Julio Lowski Siyah Bayan Cüzdan


Julio Lowski Siyah Bayan Cüzdan


Biz kadınlar için dış görünüşümüz kadar kullandığımız aksesuarlarda büyük önem taşır.
Ayakkabı çanta tutkusu ise ayrı bir öncelik taşır.
Ya cüzdanlar?
Genellikle sık sık değiştirilen bir aksesuar olmadığı için  uzun süre kullanılanıma uygun hem şık hemde kaliteli ve dayanıklı olmasını isteriz.
Kendi adıma konuşmam gerekirse alım gücüm daha yüksek olsaydı sanırım her çantama aynı kombin bir cüzdan kesinlikle almak isterdi:)
İsteklerin sınırı yok işte:)
Zengin çeşit renk model ve kaliteli malzemeden cüzdan modellerini bulabileceğiniz  juliolowski.com
 dan bahsedeceğim bugün sizlere.
İlk kez #birkadinbinhayat etkinliğinde tanıştım markanın ürünleriyle.Katılan tüm blogger arkadaşlarımıza ürünlerinden  çeşit çeşit modeller göndermişlerdi.
Fotoğrafta da gördüğünüz gibi benim hediyem Julio Lowski Siyah Bayan Cüzdan

Julio Lowski Siyah Bayan Cüzdan


İsteklerin sınırı yok işte:)Hem kalitesi hem işçiliği hem paketlenmesi hemde modeli benim çok hoşuma gitti.Her çantamla rahatlıkla kullanabileceğim siyah renk de olması da ayrıca bir kolaylık oldu açıkçası.

Julio Lowski Siyah Bayan Cüzdan


Fermuar kalitesi benim için çok önemli.Kartvizitlerle ,faturalarla doldurduğum cüzdanın hacminden kaynaklı fermuarda bozulma sorunları olmamalı.
İç kısmının kullanışlı bölümlerle ayrılmış olması da çok hoşuma gitti.
Julio Lowski Siyah Bayan Cüzdan


Cüzdanın arka kısmında da ayrıca fermuarlı bir gözü bulunmakta.Benim elektrik su faturalarımı koyacağım yer bu şekilde belli olmuş oldu:)
İç gözünde bulunan fermuarlı kısım bozuk para için belirlenmiş.Cüzdanın her iki yanında kartvizitlik ve banka kartları için tasarlanmış bölümlerde gayet yeterli. 

Julio Lowski web sitesinde ayrıca hem erkek hemde bayanlar için cüzdan haricinde çanta ,kartlık,kemer ve aksuarlarda bulunmakta.Şuan web sayfaları üzerinden oldukça ciddi bir indirim kampanyalarıda bulunmakta.Nisanın ilk haftası kayınvalidemin doğum günü.Onun için bir cüzdan seçtim bile.Hem kaliteli hemde şık sevdikleriniz içinde bence harika hediye alternatifi.
Modellere mutlaka bakmanızı tavsiye ederim.
Sevgiler :)

Yorumlar

  1. Çok beğendim. Tam da ediye cüzdan arayışındaydım. Buna bakacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Ayyyyy iç astarın rengine bayıldım...Cüzdanın renge ve desene ayrı bayıldım.Komple bayıldım sanırım cüzdana )))) Bereketle kullan..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥