English Home İlkbahar Yaz Koleksiyonu-Pastel Lovers

English Home


English Home İlkbahar Yaz Koleksiyonu-Pastel Lovers ile baharı karşıladı!

Ev tekstili ve dekorasyon sektöründe trendleri belirleyen English Home, baharın çocuksu tavrından esinlendiği ve donut, şeker, kedi, şakayık çiçeği ve gökyüzünün birbirinden güzel desenleriyle tasarlanan “Pastel Lovers” ürünleriyle gerçekleştirdiği tanıtım lansmanını “Krispy 
Kreme” Caddebostan’da blogger ve basının katılımlarıyla tanıttı.

English Home İlkbahar Yaz Koleksiyonu-Pastel Lovers


Krispy  Kreme

English Home


English Home’un tasarım ve konsept yöneticisi Gülsün Sertay; “Eğlenceli desenlerde nevresimler, sloganlı kırlentler, pastel renklerinin verdiği pozitif enerjiyle hangi yaştan olursa olsun herkesin içindeki çocuğun açığa çıkarması amacıyla keyifli bir tema oluşturduk.” dedi.
Dünya Parti Günü’nde gerçekleşen lansmanda “Krispy Kreme” sponsorluğunda “Pastel Lovers” temasının önemli desenlerinden olan donutlarla temanın ruhu yansıtıldı. 

English Home İlkbahar Yaz Koleksiyonu

English Home İlkbahar Yaz Koleksiyonu

          Tanıtım lansmanında “Faber Castell” ile “Kripsy Kreme” sponsorluğunda “Kendi Donut’ını Yap” adlı workshop gerçekleştirildi. Katılımcılar donut tasarımlarını kuru boya ile kendilerine 
özgü tasarladıktan sonra Krispy Kreme kişiye özel donutları üretime aldı.

English Home İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Lansmanda sergilenen ürünler arasından donut sloganlı kırlentler, nevresimler, yepyeni renklerde ferforje fenerler ve porselen mutfak ürünleri dikkat çekti.

English Home İlkbahar Yaz Koleksiyonu


Katılımcıların sorularıyla devam eden lansman “Pastel Lovers” koleksiyonundan özel hediyelerin dağıtılmasıyla sona erdi. 
Sınırlı sayıda üretilen English Home ürünlerine ulaşmak için; 300’ü aşkın mağazasından size en yakın olanını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz English Home online mağazasına ulaşabilir, kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz.


Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥