Ayşegül Baby Shower Partisi



Geçtiğimiz hafta cumartesi günü rengarenk cıvıl cıvıl bir partiye davetliydim.
Sevgili blog yazarı arkadaşım Ayşegül,anneliğe hazırlandığı günlerde dünyaya gelecek tatliş kızı için #babyshower partisi düzenlemişti.
Hamileliğin son günlerinde böyle organizasyonlar düzenlemek hem yorucu hemde mesakatli bir süreçtir.Sevgili Ayşegül gerçektende bu süreçte öyle güzel hazırlanmıştı ki enerjisi güler yüzüyle katılan konuklarına bunu çok güzel yansıttı.
Annelik çok kustaldır,doğum öncesi hamilelik sürecide bence tüm kadınlara çok yakışıyor.Yeni dünyaya gelecek bebeğinin heyecanı herhalinden belli olan Ayşegül cüm sade ama çok şık bir kıyafetle hem zarefeti hemde şıklığı bütünleştirmişti.Rabbim sağlıkla sıhhatle mutlulukla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.
Radisson Blu Airport İstanbul otelde gerçekleşen Baby Shower  partisine geçmeden önce otel hakkında biraz bilgi aktarmak istiyorum.



Radisson Blu Conference & Airport Hotel İstanbul,  Istanbul Atatürk Havalimanı’na sadece 2 km mesafede bulunmaktadır. E-5 ve Tem otoyolundan kolay ulaşabileceğiniz otel, metrobüs ulaşım noktasına, Istanbul’un gözde alışveriş merkezlerine, CNR Fuar Merkezi’ne, Dünya Ticaret Merkezi ve Tüyap Fuar Merkezi’ne yakın konumdadır. Otel ve Istanbul Atatürk Havalimanı arasında otel misafirleri için ücretsiz servis hizmeti sunulmaktadır. Otel, birbirinden şık ve modern döşenmiş 326 oda ve suiti, farklı kapasitelerdeki 19 toplantı salonu ve 1000 kişiye kadar misafir ağırlayabilen balo salonu ile küçük partilerden büyük toplantılara kadar tüm konaklama ve ziyafet ihtiyaçlarınıza cevap verecek esneklikte donatılmıştır. Farklı lezzetlerin buluştuğu Olivos Restaurant sayesinde Akdeniz mutfağı ile kendinizi şımartabilirsiniz. Toplantılar veya şehir turu ile geçen uzun bir günün ardından, Mandarin Bar veya Secret Garden'da bir bardak bira veya rahatlayıcı bir kokteyl ile bir soluk alabilirsiniz. Otelde bulunan fitness merkezinde egzersiz programınıza devam edebilir, kapalı havuzda yüzebilir veya hamamda stres atabilirsiniz.



Partinin yapıldığı salon süsleme si @bebekoshh tarafından pastel tonlarda balonlarla süslenmişti.Daha salona girer girmez insanı bu güzel altmosfer mestediyor doğrusu.





@bebekoshh un sahipleri İrem ve Berrin hanım işinde çok başarılı bir anne ve kız.Aslında ilk görüşte abla kardeş sanıp şaşkınlığımı gizleyememiştim. Öyle içten öyle samimi güler yüzlüler ki.İçlerinde taşıdıkları ışık yaptıkları işede yansıyınca böyle güzelliklere dokunuş yapmışlar.Doğum günü,babyshower parti organizasyonları,hastane süsleme daha bir çok keyifli anlara güzel sunumlar hazırlıyorlar.Ben onları tanımaktan güzel sohbetlerinden çok keyif aldım. Sayfalarında organizasyon dekor dizaynlarından bir çok örneklerde görebilirsiniz.

cocosh_qurabiye

Görselde gördüğünüz bu şık pasta ve cupcakeler  @cocosh_qurabiye 
tarafından hazırlanmıştı.Hepside çok lezzetliydi.

Nefis Demet


Masaları süsleyen bu lezzetli ikramlıkların adresi ise Nefis Demet
Önemli günlerinize meyve, kurabiye ve keklerden oluşan şık aranjmanları ile lezzet katan Nefis Demet, özel günlerin vazgeçilmez hediyelerinden oluyor. Özenle seçilen meyvelerden hazırlanan demetler, şık tasarımları ile gönülleri fethederken lezzetli tatlarıyla da unutulmuyor. Çilek, muz, ananas, üzüm ve elma gibi GDO’suz meyvelerden hazırlanan sağlıklı hediyeler, kurabiye ve kek eşliğinde enfes bir görünüme kavuşuyor.



Etkinlik boyunca kare kare her anı ölümsüzleştirirken ,özel kurduğu konsept bölümündede tüm davetlilerin profesyonel fotoğraf çekimlerini yapan sayın Seher Kunduroğlu da bizlerleydi.Uzmanlık alanı bebek fotoğrafçılığı olan Seher hanım,daha önce de #tarcinevents etkinliklerindede bizlerle birlikteydi.İşini çok sevgi ve profesyonellikle birleştiren Seher hanıma emekleri için sonsuz teşekkür ederim.
Doğumgünü özel günler,bebek fotoğrafları çekimi için doğru bir adres arıyorsanız hiç düşünmeden kendisini sizlere öneririm.

Baby Shower partisinde hem eğlendik hem sohbet ettik hemde bir çok hediyeyle birlikte evlerimize döndük.Şimdi kısaca sponsor firmaların hediyelerinden örnekler göstermek istiyorum.Ürünleri kullandıkça ilerleyen zamanlarda sizlere tet tek deneyimlerimi aktaracağım.

Milk Shake

Daha önce meme kanserine dikkat çekmek için çıkarılan pembe seriden kullandığım Milk Shake saç köpüklerinden bu sefer beyaz olanı ve Argan yağı bizlere hediye edildi.Davet esnasında Milk Shake yetkilileri detaylı bir tanıtım yaparak ürünler hakkında bilgiler verdiler.




Yıllardır saç bakım ürünlerini çok severek kullandığım Hc Care nin bu sefer cilt bakımı serisinden HCCare'de Age Defence SPF 30 kremi hediye edildi.Elimde halı hazırda kullandığım ürün bitince hemen kullanmaya başlayacağım.

La Roche Posay

 La Roche Posay ürünlerinden deneme boylar hediyelerimiz arasındaydı.Bebeği olan arkadaşlarımdan birine hediye edilmek için bekletiyorum.

Dermokil

Dermokil in bu güzel ürünlerinden oluşan bir sette hediyelerimiz arasındaydı.Daha önce hem el kremini hem güneş ve kil maskesini çok severek kullanmıştım.

Cosmed

Yaz geliyor,selülit bakımı için Cosmed tamda zamanına uygun bu anti selülit kremini göndermiş.
Etkilerini gerçekten çok merak ediyorum.

yvesrocherturkiye

Aromalı kokuları banyoda çok seviyorum.@yvesrocherturkiye nin Dünya Bahçelerinden serisine ait Makademya fındığı içerikli duş jeli mis gibi kokuyor.Bol köpüklü ,duş sonrası cildi kurutmadan nemlendiren ve de mis gibi kokan bir deneyim için harika.

 Splat

Splat markasının diş macunlarını severek kullanıyordum,ağız çalkalama suyunu ise ilkkez deneyimleyeceğim.



Dr Oetker in bu hazır karışımları evlerde büyük kolaylık gerçekten.Mutfağımdan eksik etmediğim bu markanın lezzetleride hediyelerimiz arasındaydı.

High Genic


High Genic


High Genic markasının bu temizlik ürünleri #aysegulbabyshower da hediye edidi.İlk kez kullanacağım.Ne kadar çok çeşidi varmış şaşırdım gerçekten

Vissmate

Vissmate markası çıktığından bu yana hemen hemen her ürününü evimin temizliğinde severek kullanıyoru.Daha öncede severek kullandığım A-Ferin çok amaçlı temizlik ürünü hediyelerimiz arasındaydı.

Hamiliğinin son haftalarında böylesine güzel bir organizasyonu planlayıp gerçekleştiren ,benide davetiyle onurlandıran Sevgili Ayşegül e çok teşekkür ederim.Çok keyifli çok güzel bir gündü.Dilerim ki minik bebeğiyle yaşayacağı hep çok güzel mutlu günleri olsun.❤










Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥