik Tupperware ürünleri.Evimde sanırım bir çok ürünü vardır.Önceden Almanya dan canım arkadaşım hep getiriyordu tupperwaer ürünlerimi,şimdi ise indirimli alış veriş yapabileceğim güvenilir bir hesap var.@tupperwareefe .Sağlık mutfakta başlar.Kullandığımız araç gereçlerde bu anlamda çok önemli.Sizde benim gibi kalite ve sağlığı bir arada sunan ürünleri tercih ediyorsanız hesabına mutlaka göz atmalısınız.👍❤❤


Bioderma

Bioderma bu iki güzel ürünlerini etkinliğimize hediye olarak göndermişlerdi.Çok severek kullandığım Sensibio H2O makyaj temizleme solisyonunun seyehat boyu ve çok kuru atoderm ciltler için nemlendirici crem.Güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.



Ayrıca etkinliğimize 2 cilt bakımı 1 de Scio seansı hediyeleriyle sponsor olan Shapemaster Güzellik Merkezi ...Çekiliş le hediyeleri üç arkadaşımıza kullanılması için verildi.Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Yorumlar

  1. Bu kadar düzenli ve güzel fotoğraf ve anlatım harikasın ne diyim arkadaşım ellerine sağlık. İyi günlerde kullan kuzummm

    YanıtlaSil
  2. Cok güzel bir etkinlik olmus instagramda da takip ettim 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥