Loda Mobilya Bostancı Showroom

Loda Mobilya


Düğün mevsiminin başladığı şu günlerde yeni evlenecek olanların telaşıdır ev eşyası seçimi.Sevgiyle sıcacık evlerinin dekarosyonunu özene bezene hazırlamak isterler.Sadece yeni evlenecekler değil tabi,evlerine yeni bir soluk yeni bir hava getirmek için ev düzenleme, iç tasarım ve dekorasyon için size bugün modern dokunuşlarla konfor ve kaliteyi bir arada sunan Loda Mobilya ürünleriyle buluşturacağım.
Geçtiğimiz günlerde, Bostancı Loda Mobilya Showroom un da gerçekleşen lansman da modern mobilya anlayışını çok güzel yansıtan ürünlerini yakından görme inceleme fırsatı buldum.

Loda Mobilya

Loda Mobilya Ortaklarından Adem Bey den aldığımız bilgiler doğrultusunda  Tech Design Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Iştiraki olarak 2000 yılında İstanbul’da kurulmuş. Kurulduğu günden bu yana, yüksek teknoloji ve insan emeğini birleştirerek topluma ve çevreye duyarlı üretim anlayışını sürdürmekte olan Loda mobilya aynı zamanda mobilya sektörüne yön veren, ürün çeşitliliği, farklı tasarımları, kalite anlayışı ve satış sonrası hizmetleri ile Türkiye’nin saygın mobilya üreticileri arasında yer almakta. İstanbul’da; Modoko, Masko ve Bostancı’da showroomları olan Loda Mobilya’nın Bursa Nilüfer’de ve yurt dışında Azerbaycan Bakü’de bir showroomu bulunmakta.
Mobilya sektöründe 20 yıla ulaşan bilgi, birikim ve tecrübesi ile, toplam 15.000 m² kapalı alanda, 250 çalışanı ile üretime devam ediyor. Sektöründe yeniliklerin ve ilklerin öncüsü olma özelliği ile tanınan marka , modern yatak odası, yemek odaları, koltuk grupları, Tv üniteleri ve mobilya aksesuarları üreterek “Modern KonseptMobilya” üretim anlayışı ile müşterilerine hizmet veriyor.

Loda Mobilya modern salon takımı


Loda Mobilya


Loda Mobilya tasarımlarıyla modern mobilya alanında 3D modellemelerle mobilya firmaları arasından sıyrılarak çıkmayı başarmış.
Modern, yalın ve fonksiyonel tasarımlarıyla yaşam alanlarına anlam katan, kendine özgü çizgisi ile fark yaratan Loda Mobilya aynı zamanda da garanti kapsamında satışını yaptığı tüm ürünlerinde satış sonrası ücretsiz bakım ve servis hizmeti de sunmakta.

Loda Mobilya_modern yatak odası

Loda Mobilya


Yatak odaları, modern yemek odası, TV üniteleri, modern salon takımı ve mobilya aksesuarları ile evinizde mutlu yaşam alanları oluşturmak ilkesiyle çalışıyor. Loda Mobilya, koleksiyonlarında günümüzün modern ve minimal tasarım yaklaşımlarını kendine has stiliyle yorumluyor.

Loda Mobilya_modern berjer

Modern berjer takımlarından Shelford ,hem şıklığı hemde rahatlığıyla benim favorilerim arasına girdi.

Loda Mobilya

Loda Mobilya



Masif ahşap kaplamaların, natürel cilalarla ve doğal renklerle kullanıldığı Loda koleksiyonlarında ,canlı renklerin yanı sıra, soft, pastel ve natürel tonları da yer almakta.
 Loda, dünyada oluşan tasarım çizgilerini takip ederek ürettiği yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk grupları ve mobilya aksesuarları ile “Konsept Mobilya” anlayışına bir örnek oluşturuyor.
Şu anda , Modoko, Masko, ve Bostancı Loda Mobilya  mağazalarında
 %20+10 indirim fırsatı bulunmakta..

Çok keyifli geçen lansmanın ardından anılara yerleşecek bu güzel kareleri de yazımın sonuna eklemek istedim.İlgileri ve davetleri için Loda Mobilya ya çok teşekkür ederim.

Loda Mobilya

Loda Mobilya

Loda Mobilya Bostancı Showroom da gerçekleşen lansmanımızı yazımın sonunda eklemiş olduğum videomdan izlemeyi unutmayın.

Loda Mobilya;

Bostancı Şubesi;
E-5 Karayolu Bostancı Kavşağı

Kartal Sok. No:5 Ataşehir / İSTANBUL

         Tel : +90 216 574 05 84







Yorumlar

  1. Kalemine yüreğine sağlık tatlım.
    Sevgilerimi bıraktım...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir makale olmuş, öncelikle elinize sağlık. www.dinlermobilya.com olarak blog sayfanızı takip ediyoruz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥