Biricitle Yaza Merhaba Partisi Sponsorları

Biricitle Yaza Merhaba Partisi Sponsorları



Bir önceki yazımda paylaştığım '' Biricitle Yaza Merhaba Partisi ''etkinliğimizin sponsorlarından bahsetmek istiyorum sizlere.
Öncelikle güzel hediyeleriyle etkinliğe katılan tüm firmalara çok teşekkür ederim.
Kozmetikle başlayalım:)

 Huncalife


Ürünlerini ilk kez kullanmaya başladığım  Huncalife çeşiti bol  renkli kozmetik ürünlerinin yanı sıra makyajın en büyük yardımcısı fırça seti göndermişler.Ürünleri yavaş yavaş denemeye başladım bile.En kısa zamanda kullandıklarım hakkında detaylı inceleme yazasıda paylaşacağım.



Essence den bu üçlü ürün var sırada.Maskara ve ekstra parlaklık veren lipgloos ve tabiki oje.
İlk hemen denediğimde oje oldu.Hem yapısına hemde rengine hayran kaldım.



Bargello dan.Ohh mis mis
İlk kez açık parfüm tabir edilen bir markaya ait bu kokuları çok beğendim.Bu sanırım 3.şisem olacak..İstanbul da bir çok bölgede satış şubeleri bulunuyor.Firmanın benim ikinci kullandığım parfüm oldu bu.Body splask, yaz ayları için gün içinde rahatlıkla kullanabileceğiniz vücut kokusunu da sevdim.Spor öncesi sıcaklarda çok ter kokusuna karşın sıklıkla kullandım.


Saç bakimi için yeni yep yeni cicilerim.😍
Scwarzkopf dan tüm saç tipleri için BC Mucize Yağ bakim serisini gördünüz mü?
Ben kullanmaya başlıyorum.Etkileri ve detaylı bilgiler daha sonra

MAIA Soyulabilir Siyah Maske

Daha önce kullanıp ürün hakkında deneyimlerimi blogumda paylaştığım Maia Soyulabilir siyah maske de sponsorlar arasındaydı.Ürünle ilgili yorumlarımı okumak isterseniz MAIA Soyulabilir Siyah Maske Deneyimim başlıklı yazıma göz atabilirsiniz.


Bioblas Organic Oils


İnce telli zayıf saçlar için Bioblas dan  Organic Oils
İçeriğindeki  ısırgan tohumu yağının etkisiyle saç kremi kullanmaya ihtiyaç duymadan kolayca taranması harika.
Saçlarımdaki elektriklenme sorunuma da birebir iyi geldi diyebilirim.
Düzenli kullanımda yoğun bitkisel serum içeriğiyle saç dökülmesini de önlüyormuş.👊 Kullanmaya devam.



Bizim evde duş jelleri hiç bekletmeden en çabuk tükenen ürünlerdendir.Dermokil Lavanta özlü duş jelide öyle oldu.Hemen banyoda yerini aldı.Lavanta kokusunu çok severim zaten.Birde ferahlatıcı etkisi birleşince saatlerce banyoda kal.:) Ben çok beğendim.

Yves Rocher

Yves Rocher saç bakım ürünlerini çok seviyorum.Yıllar önce saç dökülmesine karşı serumu setini kullanmış çokda etkisini görmüştüm.Bize hediyeleri olan Saçlara parlaklık ve canlılık veren ürününü de en kısa zamanda kullanmaya başlayacağım.

Uber Cosmetic

Ürünlerini ilk kez deneyimliyeceğim markalardan biri Uber Cosmetic.Krem kolonyasının ambalajının tatlılığına bakarmısınız.Yeğenim görünce hemen sahiplendi bile.

Dimes

Sıcaklardan bunalıp,ferahlamak istediğin an -ADA GAZOZ
Dimes güvencesiyle..

Droetker


Hem pratik hemde çok lezzetli Droetker hazır karışımları.Ekmeği henüz denemedim ama en favorim kek burger diyebilirim.Hem yaparken eğlenceli hemde lezzetli.👍

Güvencesizlikteki Bilgelik

Kitap okumayı seven biri olarak Minval Yayınları ndan Güvencesizlikteki Bilgelik adlı kitap,beni çok mutlu eden bir hediye oldu.Başladım ama henüz çok fazla zamansızlıktan sonunu getiremedim.En yakın zamanda bitince düşüncelerimi sizler lede paylaşacağım.
Doğal detoks yeşil çay ise tabiki en sevdiğim marka Doğadan Çay dan güzel bir hediyeydi.


Gurme212

Acı yı benim gibi sevenlerdenseniz Gurme212 Cherry Peppers eminim çok seveceksiniz.Hele birde bulgur pilavı yanında olursa.Yazarken bile ağzım sulandı.Kiraz biber turşusu çok başarılı olmuş gerçekten.Gelir gelmez tükendi bile:)
Gurme212 de çok çeşitli soslar turşular mevcut.Kabak püresini kek için saklıyorum.


Highgenic


Highgenic temizlik ürünleri çok başarılı.Özellikle size leke çıkarma mendillerini şiddetle tavsiye ederim.Yağ boya leke anlamında aklınıza gelebilecek her sorunda anında çözüm inanın.Hatta dışarı çıkarken bile bu mendillerden çantanızda bir tane bulundurun.Ben öyle yapıyorum👍


Omo sıvı deterjan

Sıvı deterjanlar çıktığından bu yana çamaşır maki namda artık toz deterjan kullanmaz oldum.Bunun en büyük nedeni ise  toz deterjanların bazıları makin ada tam olarak çözülmeyip çamaşırlarda leke leke kalması.Defalarca tekrar durulama yapmışımdır bu yüzden.Omo çok eski bir marka olmasının yanı sıra o mis koku için ekstra yumuşatıcı kullanmanıza gerek bile bırakmıyor.Yıka as saatlerce mis gibi kokusu sarıyor etrafı.Ben çok severek kullanıyorum.

Vissmate


Vissmate ile lavantanın ferahlığı ve hijyeni gün boyu sarsın sizi.Miss miss 👍 Vissmate konsantre çamaşır suyu bu markayla tanıştığımdan bu yana evimden eksik etmediğim yegane demir baş oldu.Temizlemedeki etkisinin yanı sıra o sevimsiz çamaşır suyu kokusunu asla barındırmıyor.Denemediyseniz mutlaka tavsiye ederim.


Yayla Gurme Fit

Hem sağlıklı hem lezzetli hemde çok pratik Yayla Bakliyat dan yep yeni Yayla Gurme Fit. Tadına doyamayacağınız lezzetli bulgur pilavlari sadece 15 dakikada hazır.Benim ilk  seçimim #kionalibulgur oldu.Hazırlanma sürecinin kolaylığına lezzetine şaşıracaksınız.

4 tekerlekli Star Wars Paten

Çocukların en sevdiği hayal kahramanlarının tüm ürünlerini bir arada bulabileceğiniz Türkiye'nin en büyük en çok çeşitliliğe sahip, online alışveriş sitesi Karakter Dükkanı ndan yeğenim için karne hediyesi olarak seçtiğim
4 tekerlekli Star Wars Paten  
Lisanslı ürün olan bu patenler hem çok kaliteli hemde yaş gurubuna göre özellikle hazırlanmış.
Yeğenim in bayıldığı çok mutlu olduğu Star Wars Paten lerle sürüş deneyimini bir videoyla da instagram hesabımda paylaşmıştım.İzlemek isterseniz buyrun.

4 tekerlekli Star Wars Paten

Krispykream

Lezzetli doughnut larla damaklarımızı şenlendiren Krispykream ede ayrıca çok teşekkürler.



Trendbende

Bayan giyimde hem hesaplı hemde şık modelleriyle Trendbende den bu güzel elbisede benim hediyemdi.Çok severek giydim teşekkür ederim.

Bu güzel etkinliği düzenleyen sevgili arkadaşım Yasemin e emekleri için çok teşekkür ederim.Bir birinden güzel hediyeleriyle etkinliğimizde yer alan değerli sponsor firmalara yürekten teşekkürler.Ürünleri kullanıp yeterli izlenime sahip oldukça düşüncelerimi sizlerle blogumdan paylaşmaya devam edeceğim.
Sevgiyle kalın ...

Yorumlar

  1. Hepsi harika tatlım güzel günlerde kullan 😚

    YanıtlaSil
  2. Yine çok güzel bir etkinlik ve yine çok güzel sponsorlar.Tanıdığım birkaç blog yazarını bir arada görmek te ayrı güzel...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥