Maceraperest erkeklerin yeni favorisi-AVON Man

AVON Man


Maceraperest erkeklerin yeni favorisi AVON Man

Parfümde 131 yıllık deneyimiyle farklı zevklere hitap eden özel parfümlere imza atan AVON, ne istediğini bilen, kendine güvenli ve çekici erkeklerin tercihi olacak yeni bir parfüme imza attı. Ferahlatan su nanesi ve bergamotun, güçlü baharat ve yosunla karışımından gelen davetkar bir kokuya sahip.

AVON Man


 AVON Man’in marka yüzü ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu yla W Istanbul gerçekleşen harika bir lansmanla tanıttıldı.

 AVON Man, yeni maceralara hazır olan erkeklere hitap eden modern, cezbedici ve maskülen bir parfüm. 

Bergamot, su nanesi ve karabiberden oluşan üst notalarla açılış yapan AVON Man, orta notalardaki lavanta dokunuşuyla maskülen bir hava yaratıyor. Alt notalara hakim olan amber, yosun ve gayak ağacı kokusuyla birlikte ortaya çıkan duyusal ve baş döndüren odunsu etki uzun süre etkisini sürdürüyor. 

Ne istediğini bilen, içgüdülerini takip eden ve kendinden emin erkeklerin tercihi olacak AVON Man, parfümün ustaları tarafından geliştirildi. Cesur ve çekici AVON Man’in marka yüzü ise ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu oldu. Çayoğlu, “Avon Man macerayı seven, kendine güvenen ve güçlü erkeklerin parfümü. Tavrı bu özelliklerle özdeşleşen bir parfümün yüzü olmak benim için çok heyecan verici.” dedi. Modern tasarımlı şişesiyle de dikkat çeken bu karşı konulmaz koku parfüm ve sprey deodorant seçenekleriyle sunuluyor. 

AVON’un erkeklere yönelik kozmetik ve bakım ürünleriyle ile ilgili detaylı bilgi edinmek ve kolayca satın almak için www.AVON.com.tr adresini ziyaret etmek veya AVON Satış Temsilcileri ile iletişim kurmak yeterli. 

AVON MAN Paketi (AVON Man EDT parfüm ve AVON Man sprey deodorant), Kampanya fiyatı – 44,95 TL

AVON Hakkında:
AVON 131 yılı aşkın süredir güzelliği, yeniliği, iyimserliği, hepsinden öte kadını gururla temsil eden bir şirkettir. AVON, AVON True, Mark, ANEW, AVON Care, Skin-So-Soft ve Advance Techniques gibi yakından tanınan ve sevilen markalara sahiptir. AVON, ürünlerini, dünya genelinde 6 milyon bağımsız AVON Satış Temsilcisi tarafından yaklaşık 70 ülkede tüketicilere sunar. 

AVON, ürünlerinde, tüketicilerinin kalite, güvenilirlik, iş sağlığı ve güvenliği, çevre yönetimi beklentilerini karşılayabilmek için sıkı kalite kontrol prosedürleri uygular ve bu uygulamaları Uluslararası Kalite Standartlarına uygun olarak yönetir.

Yorumlar