Biccadde.com büyük beden alışveriş sitesi

Biccadde.com


Online alışveriş siteleri arttıkça yoğun koşturmalı hayatın içersin dede hem bir çok çeşit ve fiyat aralığında ürünleri bulmak zahmetsizce bir tıkla kapımıza gelmesi büyük kolaylık gerçekten.
Bayan giyiminde beden sınırı tanımadan her boya her kiloya uygun çeşit ve model seçeneğiyle harika bir online alışveriş sitesi olan Bicadde.com la tanıştırmak istiyorum sizleri.
Sevgili Fatma cığımın düzenlediği bir kadın bin hayat etkinliğinde ilk kez tanıştığım Bicadde.com alışveriş sitesinde yok yok gerçekten.
Benim için gelen büyük beden pembe kelebekli  tunik ise gerçekten rengarenk cıvıl cıvıl deseni kaliteli penyesiyle çok hoşuma gitti.



Büyük beden tuniklerden  tesettür giyime, iç giyimden aksesuara,özel günler için kıyafetlerden gelin çeyizine çantaya kadar bol çeşit ve fiyat altarnatifiyle dikkat çekiyor.

Biccadde.com

Biccadde.com

Biccadde.com




Ayrıca kararsız kalanlar yada farklı kombin önerileri isteyenler içinde  ikili yada üçlü kombin satışlarıda mevcut.

Biccadde.com

Biccadde.com


Site üzerinde arama kolaylığı sağlamak için fiyat-beden-renk olarak da filtreleme yaparak model aramasıda yapabiliyorsunuz.
Bicadde.com üyelikli üyeliksiz yada sosyal medya hesaplarınızla giriş yaparak alışveriş yapma imkanı sunuyor.Kargo takibi yada hediye çekiniz varsa alışverişinizde kullanmak için üye olmanız gerekmekte.
Sürekli yenilenen çeşit seçeneği ve büyük indirimli promosyonlarla eminim mutlaka size göre bir çok alternatif ürün bulabileceksiniz.

Bicadde.com da birde çok keyifli bir köşe keşfettim.:)
Burçlara göre giyim stilleri hakkında ip uçları sunmuşlar.
Hemen kendi burcumu inceledim tabiki tespitler gerçekten beni yansıtmış.
Başarılı buldum:))

Burçlara göre giyim stilleri


Alışverişlerinizde kredi kartı yada kapıda ödeme seçeneklerini kullanabileceğiniz bicadde.com sitesini incelemenizi tavsiye ederim.

Yorumlar

  1. Bluzunun rengi ve kelebek detayı baharı yansıtıyor..Üstünde eskisin inşallah..Bu arada kombin seçimlerin de çok güzel :)

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle kilo problemi olmasada bazı hanımlar bol kıyafetleri severler böyle olunca onlar için harika olmş güle güle kullan Şerifem

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥