Çocuk patenileri hakkında detaylı bilgiler



Yaz tatilinin son günlerini yaşarken yeğenimin tüm yaz boyunca büyük mutluluk ve keyif alarak kullandığı karne hediyesi olarak aldığım patenler bugün blogumun konuğu.
Çocuklar okul dönemi boyunca yaz tatilinin özlemini çekerken  aynı zamanda karne hediyelerinde hevesle heyecanla beklerler değilmi?
Onlar için en güzel ödül bence sevdikleri istedikleri hediyeleri vermektir.Yeğeniminde  daha okullar kapanmasına bir kaç ay kala başladı paten isteği  ve siparişi:)
Uygun bir istekse ve birde söz verdiyseniz mutlaka yerine getirmeye çalışmanız lazım.Okullar kapanıp karne alınınca telefonda ilk söz ''teyze patenlerimi hazırla'' oldu tabi.:)
Yaz tatili için İstanbul a gelecek yeğenim için hemen çocuk patenleri  araştırmasına girdim.Açıkçası o tekerlekler üzerinde nasıl kayacak, acaba düşer bir yerine zarar verir mi güvenlimi dir diye bin tane endişeye kapılmadımda değil hani.Bir taraf tanda bilgisayar çağında olduğumuzu düşünürsek çocuklarımızın bu sanal dünya içersinde fazlasıyla zaman geçirme isteklerinden doğan teknolojik tablet oyun isteklerinin yanında yeğenimin paten istiyor olması beni ayrıca mutlu etmişti.
Eve kapanmadan dışarıda  bolca zaman geçirebileceği,hem eğlenirken hemde açık hava sporu olacaktı onun için.
Çocuklarımızın dışarıda arkadaşlarıyla birlikte geçirdiği zaman, onların  aktif bir yaşam biçimi kazanmasını da sağlıyor.Paten kayarken denge unsuru ön planda olduğu için, çocuğun denge yetisi gelişirken, vücudunun hareket kabiliyetini de arttırmış olur.. Kendine güveni yükselen çocuk, spor yaptığı için kendini çok daha iyi hisseder. Buna, paten kayarken tanıştığı arkadaşlarıyla kurduğu sosyal iletişim de eklenince çocuğun iletişim kurma yeteneğini bir nevi büyük ölçüde desteklemiş oluyorsunuz.
Peki çocuk pateni alırken nelere dikkat etmek gerekiyordu?
.Bunun içinde yaptığım araştırmalar sonucunda öğrendiklerimi sizlere aktarmak istiyorum.
Öncelikle hem ergonomik özellikleri hemde güvenli sağlam çocuklar için özellikle lisanslı ürün almayı hedefledik.Bunun için daha öncede alışveriş yapmış olduğum ve aldığım üründen son derece memnun kaldığım Türkiye'nin  en büyük ve en çok  çeşitliliğine sahip çocuklar için online alışveriş yapabileceğiniz  Karakter Dükkanı sitesinde hemen modeller bakmaya koyuldum.Oldukça renkli tasarımlarıyla ön plana çıkan çocuk patenlerinde çeşit bolluğu inanın beni bile şaşırttı.
Kız ve erkek çocukların kullanabilmesi için üretilen çocuk patenleri, rahat iç botu ve ayarlanabilir bağlama özellikleri sayesinde, çocukların ayaklarına tam olarak oturması çok önemli.. Çocuk patenleri kilitlenebilir toka sistemine sahip ve bu bakımdan oldukça hoşuma gitti. 
Çeşit ve model seçeneği çok olunca onun istediği  paten olması için öncelikle model fotoğraflarını tek tek gönderip seçim yapmasını istememiz gerekiyordu.

Karakter Dükkanı


Orjinal ve lisanslı ürün olan patenin sitede belirtilen özelliklerini aynen buraya da aktarıyorum.
 Tek düğmesi ile 4 boy ayarlanabilir. 
Paten arkasında durmasını sağlayacak freni sistemi
 İçi yumuşak doku ile kaplıdır.
Ölçüleri: 
 M (35-38 no arası)
Desen: Stormtrooper resimleri
Renk: Siyah, Beyaz
Cinsiyet: Kız, Erkek
Yaş: 5 yaş üstü

Karakter Dükkanı

4 Tekerlekli Star Wars Paten

4 Tekerlekli Star Wars Paten



Patenimizi seçince online verdiğimiz siparişimiz kargo ödemesi olmadan çok kısa sürede elimize ulaştı.Patenle birlikte son derece açıklayıcı kullanım talimatıyla bulunuyordu.
.Gerçekten son derece kaliteli ve sağlam hemde şık tasarımıyla çok beğendik.Çocuklarınızın her türlü ihtiyacı için mutlaka tavsiye edebileceğim bir site.
Güvenlik önemli demiştik ya,eşimin  hediyesi de koruma ekipmanları oldu.
Tekerlekli patende en fazla dikkat edilmesi gereken konu, eklemlerin korunmasıdır. Çocuğunuz ne kadar iyi kayarsa kaysın,koruma ekipmanları kullanılmasına çok dikkat etmek gerekir.. Düşmelere karşı yaralanma riskine karşı  kask, dirseklik, dizlik ve bileklik mutlaka takılmalı. Bu ekipmanlar belki tamamen korumaz ama riski azaltır. 
Güvenlik önlemleri de tam olunca artık dışarıda bizim gözemimizde paten kayma keyfini gönlünce çıkarabilirdi.
İlk denemelerimiz biraz tedirginlikle geçse de kısa sürede yardımsız kayma sürüşlerine geçti.
İnstagram hesabımda da bu paylaşımımda yardımsız paten kayma aşamasını videoyla görüntülemiştim:)
Onları mutlu görmek ve doyasıya eğlenebilecekleri zamanı ve olanakları yaratmak tarif edilmez bir duygu. 


4 Tekerlekli Star Wars Paten







Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥