lrouge Deo Spray-Terlemeyi değil ter kokusunu engelleyin.

 lrouge Deo Spray


Sıcak yaz günleri yaklaşırken,ter kokusuna karşı önlem için çeşitli ürünleri de kullanma zamanımız yaklaştı.En sıkıntılısı da ıslak koltuk altı görünümü ve ter kokusu.
Deodorantlar koltuk altı sticleri  roll-on lar ter kokusunu giderirken sağlığımız açısından zararları varmıdır sorusu akla geliyor.
Eskişehir de pudrakokusu.com blogunun sahibi Gözde ciğimin etkinliğinde ilk kez tanıştığım lrougepropa marka yetkilisi Erkan Bey marka ürünlerinden bahsederken bizlere hediye ettikleri lrouge Deo Spray hakkında da bilgiler verdi.

lrougepropa 1993 yılında yüzde yüz Türk sermasiyle Hakan Güngün tarafından 11 çeşit ürünün üretimiyle başlayıp,bugün 19 katogoride 1000 aşkın kişisel bakım ürününün üretimini yapmaktalar.40 ülkeye de ihracat yapan firma nın sloganı ise ''Özel sorunlara ,özel çözümler''
Firma yetkilisi,

 lrouge Deo Spray

Terlemeyi değil ter kokusunu engelleyin.

lrouge Deo Spray içeriğinde Alüminyum klorür,paraben  ve glüten bulunmayan deo spray özelliklerinden bahseder ken bilinçsizce kullandığımız alüminyum içerikli koltuk altı ter önleme ürünlerinin lenf  kanseri ve beze kanserini en büyük tetikleyen etmen olduğunu,
ter bezlerini tıkayan alüminyum ve türevleri terlemeyi baskılayıp engelleyince böbreklerde birikmelere yol açtığını belirtti.Bu güne kadar bilinçsizce kullandığım bir çok koltuk altı terlemeye karşı ürünü düşününce ne kadar bilinçsiz davrandığımı da öğrenerek üzüldüm açıkçası.
Kanserojen maddeler içermeyen lrouge Deo Spray glütensiz olduğu için çöl yak hastalarının da kullanımına uygunmuş.İlk kez bir kişisel bakım ürününde glüten bulunmaması dikkatimi çekti.
Bu bilgiler sonucunda  bizlerin terlemeyi değil ter kokusunu önleyen ürünleri kullanmamızın daha sağlıklı olacağı aşikar.

 lrouge Deo Spray


Bir haftadır sürekli yoğun günlük yaşamımda evden çıkmadan önce her gün kullandığım ürün sprey şeklinde ve sanki bebek pudrası kokusunda.
Sıvı halde püskürtme3li ürün olduğu için  giysilerinizi giymeden önce koltuk altına uygulamanız gerekiyor.Ben koltuk altıma sıktıktan sonra hafif nemini peçete yardımıyla alıyorum ki hemen giyinip çıkmam gerektiğinde giysilerime bulaşmasını engellemiş oluyorum.
Şunu söyleyebilirim ki terlemenizi asla baskılanmıyor.Vücudunuzun ısısı arttıkça koltuk altı terleme oranınızda artıyor.Ter bezlerinizi tıkamadığı için vücut ter salgısını dışarıya veriyor ama ter kokusu asla oluşmuyor.
Amaç terlemeyi engellemek değil ter kokmamak.
Bu vaadini de tam anlamıyla yerine getiriyor.
Tek sevmediğim tarafı sprey şeklinde olduğundan dolayı koltuk altınıza sıktıktan sonra teninizin emmesini beklemek.Aynı ürünü stick şeklinde olması sanki daha kullanım kolaylığı sağlayabilirdi.
Ben lrouge Deo Spray den memnun kaldım.Sizler bu marka ürünleriyle tanıştınız mı? 
Kullandınız mı?


Yorumlar

  1. Güzel bir ürünmüş denemek lazım :)

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünü bende çok sevdim.Özellikle 24 saate varan kalıcı kokusu beni çok memnun etti.

    YanıtlaSil
  3. bende deneme ürünlerinizden istiyorum

    YanıtlaSil
  4. Çok severek kullandım ama aynı şehirde olmamıza rağmen temin etmede sıkıntı yaşadım. Sanırım kullanıcı üye olup alacağım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥