HuncaLife Serum föndeten özellikleri

HuncaLife Serum föndeten


HuncaLife Serum föndetenlerini denemeyeniniz varsa bu paylasim tavsiye içerir.😉

Içeriğindeki SPF 15 ile günesin cilt üzerine zararlı etkenlerine karşi korurken yine içeriğinde bulunan Aluminum Starch Octenylsuccinate (ne olduğunun açıklaması için en altta not kısmına bakınız) ajanı ile ciltteki ince çizgileri anında doldurup cildi pürüssüzleştiriyor.Metal kapağındaki damlalık sayesinde ister süngerinizin üzerine isterseniz elinizin üzerine orantılı ürünü damlatıp yüzünüze uygulama kolaylığı sağlıyor.


HuncaLife Serum föndeten


3 farklı rengi var.
- Altın Bej (sol)
-Kızıl Bej (ortadaki renk)
-Karamel Bej (sağ)


HuncaLife Serum föndeten


Tüm yaz boyunca karamel bej föndeteni  ten makyaji uygulamak istediğimde sürekli kullandım.Bronzluk varken güzel uyum sağlamıştı.Ten renim yavaş yavaş açılmaya başladı.Bir süre ara renk olarak Altın bej rengiyle karıştırıp kullanmayı düşünüyorum.
Kapatıciliğı oldukca iyi,maske gibi cildi sarmadan doğal bir görünüm sağliyor, üstelik cildi nemlide tutuyor.Renk tonlarinin tende duruşunu aşağıdaki görselde görebilirsiniz.



HuncaLife Serum föndeten


 HUNCALIFE  ürünlerini satiş temsilcileri araciligiyla edinebilirsiniz.Bu güzel ürünler ve daha fazlasi icin siparis verebileceginiz adres ise instagramda  👉 @izdusum.dilek26  Dilek Hanımı öneririm❤


 Not:Aluminum starch octenylsuccinate: Nem emici, topaklanma önleyici, akışkanlık dengeleyici. Kendi başına fazla zehirli olmasa da, içinde toz alüminyum katışığı (kontaminasyonu) bulunması mümkündür.. Cosmetic Ingredient Review tarafından, kozmetiklerde kullanılabilecek dozuna sınırlamalar getirilmiştir.

HuncaLife Serum föndeten özellikleri



Yorumlar

  1. Yapıları oldukça güzel görünüyor! Ayrıca, içerik bilgisi için de teşekkürler :) Güle güle kullan Şerife'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Başak ım.Evet yapıları gayet güzel tenle bütünleşiyor ben renkleri tam görülebilsin diye fazla dağıtmadım kolumda.Sevgiler

      Sil
    2. Ben kullandım gayet başarılı

      Sil
  2. Şerifecim çok güzel yazmışsın beğenmene çok sevindim fondötenleri ben daha deneyemedim bile :-/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İrem cim.Bende yaz föndetenim azalınca direk fırsat oldu kullanmak için.Sevgiler canım.

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥