Tarçın Events Organizasyonuyla Wish More Hotel Tadım Gecesi

Tarçın Events Organizasyonuyla Wish More Hotel Tadım Gecesi


Geçtiğimiz hafta Cuma gecesi Tarçın Events organizasyonuyla Bayrampaşa da bulunan Wish More Hotel in zengin mutfağından çıkan lezzetleri tatmak için, basın,ünlü şefler,yemek ve gurme bloggerların katılımıyla ,harika bir geceye davetliydim.
Bu güzel gece için Wish More Hotel in king süit in yemek için ayrılan salon bölümü LestGoPartee tarafından özenle hazırlanmıştı.Gümüş ve yeşilin hakimiyetinde süslenen masamız,şamdanlar aynalar ve herkese özel isimlik ler le oldukça göz alıcıydı.

Tarçın Events Organizasyonuyla Wish More Hotel Tadım Gecesi

Tarçın Events Organizasyonuyla Wish More Hotel Tadım Gecesi


Sunum masası üzerinde geceye güzel hediyeleriyle katkıda bulunan firmaların ürünleri bulunmaktaydı.
Wish More Hotel güzel yemek hediyelerinin yanı sıra tüm davetlilere  bir günlük ücretsiz spa hediye ettiler.Tüm davetlilere Keramika dan tabak setleri ,Cook Mutfağı ndan pratik saklama poşetleri ,Zara Tuz dan çeşit çeşit tuzlar hediye idi.  Elektrolüx çekilişle üç kişiye küçük ev aletleri hediye ettiler.
Tüm sponsorlara güzel hediyeleri için çok teşekkür ederiz.

Elektrolux



Gecemizin lezzetli menüsüne geçmeden önce Wish More Hotel müdürü  Köksal Bey ve mutfak şefi Serdal Bey den aldığımız bilgiler doğrultusunda, Wish More Hotel den biraz bahsetmek istiyorum., 2016 yılında Bayrampaşa’da hizmete açılmış olan hotel,5 yıldızlı otel kategorisinde konfor ve rahatlığı bir arada sunuyor., Lokasyon olarak oldukça avantajlı bir güzehkarda olan hotel,metro istasyonuna yürüme mesafesinde.Gönülden servis yaklaşımı, kent kültürünü yansıtan hizmet özellikleri ve iş dünyasına özel yenilikçi uygulamaları ile gerek iş gerek tatil amaçlı seyahat eden misafirlerine, keyifli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktalar. Wish More Hotel Istanbul’un 29’u süit toplam 198 odası, 7 toplantı salonu, bir konferans salonu, bir balo salonu, açık etkinlik alanı ve restoranı bulunmakta.. 2000 metrekare alana kurulu Wish More Fitness & SPA hem otel misafirlerine hem de otel dışından üyelere açıktır. Wish More Hotel, Türkiye çapında ve uluslararası alanda hizmet veren bir oteller zinciri yaratmayı hedeflemekte, otelcilik sektörüne bir Türk markası kazandırma misyonu ile faaliyet göstermektedir.

Wish More Hotel

Wish More Hotel


Wish More Hotelin 15 katında harika bir manzaraya sahip olan Kral dairesi oldukça geniş bir yatak odası,içersin de jakuzi bulunan geniş şık banyosu ve yemeğimizin geçtiği bölüm olan oturma odası ile krallara layık hem rahatlığı hemde konforu bir arada sunuyor..

Wish More Hotel





Gecemizin menüsüne gelecek olursak;

 Wish More Hotel Tadım Gecesi

Başlangıç olarak sunumuyla göz doldururken lezzetleriyle hepimizden tam puan alan 'Bruschetta' Visneli Yaprak Sarma,Sumaklı Acılı Ezme,Taze Naneli Haydari,Mini patlıcan Pilaki,Marine Somon,Ezine Beyaz Peynir,Kaşar Peyniri,Domates servisi yapıldı.

 Wish More Hotel Tadım Gecesi

Ara sıcakta ise Asma yaprağında levrek gerçekten çok lezzetliydi.

 Wish More Hotel Tadım Gecesi


Ana sıcak olarak,Buğday Risotto üzerinde fırında mantar soslu dana

 Wish More Hotel Tadım Gecesi


Son kapanış olarak sunulan tatlımız ise Karamel soslu trileçe çok çok lezzetliydi.

 Wish More Hotel Tadım Gecesi

Tüm geceyi kare kare ölümsüzleştiren bu güzel fotoğraflar için Seher Kunduroğlu na çok teşekkür ederiz.
Bizi çok güzel ağırlayan Wish More Hotel yetkilerine ve değerli personeline,davetiyle onurlandıran Tarçın Events sevgili Fatmacığı ma  çok teşekkür ederiz.
Geceye dair tüm sosyal medya paylaşımlarımıza 

#tarcinevents#tarcineventstadimgecesi #wishmore#wishmorehotel etiketlerinden ulaşabilirsiniz.




Tadım gecemizi aşağıdaki videomuzdan izleyebilirsiniz.


Yorumlar

  1. canım yıne beni yalnız bırakmadığın için çok teşekkür ederim.

    Kalemine sağlık canım sevgilerimle

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥