Plump Lips Dudak Dolgunlaştırıcı Bakim kremi

Plump Lips Dudak Dolgunlaştırıcı Bakim kremi



lrouge Propa markasi ve ürünleriyle Eskişehir'de sevgili Gözde ciğimin davetiyle cumartesi günü katildiğim #mayispapatyalari etkinliğinde tanıştım.
Kişisel bakım ürünlerinde oldukça geniş ürün gamına sahip bir firma.Etkinlikte bizlere markalarına ait, koltuk altı spreyi,dudak dolgunlaştırıcı kremi ve günlük kullanıma uygun bir el kremi hediye ettiler.


Plump Lips Dudak Dolgunlaştırıcı Bakim kremi


Plump Lips Dudak Dolgunlaştırıcı Bakim kremi 


 İlk benim merakimi cezbeden 🙈 Plump Lips Dudak Bakim kremi olduğu için, o günden bu yana kullanıyorum.İnstagram paylaşımımdan sonra etkisini merak eden bir çok takipcimden mesajlar aldım.Yeterli derecede denediğime inanınca merak edenler için öncesi ve sonrası fotoğraflarla etkisini sizlere göstermek istedim..

Plump Lips Dudak Dolgunlaştırıcı Bakim kremi


Dudaklara hem bakim yaparken ayni zamanda da bir kaç dakika içersin de dudakları olduğundan biraz daha dolgun gösteriyor.Sürdükten kısa bir süre sonra sanki karincalanma hissi gibi bir etkiyle dudagi dolgunlastirmaya basliyor..Dudak dolgunlaştıran kremlerin içersinde yakıcı yağ vardır.Bu sayede de dolgunlaştırma işlemini yapıyor.Öyle kos kocaman dudaklar beklentiniz olmasın:) 
Öyle olsa zaten yapay dururdu değil mi? Plump Lips Dudak Bakim kremi dudak çizginizi biraz daha belirgenliştirirken birazda dolgunluk sağlıyor.Tabi etkisi kalıcı olmaz bunu yazmaya bile gerek varmı bilmiyorum:)
Gün içinde bir kaç saate bir sürme işlemini tekrar ederseniz görüntü uzun süre etkisini gösteriyor.Merak edenlere umarım yeterli açıklamada olmuştur.❤

PH FARMA Firması hakkında web sitelerinden aldığım bilgiyi aktarayım.

1993 yılında İstanbul’da kurulan PH FARMA İlaç Ve Kozmetik Sanayi bugün 1200 çeşit ürünün üreticisidir. İnsana ait ve insana odaklı olan işimiz konusundaki başarımız;1993 yılından bu yana edindiğimiz bilgi birikimi ile birlikte, gerçekleştirilen araştırma-geliştirme faaliyetlerine de bağlıdır..

PH FARMA  ekibi olarak biz her gün insanların hayatlarını kolaylaştıracak ve yaşamlarında katma değer yaratacak ürünler üzerine çalışmalar yaparken, hepimiz; insanların başarısına ve dolayısıyla mutluluğuna katkı sağlayarak dünyanın değiştirilebileceğine inanmaktayız. Kendine ait markaları ile birlikte, Türkiye’de ve Dünya’da eski ve köklü birçok firmanın da GMP ve ISO 9001 standartlarında “Private Label” olarak üretimini yapan PH FARMA, aşağıdaki konularda faaliyetlerini sürdürmektedir.




Cilt Bakım, Saç Bakım, Vücut Bakım, El ve Ayak Bakım, Ağız ve diş bakım, Bebek Bakım, rkek bakım, Güneş Bakım, Renkli Kozmetik, Eau de Toılette, Eau de Perfume, Cream Perfume, Eau de Cologne, Body Mist, Hijyen Ürünleri, Aroma Therapy&Spa, Özel Ürünler, Otc Grubu Ürünler, Fason Üretim

PH FARMA  olarak yirmi yıllık bilgi birikiminin getirmiş olduğu deneyimlerle büyümemize katkı sağlayacak, insanların yaşamlarında ise katma değer yaratacak yeni ürünleri geliştirmeye, üretmeye ve bu ürünleri pazara sunmaya devam ediyoruz.


PROPA, PH FARMA’nın 20 yıllık üretim, pazarlama ve satış bilgi birikiminin bir araya getirilmesi ile hayata geçirildi. Doğrudan Satış amacı ile kurulan PROPA, Kendi işini kurmak isteyen Girişimci Ruha sahip tüm kişilere, kendi işini kurmak konusunda PH FARMA ve PROPA felsefesi doğrultusunda hizmet vermek üzere faaliyete geçmiştir. Temizlik ve Ev Bakım Ürünlerinde “Clever Home Care”, Kişisel Bakım ve Cilt Bakım Ürünlerinde de “L’rouge” markaları ile Serbest Girişimcilere hizmet vermektedir.

PROPA ekibi tarafından geliştirilen internet ortamı üzerindeki özel program sayesinde tüm Serbest Girişimciler Türkiye’de ve dünyanın her yerinde sanal ofis olarak kullandıkları bu yazılım sayesinde işlerini kesintisiz olarak 24 saat takip edebilmektedirler.

Serbest Girişimciler bu özel program sayesinde verdikleri siparişleri, faturalarının ne zaman kesildiğini, siparişlerinin depodan çıkıp çıkmadığını, kargo takip numaralarını, kendi kişisel ve grup Puan Değerlerini (PD), detaylı cari hesap raporlarını, grup aktivitelerini, kampanyaları her an online takip edebilmektedirler.

PROPA’da Serbest Girişimci olarak faaliyette bulunan kişiler;

% 100 Tatmin garantili geniş bir yelpazeye sahip üstün performanslı ve kaliteli birçok ürüne,
Günceli takip eden ve yeni ürünler geliştirmek için sürekli faaliyette bulunan bir ar-ge’ye,
Stok maliyetlerinin bulunmadığı bir ürün deposuna,
Tüm faaliyetlerini bilgisayar ortamında takip edebilecekleri 24 saat online kendilerine ait özel sanal ofis olarak kullanabilecekleri bir programa,
Pazarlama ve satış konusunda faaliyetlerini geliştirebilecekleri kendilerine sürekli destek vermeye hazır eğitim ve bilgiye sahip öncü sponsorlarla birlikte PROPA AKADEMİ’ye
Geniş bir sosyal çevreye,
Ve en önemlisi “Bağımsız Kendi İşlerine” sahip olurlar.

Yorumlar

  1. Ürünlerine göz attigimda oldukça dikkat çekici ürünler olduğunu farkettim . Dudak dolgunlastirici ürünü en dikkat çekici olanı , etkisi bir yana ben dudağa verdigi nemi çok beğendim . Güzel bir yazı olmuş. Ellerine sağlık,sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥