Pudra Kokusu Blog Mayıs Papatyaları Blogger Etkinliği

Pudra Kokusu Blog Mayıs Papatyaları Blogger Etkinliği

Eskişehir, de ilk blogger etkinliğini gerçekleştiren Pudra Kokusu Blog un sahibi Gözde cim harika bir organizasyonla İstanbul,Ankara,Niğde ,Konya ve Eskişehirli blogger ları Paşa Konağı Otel de bir araya getirdi.
İstanbul dışı katıldığım ikinci etkinlik oldu bu.Her ikisi de benim için güzel ve unutulmaz anılar oldu.
Eskişehir de etkinlik sonrası konaklayarak ertesi günde gezme fırsatı bulduk.

Paşa Konağı Otel



Etkinliğin mekanı ve konakladığımız Paşa Konağı Otel 122 yıllık bir tarihe sahip.
Eskişehir sürekli değişirken eski yapilarını da muhafaza etmiş,onları restore edip işlevsel hale getirmeyi başarmış, bunu da estetikle birleştirmiş ender şehirlerimizden.

Paşa Konağı Otel


Paşa Konak Hotel de,tarihi dokusu ile uyumlu,kişiye özel hizmet anlayışı ile Eskişehir’in ilk yerleşim yeri olan Odun pazarı,nda bulunuyor. Tarihin gün yüzüne çıktığı, geçmişi tüm ihtişamı ile geleceğe taşıyan odun pazarı evlerinin gizemli güzelliği arasında tarihle konaklamayı birleştiriyor.
Konforlu iç dizaynı ile kişiye özel hizmet anlayışını bu tesisinde de devam ettiren Paşa Konak Hotel dönem yaşamına tanık olmak isteyenlerin beklentilerine uygun, konaklanan odalardaki modernize edilmiş detaylı dekorasyonu ile konuklarını ağırlıyor..
Bizim kaldığımız odamızdan bir görsel buraya ekliyeyim.Televizyon.mini bar,ısıtma,telefon ve Wi-fi bağlantısı mevcut olan odalar oldukça temiz ve konforluydu.


Paşa Konağı Otel

Paşa Konağı Otel

Eskişehir e eşimle birlikte sabahın erken saatlerinde hızlı trenle ulaştık.Şehir içi trene eskiden çok binmiştim fakat hem hızlı trene hemde şehirler arası tren yolculuğunu ilk kez yaptık.İstanbul-Pendik den hareketimizle Eskişehir'e iniş saatimiz arasında sadece 2,5 saat sürdü.Hem çok konforlu hemde çok hızlı.Kara  yoluyla otobüsle 6 saat süren yolculuk hızlı trenle sadece 2,5 saat sürünce hem yorulmadan hemde keyifle yolculuk yapıyorsunuz.
Eskişehir e ulaşımın bu kadar kolay olması ve şehri çok çok beğenmemizden dolayı eşimle aldığımız karar doğrultusunda en kısa zamanda nasipse tekrar seyahat planımızı da şimdiden bize yaptırdı.
Etkinlik saatinden önce otelimize ulaşınca erken gelen arkadaşlarımızla biraz sohbet edip hasret gidermemize de vakit olanağı yaratmış oldu.
Etkinlik saatine yaklaştıkça hem mutluluk hemde heyecanla etkinlik konseptine uygun hazırlıklarımızı tamamladık.

Pudra Kokusu Blog Mayıs Papatyaları Blogger Etkinliği

Mayıs Papatyaları etkinliğin güzel ismine yaraşır mekanın süslemesini hazırlayan

papatyalarla süslemişti her yeri.Sarı tonların hakim olduğu sunum masasının etrafı balonlarla hareketlendirilmişti.Her şey çok güzeldi gerçekten.

Kurabiyelerim Vildan Denizci


Papatyalarla süslü hoş geldiniz kurabiyelerimiz ise Kurabiyelerim Vildan Denizci tarafından hazırlanmıştı.Böyle güzellikleri ben yemeye kıyamıyorum ki.Vildan hanım özel günler için siparişle harika kurabiyeler hazırlıyor.Sayfasına göz atarsanız ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz.Özenle hazırladığı özel tasarım kurabiyelerini Türkiye içinde her şehre kargo aracılığıyla ulaştırıyor.Organizasyonunuz olacağı zaman mutlaka kendisinin hazırladıklarına bir göz atın olurmu?
Tüm davetli blogger lar için hazırlanan papatyalardan taçlarımız ise etkinlik konseptinin bütünleyicisi olmuştu.Kadına yakışan çiçektir gerçekten.Bahar çiçekleri gibiydik hepimiz.

Pudra Kokusu Blog Mayıs Papatyaları Blogger Etkinliği

Pudra Kokusu Blog Mayıs Papatyaları Blogger Etkinliği

Gözde cimde sarı kıyafeti saçlarındaki papatya tacıyla oldukça şık ve zarifti.
Etkinlik açılış konuşmasını yapan Gözde sırasıyla öncelikle bizleri ağırlayan mekan sponsoru Paşa Konak Otel sahibi ve işletmecisi Ebru hanıma söz verdi.Ardından etkinliğe bizzat katılım sağlayan 6 sponsor firma yetkilileri sırasıyla marka ürünlerinden kısaca bizlere bilgiler verdiler.


Pudra Kokusu Blog Mayıs Papatyaları Blogger Etkinliği

Hediye ürünleriyle sponsor olan firmalarımız ve ürünlere ayrı bir yazıda tek tek sizlere bahsedeceğim.
Sponsor konuşmalarının hemen ardından Eskişehir de yeni faaliyete geçecek olan Kombin tv ve Kombin Dergisi Etkinlikle ilgili güzel bir röportaj gerçekleştirdiler.Yakında bununla ilgili güzel gelişmeler olacağının da müjdesini vermiş olayım:)

Kombin tv ve Kombin Dergisi

Etkinlik sonrası özlem hasret giderme yeni blogger arkadaşlarla tanışma ve muhabbet derken zaman su gibi akıp geçti.
Akşam üzeri kıyafetlerimizi değiştirip Eskişehir de kısa bir tura çıktık.Tabi acıkınca Eskişehir in meşhur lezzeti Çi börek yemeden olmazdı.
Bazı arkadaşlarımız tekrar dönüş yolculuğuna çıkarken Eskişehir de konaklayacak olan arkadaşlarımızla bizlerin gezmesi devam etti.Neler gördük nereleri gezdik neler yedik burada inanın ballandıra ballandıra yazmayı çok isterdim ama hem çok uzun süreceği için hemde yazarak değil bizimle beraber gezerken görün tüm yaşadıklarımızı diye her anı ve 2 günü tüm detaylarıyla kaydettiğim videomu izleyin diye yazmıyorum:)
Eskişehir gerçekten harika bir şehir.Kültürel ve tarihi zenginliğinin yanı sıra isminin aksine çok genç ve dinamik bir şehir.
Videoyu izlediğinizde eminim sizde benimle aynı düşünceleri taşıyacak ve en kısa sürede gidip bizzat gezmek yaşamak isteyeceksiniz.
Etkinlik boyunca ve sonrasında kaldığımız süre boyunca gece gündüz bizlerle bizzat yakından ilgilenen sevgili Gözde ciğim ve değerli eşi Doğa Bey e ne kadar teşekkür etsek inanın az kalır.Güler yüzleriyle sıcacık ilgileriyle her anımızda yanımızda olup hem bize ev sahipliği hemde rehberlik yaptılar.Eskişehir in doğası kadar işte yaşayan halkı da böyle sıcacık içten ve samimi inanın.
Bizim içinde küçücük ama çok keyifli olan bu tatil hem eşimi hemde beni çok mutlu etti.Dilerdim ki keşke daha çok zaman ayırabilip bir kaç gün daha kalıp doyasıya şehri gezebilseydik.Ama bir yerde de sonraya gezecek yerler bırakmamızın tekrar gitmemize vesile olacağı içinde mutlu oluyorum.

Yazımın sonuna gelir iken ciddi anlamda blog yazarlığını misyonunu layıkıyla yerine getiren Gözde ciğimi tebrik etmek istiyorum.
Onun deyimiyle göstermelik değil ciddi anlamda zaman ayıran araştıran vede en doğruyu okuyucularına sunmayı prensip edinmiş aktif blog yazarlarını bir araya getirerek gerçekleştirdiği bu etkinliğin başarılı bir başlangıcını yapmış oldu.Daha da büyüyerek daha çok kitlelere ulaşarak başarıyla devam ettireceğine yürekten inanıyorum.
Bu güzel etkinlikte olmaktan ve katılmaktan büyük onur duydum.
Birlikte olduğum katılımcı tüm değerli blogger arkadaşlarıma ,keyifle geçirdiğimiz zamandan dolayı çok teşekkür ederim.
Bir sonraki paylaşımım etkinlik sponsorlarımızın hediye ürünleri ve detaylar olacak.
Şimdi etkinlikten güzel karelerle  ve etkinlik videomuzla  yazımı sonlandırıyorum.
Sevgiler

Pudra Kokusu Blog Mayıs Papatyaları Blogger Etkinliği

Pudra Kokusu Blog Mayıs Papatyaları Blogger Etkinliği

Pudra Kokusu Blog Mayıs Papatyaları Blogger Etkinliği

Pudra Kokusu Blog Mayıs Papatyaları Blogger Etkinliği

Pudra Kokusu Blog Mayıs Papatyaları Blogger Etkinliği

Pudra Kokusu Blog Mayıs Papatyaları Blogger Etkinliği

Pudra Kokusu Blog Mayıs Papatyaları Blogger Etkinliği



Kombin Tv röportaj videosunu aşağıda izleyebilirsiniz







Yorumlar

  1. Canım ne kadar samimi, içten bir yazi olmuş. Duygulaniyorum okurken. Haftasonumuza renk kattiniz. Eşin de senin gibi neseli ve samimi bir insan. Tekrar bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Çok keyifliydi, keşke işlerinizi ayarlayanbilseydik de gece de sizlerle kalabilseydim.
    Mutlaka tekrar gitmeliyiz
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Herşey harikaydı canım iyiki geldin valla çok mutlu oldum :)

    YanıtlaSil
  4. Öyle güzel bir gün gecirdik ki,tadı damağımda kaldı . Çok güzel bir hatıra oldu hepimiz için ,tekrar görüşmek üzere, öpüyorum canım 😍

    YanıtlaSil
  5. canım çok güzel bir haftasonuydu. çok keyif aldım. Yasemin in dediği gibi tadı tamağımda kaldı benimde:) sende Hakan abide iyiki geldiniz.

    YanıtlaSil
  6. Harika vakit geçirdik hep birlikte :) tekrar bir araya gelmeliyiz :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥