Mumuso Türkiye-Mumuso kaplan desenli yüz maskesi deneyimim


mumuso türkiye


Pembiş pembiş bu güzelliklerle herkese mutlu hafta sonları olsun 🎀 Türkiye de son yıllarda büyük rağbet gören Kore ürünleri satış mağazalarına bir yenisi daha eklendi. 

Oldukça şirin sempatik modellerde ürünlerle biz bayanların özellikle  çok seveceği @mumusotr


 Pratik çevreye duyarlı ekonomik ve insan odaklı  Kore ürünleriyle ilk mağazasını Tepe Natilus da açmış.
Kozmetik, kişisel bakım ürünleri, elektronik aksesuar gibi geniş ürün yelpazesine sahip Kore merkezli Mumuso bu şirin ve sempatik ürünleriyle oldukça ilgi göreceğe benziyor.
Markanın deneyimleyeceğim  bu güzel ürünlerini ise #ebruvefusunilekisamerhaba etkinliğinde bizlere hediyeleriydi.Geçenlerde Tepe Natilius daki mağazalarını da dolaşma fırsatı buldum.Hatta instagram Stories dende epey bir çekim yapıp sizlere de göstermiştim.Hikayelerimi takip edenler görmüşlerdir.

Mumuso nun el kremini kullanmaya hemen başlamıştım aslında ama henüz tam fikrim oluşmadığı için biraz daha kullandıktan sonra onunla ilgili düşüncelerimi sizlerle paylaşacağım.

mumuso türkiye


Bu gün bana oldukça ilginç ve sevimli gelen Kaplan desenli yüz maskesini denedim.Hemen sizlerle de paylaşmak istedim.Maske içeriğinde üzerinde görülen desende kaplan şeklinde.
Bu biraz daha sempatik bir görüntü olduğu için maske yaptığınız sürede görüntü olarak eğlenceli kılıyor:)

mumuso türkiye

Maskenin arkasında önünde Türkçe herhangi bir açıklama olmadığı için içeriği ve hedeflediği bakım için internet üzerinden öncesinde bir araştırma yapmak zorunda kaldım.Mağazada satışa sunulan her ürünün arkasında mutlaka Türkçe açıklama bölümü mevcut.Bizlere firma hediyesi olduğu için sanırım açıklama etiketi basılması unutulmuş.
Maske içeriğinde Uzak Doğu'da cilt kusurlarını onarmada yardımcı özelliği ile bilinen 'centella asiatica’ bitki özü mevcutmuş.
Centella asiatica bitki özü  içeriğinde magnezyum, kalsiyum, sodyum, tanenler, şekerler, serbest amino asitler ve K vitaminlerini barındırıyor.

Yara iyileştirici, iltihap giderici, özellikle de egzamayı köreltici, böcek sokmalarını etkisizleştirici etkiye sahip.Maskenin yine internet üzerinden öğrendiğim kadarıyla, kırışıklık görünümünü yumuşatıcı etkisinin yanı sıra cildi sıkılaştırıcı ve nemlendirici özelliği varmış.

mumuso türkiye


Paket içerisindeki maske oldukça sıvı malzemeyle dolu.Ne kadar süre bekletileceğini bilmediğim için ben 20 dakika temiz cildimde beklettim.Bu süre sonunda maske çok hafif kurudu.Maskeyi çıkardıktan sonra cildimde kalan sıvıyı masajla yüzüme yedirdim ve kendi haline kurumaya bıraktım.
Tek kullanımlık maskelerde düzenli tekrar tekrar kullanmıyorsanız etkilerini anlamanız zor.
Bu maskeyi de sadece bir kez kullandığım için sizlere söyleyebileceğim yanma kızarıklık yada cildimde farklı olumsuz bir reaksiyona yol açmadığını belirtebilirim.Maskeden sonra yüzümü tekrar yıkamadığım için sanki nemlendirici bir krem sürmüşüm etkisini fark ettim.Benim kuru cildim için bu nemi bir maskede alabilmek gerçekten güzel bir sonuç.
Fiyatı hakkında her hangi bir bilgim maalesef yok.Mağazayı gezerken bakmayı unutmuşum.Tekrar gidersem öğrenip yazının sonuna fiyat bilgisini de dahil ederim.
Sizler Kore markası ürünler hakkında neler düşünüyorsunuz.Yazarsanız mutlu olurum.
Sevgiler


Yorumlar

  1. Bende bu tek kullanımlık maskeleri etkisini anlamıyorum. Yalnız Kaplan deseni çok şirinmiş :) en kısa zamanda deneyeceğim bunu. Eline sağlık canım Harika bir yazı olmuş . @makyajdeneyimleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım tek kullanımda tam olarak etkilerini anlamak çok güç.

      Sil
  2. Ankaraya da gelse keşke :D Güzel maskeymiş :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥