Siyahbeyazbirhayatbu 30 Ağustos Blogger Etkinliği

Siyahbeyazbirhayatbu 30 Ağustos Blogger Etkinliği

Herkese Merhaba
Ağustos ayının son haftası Ankara'da sevgili blog yazarı arkadaşım Kübra nın davetiyle hem çok anlamlı hemde çok keyifli bir etkinliğe katıldım.
30 Ağustos Zafer Bayramı ve aynı zamanda da Kübra'nın yeni yaşınıda birlikte harika bir  organizasyonla kutlamış olduk.
Konsept milli bayramımız olunca ona göre özel hazırlanarak İstanbul dan Ankara'ya günü birlik olarak hızlı trenle ulaşımımı gerçekleştirdim.
Hem Ankara'dan hemde çeşitli illerden aktif blog yazarı arkadaşlarımla bir arada olmak son derece keyifliydi.
Kübra cım uzun zamandır bu organizasyon için emek vermiş son derece özenle hazırlanmıştı.Öncelikle daveti ve tüm bu güzel hazırlıklar için kendisine bir kez daha buradan teşekkür ederken yeni yaşının o na öncelikle sağlık bol başarı ve mutluluk getirmesini dilerim.❤

Siyahbeyazbirhayatbu 30 Ağustos Blogger Etkinliği

Günün anlam ve önemine uygun olarak özel olsun istediğim için omuzları açık uzun kırmızı bir elbise tercih ettim.Davete katılan arkadaşlarımın beğenilerinide duyunca doğru bir seçim yapmanın mutluluğunuda yaşadım elbette.:)

Bol sohbet yeni blog yazarı arkadaşlarla tanışmak sohbet etme imkanı bulmak en keyifli yanı.
Benim için blog yazmaya başladığımdan bu yana en mutlu eden kısmı da bu.Hem sosyalleşirken zamanla güzel bir çevre oluşturuyorsunuz.Sizinle birlikte aynı kategoride ilerleyen yazarlarla tanışmak onlarla iletişim kurmak aynı zamanda da birlikte bir çok yenilikleri deney imlemek güzel bir süreç.
Yedik içtik pastalar kestik derken etkinliğin ilerleyen saatlerinde  destek veren sponsor firmalardan bir kaçıyla da tanışma fırsatı bulduk.


Etkinliğimize destek veren  bir çok sponsor marka bulunuyordu.
İsterseniz gelin hediyelerimize bir göz atalım.



Mirzadepasta

Etkinliğimiz için bayrak temalı üzerinde isimlerimiz bulunan bu kurabiyelere bayıldım doğrusu.
Tabi yemeğe de kıyamadım itiraf ediyorum.
Mirzadepasta instagram üzerinden nefis 🎂temalı pasta 🍪temalı kurabiye 🍥cupcake ler hazırlıyor.Özel günler için sipariş vermek isterseniz sayfasından kendisiyle iletişime geçebilirsiniz.Emekleri için çok teşekkür ederim.

Revox

Revox


Her zaman olduğu gibi Revox markasıda yeni ürünleri olan klordan saçları arındıran şampuanlarıyla bizlerleydi. Tabi firma sorumlusu, dünya tatlısı artık yıllardır iletişimde olduğumuzdan can arkadaş dost olan güzellik Gamze Hanımda aramızdaydı.Görmekden sohbet etmekten büyük keyif aldığım yegane insanlardan.Revox firmasına ve Gamze ciğime çok teşekkürler.


Eda Taşpınar

Eda Taşpınar ın Bronlaştırıcı ve koruyucu yağ,tabiki yaz sezonu bitmeden hemen deneme fırsatı buldum.Dikkat vaatlerini sonuna kadar yerine getiren bu ürün👍

Mustela

Mustela Gentle Cleansıng Gel  ve Mustela Huıle de Massage Baby Oil
Mini mini bebişlerin narin tenleri suyun kurutucu etkilerinden zarar görmesin diye Hipoalerjik olarak üretilmiş,dermatolojik ve pediatrik olarak testlerden geçmiş ,paraben, ftalat, phthalate, phenoxyethanol içermmeyen vücut şampuanı ve bebeğinizi rahatlatıcı masaj yağı var desem.😉 Annelerin en çok tercih ettiği en güvendiği marka @mustela üretmiş desem.
Eh bilmeyende öğrenmiş artık derim değilmi:)
En kıymetlilerimiz güvende artık👍 



HC Complex

Yaklaşık 3 sene önce kullanmaya başladığım HC Complex sürekli işlem gören saçlarım için hep kurtarıcım oldu.
Saçlarım daha parlak daha gür ve sağlıklı görüntüsünü devam ettiriyorsa HC Complexi düzenli kullanmaya borçluyum. 
Teşekkürler @hccare❤️❤️ 



Yvesrocher

Yvesrocher Konsantre duş jeli.Bu şişe 40 yakamaya kadar yeten bir ürünle dolu.Heyecanla kullanacağım.

mavi_krem

İçeriğindeki tüm malzemelerin doğal olduğu,yıllar yılı Hintlilerin her derde deva niteliğinde kullandığı KAILAS JEEVAN-Mavi Krem.
Türkiye' de Nature Kozmetik @mavi_krem tarafından satışı yapılan firma, Güney Kore ve Hindistan ürünleri ile ülkemiz kozmetik pazarında yer almakta.Kullanmaya bir süre önce başladım bile yakında bir blog yazısıyla etkilerini sizlere de aktaracağım.


Bioderma

Sevdiğim bir markadan yeni deneyimler.😄
Önce ön tanıtım ,kullandıkdan sonra ise blogda detaylı yorumlarıma yer vereceğim.
- Hydrabıo Perfecteur SPF 30
Cildi nemlendirip ışıltısını geri kazandırıŕken aynı zamandada UVA ve UVB karşıtı filtleri sayesinde güneşin zararli etkilerine karşı koruma kalkanı oluşturuyor.Yüz ve boyuna sabahları kullanabileceginiz bu ürün ayni zamandada makyaj bazı olarakda kullanılabiliyormuş😉
-Atoderm Showe Gel
Adindanda anlaşıldiğı üzere aşırı kuru ve hassas ciltler icin özel bir ürün.Aile boyu bebek-çocuk-yetişkin lerin kullanabildiği bu durulabilir besleyici duş yağıyla cildinizdeki gerginlik hissi yok olup derinlemesine temizlerken nemlenecek.😉 

Doğal Sabun

Mis gibi kokulu en doğalından hemde bir sabun arayışındaysanız sizi önerebileceğim adres İrem Doğal Sabun.

elmanikahsekeri

Bu güzel aynayı bizlere hediye eden @elmanikahsekeri ne çok teşekkurlerimle❤
Özel günleriniz için sayfasına göz atmanızı tavsiye ederim.

Sanisticks

Sanisticks markasından lavabo açıcı cubuklar.Tek bir çubuk bir ay süreyle lavabolardaki kokuları tıkanıklıkları açıp yok ediyor..

HighGenic

HighGenic @highgenic temizlik ürünleri de bizlerle birlikteydi.Çok severek kullandığım bu ürünler hakkındaki blog yazımıda buradan okuyabilirsiniz.

sosyopix

Güzel hatıralar anlarda saklı!
Şöyle geriye dönüp o günleri yaşananları yad edebileceğimiz fotoğraf albümleri 
miladdamı kaldı acaba?
Bilgisayar belleklerine,cep telefonları hafızalarına  hapsettiğimiz mutlulukla objektif karşısına geçip ölümsüzleştirdiğimiz o kareler silinip gitmesinler diye @sosyopix bizler için somutlaştırıyor.
Artık yok olmayacaklar elinize aldıkça tebessümle anılacaklar❤️

Pakmaya

Kahve yanınada çörek isteyen😉
Pakmaya öyle güzel mayalı karışımlar hazırlamış ki.Ekmegim çöreğim kabarmadi neyi eksik kaldı asla demiyeceksiniz emin olun.Kafkas çöreğini dün akşam denedim puf puf nefis oldu.. 👌
Karışımın içersinde zerdeçal,yeni bahar,mahlep ve zencefil,hazir mayasi hepsi bir arada besleyici hemde çok lezzetli.Sırada Kıbrıs çöreği var.


biozcomtr

Bioz ( @biozcomtr ) un bu saç dökülmelerine karşı Sarımsaklı Şampuanını kullanmaya başlamanın tam sırası.Düzenli olarak kullanıldığında etkisini göstererek dökülmeyi önlemeye yardımcı olurken ayni zamandada sac derisinde biriken ölü hücreleri temizleyerek kepek olusumunuda engelliyormuş.Bu arada şampuan sarımsak özlü ya kormayın sarimsak kokusu içermiyor😉Umudum büyük derdime çare olur inşallah diyerek bugün Startı veriyorum.😍😄 Rossmann, watsons, kipa, migros, eve ve carrefourlardan satin alabilirsiniz.

Kurmesnacks ve Fellasfoods

Kurmesnacks ve Fellasfoods dan sağlıklı atıştırmalıklar. 

Farmona

Farmona dan  spf 50 korumalı Body Losyon.Malesef yazın son günlerinde geldiği için ve kullanım süresinin birmesine 2 ay gibi çok az olduğu için çok az deneyimleyebilecegim.Keşke son kullanma tarihi bukadar yakın olan bir ürün göndermemiş olsalardı bizlerde ürün hakkında daha uzun bir fikir sahibi olabilseydik.


Capicadeturkey

Capicadeturkey den seyehat boyu ürünler.Daha öncede kullanıp çok memnun kalmıştım.



Bioblas

Tam mevsiminde gelen kurtarıcı ürünlerinden biride Bioblas Saç dökülmelerine karşı onarıcı şampuan

Palaps

100% Türk markası olan  Palaps, sadece eczane kanalında satışı yapılan cilt bakım ürünlerinden oluşan tester lar denememiz için hediye edildi.

yaylabakliyat

Hem sağlıklı hem lezzetli hemde çok pratik @yaylabakliyat dan yep yeni Yayla Gurme Fit. Tadına doyamıyacağınız lezzetli bulgur pilavlari sadece 15 dakikada hazırlanabiliyor.Denemediyseniz şiddetle tavsiyemdir.

Droetkerturkiye

Mutfağımdan eksik olmayan Droetkerturkiye hazır karışım ürünleri.Ekmeğini yaptım bile nefis oldu.


Otifleks

Otifleks kulak tıkaçları yine ilkkez tanıştığım bir markaydı.Uçakta,duşta,havuzda,denizde benim çok işime yarayacak bir ürün.


Tüm sponsor firmalarımıza bu güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.Kullandıkca zaman içersinde hepsi hakkında deneyimlerimi blogumda paylaşıyor olacağım.
Etkinlikle ilgili tüm  sosyal medya paylaşımlarımıza aşağıdaki etiketlerden göz atabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Artık hep birlikteyiz iyiki geldin canım ne güzel yazı bu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim davetinle onur duydum.Nice güzelliklerde tekrar buluşmak dileğimle.

      Sil
  2. Yeniden bir arada olmak çok güzeldi Şerife'cim; ve gerçekten elbisenle harika görünüyordun! Bu arada, o çörekler nefis görünüyor, ellerine sağlık!!! Tekrar görüşmek üzere, sevgiler!!!

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir etkinlikti
    tekrar görüşmek de harikaydı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥