Siberian Health Markasıyla Tanışma Lansmanı

Siberian Health


Yeni bir marka ve bir lansman yazısıyla tekrar sizlerle birlikteyim.
Bir kaç hafta önce İlknurundünyası blogunun sahibi sevgili İlknur'un davetiyle Acıbadem'de bulunan benimde hem tatlı lezzetleriyle bağımlısı olduğum hemde mekanın şirinliğiyle keyif aldığım Sihirli Spatula da Siberian Health markası ve ürünleriyle tanıştım.

Sihirli Spatula

Sihirli Spatula


Lansman öncesine kadar Siberian Health  markası hakkında hiç bir bilgim yoktu.
Aranızda benim gibi ilk kez tanışacaklar olabilir diye öncelikle marka hakkında biraz sizlere bilgiler vereyim.
1996 senesinde Novosibirsk’te kurulan Siberian Health markasının 40’tan fazla ülke ve bölgede temsilciliği bulunmaktaymış.
20 yıldır dünya çapında insan sağlığı ve çevreye duyarlı  250’den fazla sağlıklı ve zinde yaşam, güvenli ekolojik kozmetik ürünler ve ev bakım ürünlerin satışını yapan marka ürünlerinin içeriğini,Sibirya bölgesinin korunan alanlarında yetişen bitkiler oluşturmaktaymış.

. ISO, GMP, HAASP gibi uluslararası kalite standartlarına sahip,ekolojik sorumluluğunun bilincinde, ekolojik ve kozmetik ürünlerinin üretiminde zararlı veya potansiyel olarak tehlikeli maddelerin reddini ilke edinmiş.
Ürünlerinin üretiminde ve ambalajlanmasında biyobozunur maddeler kullanılmaması ayrıca çok önemli bir nokta. 
Biyobozunur ne demek?
Doğadaki mikroorganizmalar yardımıyla biyolojik olarak parçalandıktan sonra karbondioksit ve su gibi temel maddelere dönüşerek doğadaki döngüye katılabilen maddedir.
Siberian Health markasının  duyarlı üretimiyle çevreye ve insana olan katkılarından dolayı çok mutlu oldum.
Markanın ürün içeriklerini de aynen kendi aktarımlarıyla buraya ekliyorum.

'' Ürünlerimizin üretiminde silikon dioksit, magnezyum stearat, kalsiyum stearat ve diğer sentetik dolgu maddeleri ve koruyucu katkı maddeleri kullanmıyoruz. Sülfatlar, fitalat, paraben, mineral yağlar, sentetik kokular ve renklendiriciler gibi insan ve doğa için potansiyel olarak zararlı kozmetik bileşenleri kullanmıyoruz. Ürünlerimizi hayvanlar üzerinde test etmiyoruz.''

İncelediğimiz ve denememiz için bizlere hediye edilen ürünlere geçmeden önce ürünlerinin satış kanallarınıdanda sizlere bahsetmek istiyorum.

Siberian Health Network sistemi olmasına rağmen her hangi bir temsilciye ulaşmanıza gerek kalmadan https://tr.siberianhealth.com/tr/ web siteleri üzerinden online alışveriş yapabiliyorsunuz.

Siberian Health


Denememiz için verilen ürünler ve özellikleri hakkında da kısa kısa bilgiler aktarmak istiyorum.Kullandıktan sonra tek tek detaylı olarak düşüncelerimi blogumda paylaşacağım.


Experalta Platinum

Experalta Platinum 
Yüz temizleme ve peeling losyonu (Sabah-Akşam)
Empetrum sibiricum'un içerdiği doğal alfa hidroksi asitler, Schisandra, reishi mantarı ekstreleri ve ardıç yağı ile güçlendirilmiş olup cildin doğal güzelliğine kavuşmasında etken rol oynuyor.

Experalta Platinum Cilt Görünüm Yenileyici Etkili Misel Su (Sabah-Akşam)
Cildi makyaj ve her türlü kirden özenli bir şekilde temizlerken cilde kapsamlı ve yumuşak bakım sağlamakla kalmayıp egzoz ve sigara dumanı gibi olumsuz çevresel etkilerden de koruyor.

Siberian Health

Essentials Aronia and Lutein

Aroniya meyve ekstraktı,hidroksipropil metil selüloz kapsül,yaban mersini meyve ekstraktı,kadife çiçeği ekstrakti

RADYASYONA DUR DEMEK İÇİN!!
Gün içerisinde ne kadar çok radyasyon alıyoruz. Tüm gün elimizde telefon, iş yerinde bilgisayar evde televizyon. Baz istasyonlarını, tedavi için kullanılan cihazları daha nicesini saymıyorum bile. Tüm bu cihazların olumsuzluklarından kendinizi korumak , vücudumuzdan atmak için Aronia Lutein
💊Vücuttaki serbest radikalleri temizler..
👀 Yaşla beraber gözlerde görünen  dejenerasyon ve kataraktta koruyucu etki gösterir.
Sarı nokta,göz kuruluğu,tembel göz tedavisinde etkilidir.
Kardiyovasküler sisteme faydalıdır.
Aronia; tüm dünyada sağlık meyvesi olarak bilinir.
Demir,kalsiyum gibi  birçok mineral ve B6,B2,E vitaminleri açısından zengindir.
Tüm dünyada kanserle mücadelede baş tacı edilen Aronia bitkisi ve gözler için Lutein bir arada.

Siberian Health Propolis Extra Botanik Karışımlı Diş Macunu

Siberian Health Propolis Extra Botanik Karışımlı Diş Macunu
Sibirya'nın şifalı otları ve arı propolisinin eşsiz konsantresini içeren doğal diş macunu antibakteriyel, anti-enflamatuar ve yara iyileştirici etkiye sahip olan bileşenleri içermektedir. 
Bu bileşenler diş etinde kanama ve şişliklerin azalmasını, ağız mukozasının iyileşmesini teşvik eder, diş çürüğünün oluşmasını önlemeye yardımcı olur.

Siberian Health Markasıyla Tanışma Lansmanı

Siberian Health Markasıyla Tanışma Lansmanı

Siberian Health Markasıyla Tanışma Lansmanı



Ürünlerin marka açıklamasıyla ön bilgilerini sizlerle paylaştım.
Bu güzel lansman daveti için İlknur a güzel keyifli ortam ve müthiş lezzetler için Sihirli Spatula ya ,ürünlerini ve yetkililerini tanımış olmaktan büyük mutluluk duyduğum Siberian Health  ekibine çok teşekkür ederim.

Yorumlar

  1. güle güle kullan canım ben de toniği oldukça sevdim şimdilik..

    YanıtlaSil
  2. Ürünleri çok beğendiğim için gidip yüz yağını aldım :) Bu arada son fotoğrafı bana yollar mısın :P Eline sağlık muckxx. Mutlu yıllar

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir lansman olmuş .Mekan çok güzel biliyorum bende :) Markayı ilk kez duydum. Ürünlerle ilgili kullandıktan sonra detaylı bilgileri merak ediyorum canım ,sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. iyiki tanısmısım dediğim markalardan :) seninle de bir araya geldik güzel oldu canım:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥