Thalia Natural / Carnelian Parfüm

Thalia Natural / Carnelian Parfüm



Kozmetik ve bakım ürünlerinde doğal içerikleri arayanların adresi Thalia Natural geçtiğimiz günlerde 1 yıllık ar-ge çalışması sonucu ürün gamlarına yeni ekledikleri parfüm serisinden çiçek kokularını seven bayanlar için Carnelion bugün blogumun konuğu.


Thalia Carnelian EDP

Etkili kokuları,uygun fiyatlarıyla oldukça iddialı bir koleksiyon Thalia Natural Parfüm serisi.
Thalia Natural Kadın kokuları olarak 6 farklı parfüm çeşidi var.

Thalia Lindy Hop EDP 100 ML:Karamel, şeftali, portakal çiçeği ve amber notaları ile tatlı, çekici  ve ruhu rahatlatan bir koku.
Thalia Carnelian EDP 100 ML:Carnelian,  Narenciyeden gelen canlı tazelik, turuncu çiçekler, şık Yasemin çayı ve kremalı sandal ağacı ile şaşırtıcı bir katmanlı etki sunuyor.
Thalia Moonstone EDP 100 ML:Moonstone , Ayışığının mitolojik mücevher damlaları gibi romantik, kadınsı, sezgili ve hayallerine tutkulu modern kadınlar için yaratıldı.
Thalia Bachata EDP 100 ML:Bachata , müzikle dansın aşkı tanıttığı şenlik anı.  Tatlı, canlı ve rafine meyve notalarının hakimiyetinde ilerleyen, taze ve deniz kokulu citrus notaları ,kadifemsi bir amber yorumu ile harmanlanan modern, tatlı bir oryantal .
Thalia Malachite EDP 100 ML:Malachite taşının büyülü ve arındırıcı yeşili, enerjik parfüm notaları ile buluştu.
Thalia Jive EDP 100 ML:Bir yanı ile feminen ve yumuşak , diğer yanıyla hükmedici ve tutkulu. Dip notalarda nefis vanilya ve odunsu esintiler duygularınızı uç noktalarda sarmalıyor.

Thalia NaturalErkek kokularında ise 4 farklı çeşit parfüm bulunuyor.

Thalia Paso Doble EDP 100 ML:Cesaret , gurur ve ağırbaşlılığın dansı Paso Doble , tutkulu ve enerjik parfüm notalarıyla buluşuyor.
Thalia Obsidian EDP 100 ML:Maskülen Kral ağacı notaları kararlı ve mantıklı duyuları tetiklerken , taze baharat ve odunsu notalar ile enerjiniz tüm çevrenizi etkileyecek.
Thalia Capoeria EDP 100 ML:Capoeira; İki kişilik bir oyun. Kimine göre aşk, kimine göre dans, kimine göre farklı bir savunma sanatı…
Thalia Musgravite EDP 100 ML:Musgravite , geleneksel parfüm anlayışından farklı olarak  hem serin, hem buğulu hem de sıcak notaların eşsiz bir kombinasyonunu sunuyor.

Erkek kokularından Thalia Paso Doble EDP eşimin bir kaç haftadır severek kullandığı bir koku.
Parfümle ilgili güzel bir blog yazısı paylaşmıştım.Arzu ederseniz parfüm ismine tıklayıp okuyabilirsiniz.
Parfüm kişinin kimliği gibidir adeta.
Sizinle zaman geçirmiş çok yakından tanıyanlara bıraktığınız bir izdir bence.
Yıllar boyu anılara yerleşecek ,benzer kokularda direk sizi anımsatacak en etkili anımsatıcıdır.
Parfümün teninizin kokusuyla uyumuda çok önemlidir.Ten kokunuz la bütünleşen parfüm tamamı ile size özel bir farklı kokuya dönüşü verir.Bu yüzden parfüm seçimi yaparken mutlaka tester olarak deneyip gün boyu kokusunun kalıcılığının yanı sıra,teninizle bütünleşen kokunun değişimini ve size hissettirdiği duyguyu yaşamanız sonrasında karar verip almanızı öneririm.
Bir başkasında kokusundan etkilenip ,beğenip aldığınız bir parfüm sizde mutlaka teninizin kokusuyla farklılaşacaktır.En iyisi yukarıda da belirttiğim gibi,test etmektir.
Bu küçük önerileride belirttiğime göre Thalia Carnelian kokusu hakkında benim deneyimlerime geçebiliriz:)

Thalia Natural / Carnelian Parfüm


Ben yaz kış genelde beni ferahlatan çiçek kokularını çok seviyorum.Kışın yada serin yaz akşamları için çiçek kokularına ilave hafif oryantal notalarla bütünleşmiş biraz cık ben buradayım dedirten baskın kokularıda kullanabiliyorum.
Kalıcılığının yanı sıra parfümün tenimi yakmamasıda çok önemli.
Evet yanlış okumadınız,bazı kokular ciddi oranda tenimde rahatsız edici boyutlarda yanma hissine yol açıyor.Artık sadece koklamayla bile bu etkiye sahipmi değilmi anlayabiliyorum.:)

Thalia Carnelian baharın büyüleyici tüm kokularını içinde barındıran bir karışım sanki.
Turuncu çiçekler,şık yasemin çayı ve kremalı sandal ağacı ile çiçeksi kokulara ilave hafif oryantal bir koku.Serin yaz akşamlarında bu koku mutlaka etrafa kendini hissettirecektir emin olun.Kullandığım günden bu yana yakın çevremden ''parfümünü değiştirmişsin,buda çok güzelmiş ismi nedir ''diye çok soru aldığım bunun ispatı sanırım.
Tenimle bütünleşen kokusunu sevdim gerçekten.Kalıcılığı kullanıma ve teninizde hangi bölgelere sıktığınıza bağlı.Eğer yaz günlerinde açık bir elbise giyiyor ve bir davete gidiyor isem diz kapağımın arkasına dahi bir miktar parfüm sıkarım.Kulak arkası,bilekler dekolte bölgesi bunlar en çok parfümü vücudumda uyguladığım bölgeler.Kimileri tene değil sadece kıyafete sıkın derler ama bence tendeki ısıyla etkileşime giren parfüm tam kokusunu vermekte.Kıyafetlerde kumaş dokusu iplik çeşidi bile parfümün kokusunu değiştirebilir.Bu yüzden dirki ben tenime sıkmayı tercih edenlerdenim.
Ayrıca duş aldıktan sonra sıkılan parfümün kalıcılığı daha yüksektir.Eğer sizde benim gibi çiçek kokularından hoşlanıyor birazda cazibe katan etkiyi seviyor iseniz,5-6 saat kalıcılıgını devam ettiren bu kokuyu seveceğinizi umud ediyorum.

Thalia Carnelian  parfümü hakkında düşüncelerime ilave parfüm konusunda ufak bilgilerimide aktarmış oldum.Thalia Natural in bu yeni parfüm serisine mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim.Hatta bayrama bir kaç gün kalmışken kendinize yada sevdiklerinize harika bir bayram hediyeside olur ne dersiniz?



Yorumlar

  1. Ben bu Carnelian parfüme bayıldım. En kısa zamanda yedekleyeceğim parfümlerimden biri oldu. Seninle aynı duyguları paylaşıyorum. Eline sağlık bir parfüm bu kadar güzel anlatılabilirdi :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel görünüyor denemek görmek lazım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥