Crown Plaza İstanbul Florya'da Biricitle Yaza Merhaba Partisi

Biricitle Yaza Merhaba Partisi


Geçtiğimiz hafta sonu ,sevgili blogger arkadaşım Yasemin Kokulu Bir Hayat blogunun sahibi Yasemin ciğimin düzenlediği ''Biricitle Yaza Merhaba Partisi'' için Crown Plaza İstanbul Florya da blogger arkadaşlarımla bir aradaydım.
Florya'nın ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olan Crowne Plaza İstanbul Florya,denize sıfır doğayla bütünleşik yapısı tam bir city-resort oteli.Denize sıfır sahiliyle ,aynı zamanda da sahile bakan havuzuyla İstanbulda az rastlanır güzellikte bir konaklama mekanı.Dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum lada yan yana üstelik.Uzağa gitmeden hem akvaryumu gezmek hemde yine yanında bulunan seçkin mağazalardan alış veriş yapabilmek büyük keyif ve rahatlık.
Yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerinin yanı sıra İstanbul dışına çıkmak istemeyenlerinde ,deniz manzaralı odalarıyla tatilin keyfini sürebilecekleri konfora sahip.

Crowne Plaza İstanbul-Florya

Mimarisi ile de göze çarpan Crowne Plaza İstanbul-Florya' nın en önemli özelliği
dikey değil yatay bir yapıya sahip olması.
Bir birine bağlı 4 ayrı blokta 306 adet misafir odası bulunan ve odalarının tamamına yakınını deniz manzaralı ve balkonlu olmasıyla,
misafirlerine konaklamalarını daha keyifli hale getiriyor.
Deniz manzaralı açık havuzu,Livera Spa içersindeki kapalı yüzme havuzu,sauna,hamam ve spor salonundan dört mevsim ücretsiz yararlana bilme imkanı sunmakta.
Zengin açık büfe kahvaltısı ve pazar günleri muhteşem brunch servisi ,Salamina Restaurant,kapalı,yarı açık ve açık alanları ile deniz ve havuz manzarasına karşı keyif alacağınız bir mekan.
İstanbul da  tatilin keyfini sürmek istiyorsanız mutlaka tercihleriniz arasında yer verebileceğiniz bir otel.
Crowne Plaza İstanbul-Florya

Crown Plaza İstanbul Florya otelde yaza merhaba partimiz için hazırlanan açık büfe ikramlar gerçekten çok leziz ve başarılıydı.
Diyeti bir kenara bırakıp bir çoğunun tadına baktığımı da itiraf etmeliyim:)

İstanbul Akvaryum


Etkinlik programımız İstanbul Akvaryum gezimizle başladı.
Deniz altının büyülü dünyası ve ihtişamına bu kadar yakından tanıklık etmek ise büyüleyiciydi.

İstanbul Akvaryum; Dünya denizlerinde yaşayan balık türlerinin içinde bulunduğu, kendi türündeki akvaryumlarla kıyaslandığında; gezi güzergahı, temalandırma, interaktiflik, yağmur ormanı ve yeni nesil teknolojisiyle dünyanın en yenisi...
Coğrafi bir rotayı takip ederek Karadeniz’den Pasifik’e uzanan toplam 17 tema ve 1 adet yağmur ormanından oluşan güzergahta yolculuk yapmak unutulmaz anlar yaşamanızı sağlayacak inanın.
Alanların temalandırılmasında o alanın kültürel, coğrafi, tarihsel ve mimari özellikleri, buna uygun dekoratif unsurlar, interaktif oyunlar, filmler ve alan hakkında detaylı bilgilerin verildiği görsel grafikler yer alıyor. Alanların, ses ve ışıklandırma sistemleri de bu temalandırmaya uygun olarak düzenlenmiş.Bu güne kadar neden gitmedim diye hayıflandığım bir gerçek.

İstanbul Akvaryum


İstanbul Akvaryum’da Sizi Neler Bekliyor?

İstanbul'da bir Amazon Yağmur Ormanı...
Akvaryumu çok özel kılan bu bölüm sizi adeta amazon yağmur ormanındaki hislere büründürüyor. Sıcaklığı, nem oranı, etrafta gördüğünüz birbirinden farklı canlı çeşidi, rengarenk, küçücük ama bir o kadarda zehirli kurbağalar, dünyanın en küçük timsah türü olma özelliğine sahip cüce kaymanlar Amazon’un atmosferini birebir yaşatacak cinsten. Amazon'daki tüm bitkiler Kosta Rika'dan geldiği için ordaki doğayı hiç unutamayacaksınız!

Kasırga Simülatörü
Köpek balığından hızlı, timsahtan güçlü! Saatte 150 km hızıyla bir köpek balığından kat be kat hızlı, yarattığı rüzgarla bir timsahın korkutucu çenesinden çok daha güçlü! Özel dizayn edilmiş kasırda simülatörümüzde adeta bir kasırganın ortasındaymış gibi hissedecek, heyecan ve adrenalin dolu dakikalar yaşayacaksınız.

Aynalı Labirent
Amazon’un Gizemli Antik Totemi’ni bulmaya çalışırken, birbirine benzeyen geçitler, sonsuz yansımalar, tehlikeli çıkmazlar, her bir dönemeçte sizi bekleyen yeni sürprizlerle karşılaşacaksınız. Bu zorlu macerada vahşi hayvanların çığlıkları, ormanın gizemli derinliklerinden gelen şaşırtıcı ışık ve görüntülere karışacak, kalp ritminiz hızlanırken bir an önce çıkışı bulmakla bu inanılmaz serüveni sonuna kadar kovalamak arasında gidip geleceksiniz!

Köpek balıklarıyla Dalış
4 bin metreküp su kapasiteli ve içerisinde 5 bin canlının yaşadığı ana tank içerisinde köpek balıkları ve vatozlar ile birlikte dalış yapmanın mümkün olduğu İstanbul Akvaryum’da, 30 dakikalık dalış aktivitesi sonrası dalış yapanlara İstanbul Akvaryum dalış sertifikası veriliyor.

Flyride Helikopter Turu
Flyride Helikopter turu sadece bir simülasyon değil, etkisinden uzun süre kurtulamayacağınız eşsiz bir deneyim! İsterseniz İstanbul Turu, isterseniz Türkiye Turunu tercih ederek dakikalar içinde helikopter simülasyonu ile gerçekten bir helikopterin içindeymişçesine tarihin ve coğrafyanın derinliklerini havadan keşfedeceksiniz.
Henüz gidip görmemiş olanlarınız var ise en yakın gezi planlarınız arasında mutlaka yer vermenizi tavsiye ederim.

İstanbul akvaryum ziyaretimizden sonra tekrar dönüş yaptığımız Crowne Plaza İstanbul-Florya otelin Salamina Restaurant hem bizler için hazırlanan lezzetleri tadar ken aynı zamanda da blogger arkadaşlarımızla keyifli sohbetler yapma imkanı bulduk.

Crown Plaza İstanbul Florya'da Yaza Merhaba Partisi



Hunca Life


Etkinliğimizin sponsorlarından Hunca Life Ankara Bölge Temsilcisi Dilek hanım la markaya ait ürünler hakkında bilgiler aldık.Hunca Life markasının renkli kozmetik ürünlerinden oluşan harika hediyelerini de hemen denemeye başlamak da benim için kaçınılmazdı elbette.
Hunca Lifenin renkli kozmetik ürünlerini çok seveceksiniz benden sizlere ön tüyo olsun:)
Yakında kullandıkça ürünler hakkında detaylı blogumda paylaşımlarda yapacağım.O zamana kadar ürünler hakkında bilgi almak yada sipariş vermek isterseniz Dilek Hanımın instagram hesabı olan @izdusum.dilek26 profilinden kendisiyle irtibata geçebilirsiniz.
Güzel hediyeleri için Hunca Life ve kendisine çok teşekkür ederiz.💗

Güvencesizlikteki Bilgelik


Minval Yayınların'dan yine harika kitaplarımız gelmişti.
Güvencesizlikteki Bilgelik.Henüz yeni okumaya başladım ama müthiş merakla ilerliyorum.İlk fırsatta sanırım bitireceğim.Güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.
Sevgili Yasemin cim yine özenle büyük emeklerle harika bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.Kendisine çok teşekkür ederim.Hem davetinden hemde orada bulunmaktan dolayı büyük onur duydum.
Bir çok değerli firmalarımızın bir birinden güzel hediyeleri vardı.Bir sonraki yazımda da detaylarıyla sizlere bahsediyor olacağım.
Etkinlikle ilgili sosyal medya paylaşımlarımıza aşağıdaki etiketlerden ulaşabilirsiniz.






Yorumlar

  1. Harika bir gün harika bir etkinlikti 😊 tekrar görüşmek güzeldi tatlım

    YanıtlaSil
  2. Canım iyiki geldin ayağına sağlık öpüyorum 😍😘

    YanıtlaSil
  3. Seninle birlikte geçen keyifli bir gündü tatlım...
    Kalemine yüreğine sağlık.
    Sevgilerimi bıraktım 💗

    YanıtlaSil
  4. Tekrar bir arada olmak çok keyifliydi. Güzel hareketli ve eğlenceli bir gün oldu. Yine görüşmek üzere sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. BU SAFYA UZUN ZAMANDIR TAKİP ETTİĞİM VE ÖRNEK ALDIĞIM SAYFALAR ARASINDADIR. İÇERİKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM…
    KONULOJİ OLARAK AÇTIĞIMIZ YENİ SAYFAMIZA HERKESİ BEKLERİZ
    DİĞER SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ
    BLOGGER: https://konuloji.blogspot.com.tr/
    FACEBOOK: https://www.facebook.com/Konuloji-1404836229623473/
    TWİTTER: https://twitter.com/konuloji
    İNSTAGRAM: https://www.instagram.com/konuloji/

    YanıtlaSil
  6. Güzel ve keyifli bir gün olmuş. Huncalife ile ilgili bi şeyler ararken yazınız karşıma çıktı. Yazınızı okumaktan keyif aldım.Başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥