Lesandre Organics Şampuan deneyimim

 Lesandre Organics



Herkese merhaba
Bugünkü blog yazımın kahramanı tamamen içeriği organik ve Avrupa Birliği tarafından Ecocert sertifikasına sahip Lesandreorganics markasının şampuanı.
Biz tüketiciler olarak gerek yediğimiz besinlerde gerekse kullandığımız ürünlerde artık organik  içeriklerin arayışındayız.
Daha önce  Lesandre Organics El Kremi Deneyimimi içeren yazımda  organik sertifikalı ürünlerin üretimden tüketime kadar sertifikalandırılması ve organik içerikli ürünlerin öneminden detaylıca bahsetmiştim.Okumanızı tavsiye ederim.

Lesandreorganics şampuan hakkında kullanım sonrası deneyim yorumlarıma geçmeden önce marka hakkında sizlere bilgi aktarmak istiyorum.
Sağlıklı güzellik sloganıyla Fransa da 22 yıldır faaliyet gösteren Lesandre Organics;Fransa'nın Aix-en Provence bölgelerinden toplanan bitkilerden elde edilen esansiyel yağ ve bitki özleri içeren ürünlerini  Avrupa'nın en büyük sertifikasyon firması tarafından en üst düzey Organik sertifikası olan COSMOS Organics sertifikasını alarak tüketicilerine sunmaktalar.
Markanın organik sertifikalı şuan  3 ürünü bulunmakta.
Ürünlerin hepsini kullandım.

Lesandre Organics Ürünler


Lesandre Organics El Kremi
 Lesandre Organics  Pişik Kremi
 Lesandre Organics Şampuan

 Lesandre Organics  Pişik Kremi hakkında yakın zamanda bir yazı paylaşacağım.

 Lesandre Organics Şampuan
İçersinde SLS,SLES,Paraben ve benzeri hiç bir kimyasal içerik barındırmayan şampuan, hassas ve alerjik ciltlerinde güvenle kullanabileceği bir şampuan.
Fransa’nın Aix-en-Provence bölgelerinden toplanılan bitkilerden elden edilerek hazırlanan şampuan;saçları temizlerken aynı zamanda parlatarak güçlenip beslenmesi için Aloe Vera, Aynısefa, Yulaf, Glicerin, Palmorasa Esansiyel yagıyla zenginleştirilmiş.
Yapılan testlerde Egzama-Atopit Dermatit-Konak gibi bir çok saç rahatsızlıklarının giderilmesi üzerinde olumlu sonuçlar alınmış bir şampuan.
 Dermatolojik olarak test edilmiş olan Lesandre Organics Şampuan doktorlarında tavsiyesiyle,içeriği tamamen organik olduğu için yeni doğan bebeklerin ve çocukların saç ve vücut temizliği içinde güvenle kullanılabiliyormuş.
200 ml plastik şişede olan şampuan az miktarlarda saçınızı temizleme konusunda oldukça başarılı.
Daha önce farklı markalardan denediğim bir kaç organik şampuan olmuştu.Saçlarımı genelde sertleştirirlerdi ve istediğim gibi yıkama esnasında köpürme elde edemezdim.Lesandre Organics Şampuan çok az miktarda ürünle hem saç temizliğimi sağlarken yeterli köpürme yede ulaştı.Kokusu çok baskın olmasa da açıkçası çok sevdiğimi söyleyemeyeceğim.Herkesin koku duyusu farklıdır,sanki çay kokusu gibi geldi bana.Her yıkamadan sonra saçlarımı kurutunca test ettim o koku asla kalmıyor emin olabilirsiniz:)
Benim saçlarım oldukça kuru olduğu için  elektriklenme yada ekstra bir kuruluk yaratmadı.Normalde kullandığım farklı şampuanlarda yıkama sonrası saç kremi mutlaka kullanırdım.Lesandre Organics Şampuanı kullanmaya başladığım ilk 2 hafta hiç saç kremi yada durulanmayan bakım kremlerini extra kullanmadım.Saçlarımda kolay taranma sağladığı için bu tarz ürünlere de gerek kalmadı zaten.
Şampuanın bitmesine yakın farklı bir saç bakım yağını kullanmaya başladım.Buda tamamen saç uzatmaya yönelik bir ürün olduğu için saç bakım rutinime ilave ettim.
Lesandre Organics Şampuanından ben memnun kaldım.Hali hazırda denemem için bekleyen saç bakım ürünlerim olmasa kesinlikle düzenli olarak kullanmak isteyeceğim ürünler arasında.
Lesandra Organics Şampuanın güncel satış fiyatına web siteleri üzerinden ulaşabilir markanın diğer ürünleri hakkında bilgi alabilirsiniz.


Yorumlar

  1. markayı ilk kez duydum ama çok hoşuma gitti :) güle güle kullanın..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥