Tarçın Events Anne Çocuk Etkinliği-Wish More Hotel

Tarçın Events Anne Çocuk Etkinliği-Wish More Hotel


Mart ayı içersinde etkinlikleri ard arda olan Tarçın Events in  Anne Çocuk etkinliğinden bahsedeceğim sizlere.
Bayrampaşa Wish More Hotel Lunc Bar da açık büfe kahvaltı olarak ikramlar hazırlanmıştı.
Wish More Hotel organizasyonlar toplantılar için gerçekten çok güzel hizmetler sunan bir yapıya sahip.Otel ile ilgili geniş bilgiyi Tarçın Events Organizasyonuyla Wish More Hotel Tadım Gecesi blog yazımda detaylarıyla vermiştim.Hem tadım gecemizin detayları için hemde otel ile ilgili bilgiler için yazıma göz atabilirsiniz.

Lestgopartee

Lestgopartee


Etkinliğin konseptine göre salonumuz Lestgopartee tarafından pembe ve mavi renklerde hazırlanmıştı.Tarçın Events in daha önceki bir çok etkinliğinde de konsept süslemeler için Lestgopart sahibi Fatoş hanım harikalar yaratmıştı.Balonlarla süslü masamız ,fotoğraf ve sunum içen ayrılan ayrı köşemiz rengarenk cıvıl cıvıldı.. Doğum günleri,hastane odaları özel partiler organizasyonlar için hem yaratıcılığı hemde şıklığı bir bütün olarak hazırlayan Fatoş hanıma buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Palyacodunyasindasiniz


Palyacodunyasindasiniz


Hem anneler hemde çocukların katılımıyla gerçekleşen etkinlikte çocuklar için birçok süpriz vardı elbette.Sevgili Fatma cığım her detay en ince noktasına kadar düşündüğü için ,çocuklar denince onların en keyifli zaman geçirmeleri için palyaço eksik edilemezdi elbette.Palyacodunyasindasiniz organizasyonundan gelen palyaçomuz gün boyu çocuklarla oyunlar oynadı,yüz boyamaları yaptı balonlarla hayvan figürleri derken dolu dolu en keyifli zamanı yaşattı.
Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Seher Kunduroğlu


Güne dair tüm profesyonel fotoğraf çekimlerimiz Seher Kunduroğlu tarafından yapıldı.Etkinlik mekanımıza hazırladığı iki ayrı çekim bölümünde anneler ve çocukları için profesyonel çekimler gerçekletirdi.Hani küçük çocuğum olmadığı için şiddetle kıskanıp hayıflandığım anlardan biridir.
Öyle güzel fotoğraflar varki inanın bakmaya doyamazsınız.Özel günleriniz,doğm günü,doğum parti için bu işte profesyonel bir fotoğraf sanatçısı arıyorsanız şiddetle Seher hanımı tavsiye edebilirim.
Aşağıdaki fotoğrafım içinde ayrıca kendisine çok teşekkür ederim.

Etkinliğimize hediyeleriyle sponsor oln markalardan sizlere bahsetmek istiyorum.Bir çok marka etkinlikte dahildi,fakat benim küçük çocuğum olmadığı için ben sadece kendim kullanabileceğim markaların ürünlerinden aldım.Ama azımın en altına tüm firma isimlerimizi ekleyeceğim.


Şerife pişirir Hakan yer:) 
Yemek yemeği de pişirmeyi de sevenler el kaldırsın 🙋 Mutfakta geçirdiğim zamanı en keyifli hale getiren tamamen özel @birgul_design tasarım önlüğümü çok sevdim 😍
Bir birinden farklı kişiye özel önlük tasarımlarına mutlaka bakmanızı tavsiye ederim.Wish More Hotel de gerçekleşen etkinliğimize özel, tüm davetlilere ayrı ayrı bu önlükler hazırlandı.Ellerinize emeklerinize sağlık Birgül hanım.Çok severek kullanacağım.

happybabies1

Bu şirin uyku gözlüğüm @happybabies1 den.#tarcineventsannecocuk etkinliğimiz için bana hediyeleriydi.İnstagram sayfalarında bebekler için öyle güzel aksesuarlar kıyafetler var ki, bakarken bile insanın içi mutluluk doluyor.😄 @happybabies1  çok teşekkür ederim.


Nefis Demet

Nefis Demet hem tüm katılımcılara şık birer kutu içinde hemde masalarımıza birer buket şeklinde haria şekerlemeli keklerinden göndermişlerdi.Ah ş kilo problemi olmasa doya doya yesem diyeceğiniz lezzetteler gerçekten.Kendilerine çok teşekkür ederiz.

mumyakcom


 Etkinlikte tüm davetlilere bu gül desenli mumlarda hediyeydi. @mumyakcom mumları çok özel.
Ev hediyesi, ofis hediyesi, kendinize hediye, doğum günü hediyesi, yılbaşı hediyesi kısacası aklınıza gelebilecek her durumda sevdiklerinize sunabileceğiniz www.mumyak.com mumlarının sosyal sorumluluk projesinde yaptıkları eminim sizi daha çok mutlu edecek.
www.mumyak.com’dan aldığınız tüm ürünlerin karının en az %25’i ihtiyacı olan tüm canlılara, kedilere, köpeklere, kuşlara, çocuklara, kadınlara, doğaya, kısaca aklınıza gelebilecek her şeye aktarılıyor.Düşünün ki sadece bir mum satın almış olsanız bile sizden de ufakta olsa bir destek gidiyor.Böyle güzel amaca aracılık eden firmayı yürekten kutluyorum 😍👏👏👏 Güzel hediyeleri içinse çok teşekkür ediyorum.❤

sosyalannemlrekibi

Yıllardır Lr ürünlerini çok severek kullanırım.Blogumda da firmaya ait birçok ürün kullanım sonrası deneyim yazılarımı okuyabilirsiniz.Hem sağlıklı hemde kaliteli ürünlerinin yanı sıra oldukca da kazançlı bir gelir sağlanabilen iş fırsatıda sunuyor.Blog yazarı arkadaşım Sosyalannem de bu konuda hem aktif hemde çok başarılı bir iş ortağı.Ürün siparişi yada kazançlı iş ortağı olarak üyelik düşünürseniz ,kendisiyle iletişime geçebilirsiniz.Severek kullandığım aleo veralı diş macunu ve tırnak törpüsü hepimize hediyesiydi.Çok teşekkür ederim kendisine.

Burnfree


Sanırım benim bunları çantamdan hiç ayırmamam lazım .😊
Okadar aceleci bir yapım varki,bir işi yaparken hani çabucak olsun bitsin derken elim ayağıma karışır ya bir yerimi vururum yada keserim.🙄Aman siz benim gibi olmayın.Eskiden ana ocagında bir ecza dolabımız vardı,sargılar merhemler tentirtüyotlar eksik edilmezdi.Şimdi lerde yok öyle duvara asılmış tam teşhisat acil dolapları.Bu mini çantaya yanık kremini sargı bezini sığdırıvermiş Burnfree .#tarcineventsanbecocuk etkinliginde hediye gelmişti.Tam çantaya atıp yanında taşımalık.Bu gün aniden lazım oluverdi işte.Kazasız dertsiz hastalıksız günlerimiz olsun hep inşallah.🙏




yamunakorse

Fazlalıklardan sıyrılıp hafifleme zamanı artık.Kışın alınan bir kaç kilo fazlalığı verme telaşına dülmüşken,hem beni motive edecek hemde yardımcı olacak korsemiz @yamunakorse den hediye edildi. Hem vücudu şekillendirip hemde düzenli günlük 6-8 saat arası kullandığınızda 1-2 haftadan itibaren incelmeyi de sağlıyormuş. 100% latex kumaştan oluşan korse aynı zamanda giydiğiniz kıyafetlerinizde de anında görüntü farkını ortaya koyuyor.Ben 6 gündür kullanmaya başladım bile.Güzel sonuçları alacağıma eminim,süreç sonunda sizlerlede etkilerini mutlaka paylaşacağım.Hediyeleri için çok teşekkür ederim.
Benim etkinlik hediyelerim bunlardı.Ama  tabiki çocuklar için hediyeleriyle soponsor olan bir çok firmalarımız vardı.Hemen onları da sizlerle paylaşmak istiyorum.
Destekleri için çok teşekkür ederiz.

http://www.biobaby.com.tr/
http://www.bioderma.com.tr/
sevil.atak
https://www.karakterdukkani.com/
http://www.mumyak.com/

Çok keyifli bir etkinlikti.Fatma cığıma tüm emekleri için çok teşekkür ederim.İkramları ve güzel ağırlamaları için de Wish More Hotel yetkilileri ve personeline yürekten teşekkürler.
Etkinliğimize ait okadar çok güzel kareler görüntüler varki.Hepsini bu yazıya sığdırmam inanın mümkün değil.O yüzdende youtube kanalımda yayınlamış olduğum etkinliğimizin videosunu izlemeye davet ediyorum sizleri.
Sevgilerle....












Yorumlar

  1. Hem çocuklar hem güzel anneleri için harika bir gün olmus canım 😙😍

    YanıtlaSil
  2. canım benim kalemine sağlık :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥