Essi Güzellik Merkezi - 4 Mevsim Kurutma Lazer Epilasyon Lansmanı


Kurutma Lazer Epilasyon Lansmanı


Geçtiğimiz cuma günü Tarçın Events organizasyonuyla Nişantaşı'nın gözde güzellik merkezi Essi Güzellik Merkezin de  Kurutma Lazer Epilasyon Lansmanına davetliydim.
Nişantaşı Essi Güzellik Merkezi alanında son teknolojik yenilikleri sürekli bünyesine dahil ederek müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz yıllarda da yine aynı merkezde Mandelik Asit uygulamasını ilk kez orada öğrenmiş uygulama yaptırmıştık.
Konu güzellikse ve teknolojik yeniliklerle birleşmişse algılarım hep açık oluyor:)
Epilasyon denince eminim hepiniz kış aylarında kıl tüy derdinden biran önce kurtulup yaza sorunsuz girmek ister.Bu işlemler için kış ayları seçilirdi doğru,yazın güneşin denizin yoğun olduğu zamanlarda yapılmazdı.
İşte tam bu noktada sizlere çok güzel bir haberim var.

Kurutma Lazer Epilasyon

Essi Güzellik merkezinde yeni uygulanan bir yöntem olan Kurutma Lazer Epilasyon ile artık 4 mevsim lazer epilasyon yaptırabiliyorsunuz.
Merak ettiniz biliyorum, hemen sizleri bekletmeden öğrendiğimiz tüm bilgileri sizlere aktaracağım.

Bildiğiniz üzere lazer epilasyonun amacı ,kıl köklerinin zayıflatılması ve yok edilmesine yönelik bir işlem.Düzenli seanslarla uygulama sürecinin tamamlanması prensibine dayalı.
Bu zamana kadar yapılan lazer epilasyon yöntemlerinde,cihazlar enerjiyi doğrudan bir anda deri altına göndererek kıl köklerini yakarak yapılmaktaydı.Kıl kökleri yanarken aynı zamanda da deriye de etki ettiği için cilt de zarar görmek de hatta ciddi yanıklara bile sebebiyet vermekteydi.O yüzden eski yöntem lazer epilasyon uygulamalarında güneşe maruz kalmamak çok önemli bir unsurdu.

kurutma lazer cihazı Remove


kurutma lazer cihazı Remove



Dünyanın en büyük estetik lazer üreticilerinden olan Alma Lazers in kullanıma sunduğu kurutma lazer cihazı Remove ile süper epilasyon teknolojileri sayesinde 4 mevsim uygulama yapılabilen lazer epilasyon sayesinde son derece etkili sonuçlar alınabiliyor.
 Remove cihazının patentli “glacialTM teknolojisi” ve patentli “Süper Epilasyon teknolojisi (Super Hair RemovalTM)” ile artık dört mevsim, acısız lazer epilasyon uygulamaları yapılabiliyor. 
Kurutma Lazer epilasyonda enerji parçalara bölünürken,cilt yüzeyinide soğutulduğundan kontrollü bir şekilde epilasyon işlemi yapılıyor.Parçalar halinde gönderilen enerji sayesinde,sadece kıl kökünü kuruturken,deri bir jel ile kaplı olduğu için ısıyı direk dışarı attığı için,işlem cilde  hiç bir zarar vermiyor.Kıl kökü izole bir ortamda olduğu için sıcaklığı sürekli yükselerek kuruyor ve kökünden yani papilasından ayrılıyor.

Patentli GlacialTM Teknolojisi ne işe yarar?

Alma Beauty Remove, Kurutma lazer cihazı üretici tarafından geliştirilen bu teknolojide lazer ışınının gönderildiği aplikatörün uç kısmı 4 derecede sabit tutuluyor. Uygulama sırasında atış yapılan bölgeye lokal anestezi etkisi yapıyor. Bu özellik kişinin ısıyı ve acıyı hissetmemesini sağlıyor. Ayrıca derinin ısısının artmamasını sağlayarak derinin deforme olmasını engelliyor. Bu şekilde kurutma lazer epilasyon kullanan kişilerin yaz aylarında da epilasyon uygulamasını rahatlıkla yaptırmasını sağlıyor.  
Game Changer yani oyunu tamamen değiştiren Kurutma Lazer cihazıyla yapılan kurutma lazer epilasyon uygulaması epilasyona dair tüm bildiklerimizi değiştiriyor. 

Artık yeni teknolojik gelişmeler sayesinde ezber edilmiş zorlu işlemler yerine hem daha etkili hemde zararsız yöntemler sayesinde hayat kalitemizde yükseliyor.
Kurtma Lazer epilasyon hakkında daha detaylı bilgi almak yada uygulama yaptırmak isterseniz, Essi Güzellik Merkezleri Türkiye'de bulunan farklı illerdeki bir çok şubesinden yardım alabilirsiniz.
Essi Güzellik, Türkiye’nin değişik bir çok yerindeki şubeleriyle güzellik sektöründe söz sahibi olan firmalardan biri.1994 yılında Zübeyde Nacar tarafından kurulan firma uzman estetisyenleri yetiştirmek ve dünyanın en kaliteli estetik cihazlarını Türkiye ye getirerek franchising vermeye başlamış.
İstanbul’dan Azerbaycan’a dek uzanan şubeleri, 16 yıllık tecrübesi ile Essi; diğer güzellik merkezlerinin de ilham kaynağıda olmuş durumda.
Essi aynı zamanda şimdiye dek yüzlerce uzman estetiysen yetiştirmiş deneyimli bir eğitim kurumu olma özelliğini de taşıyor.

Bekir S.Nacar

Güzellik merkezinde;zayıflama,bölgesel incelme ve selülit,antiaging-gençleştirme,kalıcı epilasyon ve cilt vücut bakımlarının yanı sıra sadece erkeklere özel güzellik merkezleri açmaya başlamışlar.
Essi Güzellik Merkezi Genel Direktörü Bekir S.Nacar dan edindiğimiz bilgiye göre,
şuan Ankara da faaliyette olan bir şubesi bulunmaktaymış..İstanbul dada Erkeklere Özel güzellik merkezi çok kısa süre sonra hizmete açılacağı bilgisini de buradan sizlere vermiş olalım.
Essi Nişantaşı Güzellik Merkezi blogger lansmanından yenilikler şimdilik bukadar.Yakın zamanda protez tırnak yaptırmak için tekrar gideceğim.Uygulama sonrası hem video olarak hemde blog yazısı olarak da sizlerle paylaşacağım.

Essi güzellik kurutma lazer epilasyon

Etkinliğimizin tüm görüntülerini ise aşağıda youtube kanalıma yüklediğim videodan da izleyebilirsiniz.
Sevgiler













Yorumlar

  1. Bende düşünüyorum sizce süresi ne kadar birde ya tamamen gitmezse ve param yanarsa diye korkuyorum

    YanıtlaSil
  2. Lansman çok güzeldi. Sizlerle de güzel vakit geçirdik.
    Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir yermis tanitim için tesekkürler 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥