Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Fondöten İncelemesi



Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Fondöten


Physicians Formulanın kozmetik ürünlerleriyle resmen aşk yaşıyorum 💕
Ambalaj tasarımlarının şıklığı namı yoksa içeriğindeki doğal mineral yapılarının yanı sıra temiz içeriği nemi vurulsam bilemedim.
Geçtiğimiz ay gerçekleşen #ebruvefusunilekisamerhaba etkinliğinin ana kozmetik sponsoru olan Physicians Formula tüm davetli blog yazarı arkadaşlarımıza yeni lansman ürünlerinden bir kaçını hediye etmişlerdi..İlk olarak Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Fondöteni denemeye başladım.Yaklaşık üç haftadır her makyajımda kullandığım için artık deneyimlerimi sizlere aktarabilirim.
Markanın kuruluş hikayesi ürün ambalajları kadar romantik.💗 Physicians Formula 1937 yılında dönemin ünlü alerjenisti Dr. Crandall’ın alerjik bir cilde sahip olan eşine aşkının hediyesi olarak doğmuş. Kozmetik sektöründe, formülasyonları ve aşağıda belirtilen özellikleri ile lider marka haline gelmiş.
-Hipoalerjeniktir 
-Dermatolojik olarak test edilmiştir
-Hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiştir
-Lens kullanıcıları ve hassas gözler için güvenlidir
-Kozmetikte bulunan 132 zararlı kimyasal maddeyi içermez.
-Parfüm ve yağ içermez
Harika değilmi? 

Ambalajının güzelliği zaten en baş al benisi.Gold ve pembe rengin uyumuna birde kapak tasarımındaki kurdele detayı eklenince çok cici olmuş. Bendeki rengi medium. 30 ml olan fondötenin yanında uygulama için birde fırça bulunuyor.Ben normalde fondötenlerimi süngerle uygulamayı seviyorum ama fırçasıyla da deneme yaptım.Gayet başarılı,çizgi çizgi bırakmıyor eşit dağıtabiliyor yüzünüze.
.Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Fondöteni normal ve kuru ciltler için tam anlamıyla harika.Yağlı ciltlerde parlama yapmaması için sonrasında pudra kullanılması gerekebilir.

Physicians Formula Nude Wear


Pompalı ağzı kontrollü miktarda ürün almanız için güzel düşünülmüş.
Sıvı kıvamdaki fondöten cilde az miktarda uygulamayla güzel bir örtücülük sağlıyor.Çok lekeleriniz varsa biraz yoğun uygulamanız gerekebilir.İlk başta kokusu biraz belirgin geliyor ama sürdükten hemen sonra koku yok oluyor.Elimde test etmiştim.

Physicians Formula Nude Wear Physicians Formula Nude Wear


Kuru bir cilt yapım olduğu için cildimi daha canlı gösteren biraz parlak yansımalı fondötenleri daha çok seviyorum.Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Fondöten de içeriğinde bulunan ışık yansıtıcı pigmentler ile cilde parlak ve ışıltılı bir görünüm sağlıyor.Bu etkiyi gerçekten çok sevdim.
Ürünü açıldıktan sonra 18 ay kullanma süresi var.
Yüzümdeki duruşunu da aşağıdaki fotoğraftan görebilirsiniz.

 Physicians Formula


Pürüzsüz görünümü cildimde ağırlık hissi oluşturmadan dağılımı ve uzun süre cilt yüzeyimde kalması çok hoşuma gitti.
Physicians Formula ürünleri eczanelerde satışı yapılmakta.
Teşekkürler Physicians Formula 💖


Yorumlar

  1. 2 haftadır falan bunu kullanıyorum çok sevdim Şerifecim .-))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥