Probiyotikler artık yaşam alanlarımızın hijyeninde Pronevo ürünleriyle görevde

Pronevo


Probiyotikler gıdalardan sonra yaşam alanlarımızın hijyeni için temizlik ürünlerinde.
probiyotikler insan vücudunun da fayda sağlayan canlı organizmalardır.Besinlerden aldığımız probiyotikler bağırsaklarımızdaki yararlı bakterileri arttırıp zararlı baktarilerinde sayısını azaltarak bağışıklık sistemimizin güçlenmesini sağlıyor.
İnsan vücudu için bu kadar yaralı olan pirobiyotikler temizlik hijyen alanında ne gibi etki sağlıyorlar şimdi ona değinelim
Türkiyede ilk ve tek Pronevo markası tarafından üretilen probiyotik içerikli temizlik ürünleri içersinde tamamen topraktan elde ettikleri doğal ve kimyasal içermeyen probiyotikler bulunmakta.
Pronevo probiyotik içerikli temizleyiciler 
toz akarı dışkıları,polenler,küf mantarı ve kötü bakterilere sebep olan alarjenleri kapalı yaşam alanlarınızdan uzaklaştırarak  ortamın ideal bir mikrobiyal dengeye ulaştırıp hem temizlikte hemde hijyende etkili temizlik sunuyor.
Pronevo markasının şuan kullandığım bende 3 ürünü bulunmakta.
Pronevo Active yoğun probiyotik içerikli sprey
Pronevo probiyotik içerikli yüzey temizleyici
Pronevo Banyo/WC Temizleyici
Ürünler hangi alanlarda kullanılıyor ve etkileri nelerdir tek tek inceleyelim.

Pronevo Active yoğun probiyotik içerikli sprey

Evler,ofisler ,anaokulları,hastaneler tüm kapalı alanlar için uygun olan 
Pronevo Active yoğun probiyotik içerikli sprey,evinizin havasını
Kapı kolu, televizyon kumandası, tüylü veya düz yüzeyli oyuncaklar, halı ve kilimler gibi çok patojen bulunduran alanları,
Alerjiye neden olan toz akarlarının beslendiği ,deri döküntülerinin en çok bulunduğu yatak odasındaki yatak ve yastık gibi yüzeyleri,
Genel olarak banyo ve tuvaletler başta olmak üzere evinizdeki tüm yer ve yüzeyleri doğal yöntemlerle temizler.
Burada çarpıcı bir araştırmayıda sizlere aktarmak istiyorum.Yataklarımızda biriken toz akarları ve dışkıları yumurtaları,ölü cilt hücrelerimiz gibi maddelerle yataklarımızın ağırlığı 10 yılda iki katına çıkıyormuş.Üzerinde uyuduğumuz yataklarımızdada yaklaşık 10 milyon toz akarı olduğunu biliyormusunuz?
Çok korkunç bir rakam bu.Pronevo Active yoğun probiyotik içerikli spreyi yataklarımız ve yastıklarımıza sıktığımızda;içeriğinde bulunan doğal probiyotikler kendi mikro florasını oluşturarak patojenlerin(bakteri ve küf)  ve alerjenlerin beslenme kaynaklarını tüketerek ortamı doğal yollarla arındırıyor.
Kullanım Şekli: İlk hafta günde iki defa olabildiğince yüksekten, tetik mekanizmasına basılı tutarak odaya püskürtme yapınız.Sonraki haftadan itibaren 2-3 günde bir defa uygulanabiliyor.
Alerjenleri azaltmak amaçlı kullanımlarda daha sıklıkla her gün kullanılması öneriliyor.

Pronevo


Pronevo probiyotik içerikli yüzey temizleyici

Evlerinizdeki her yüzey için kullanabileceğiniz bu üründe yine probiyotiklerle zenginleştirilmiş organik temizlik ürünü.Sert zeminler için uygun olan yüzey temizleyici aynı zamanda yağ ve kir giderici. Kötü kokuları giderip,sağlıklı ve hijyenik bir ortam oluşturuyor.
Kullanıldığı yüzeyde antistatik bir film tabakası oluşturarak, yeniden tozlanma ve kirlenme süresini de aynı zamanda geciktiriyor.. İçerisindeki probiyotikler sayesinde uzun süreli etki gösterir.
Spreyleme metodu ile kulanım: Ürünü yüzeye 20-30 cm uzaklıktan püskürtün. Ağır lekeleri fırçalayın. Kirlilik derecesine göre birkaç dakika bekleyin. Yüzey kurumadan nemli bir bez yardımı ile birkaç kez silin.
Bez ile kullanım: Kovanın içine bir miktar su doldurun ve üründen 4-5 kapak ilave edin. Sünger ya da bez yardımıyla temizlemek istediğiniz bölgeyi silin.
Bir kova suya 4-5 kapak ekleyerek veya spreyleme yöntemi ile kullanılır.

Pronevo Banyo/WC Temizleyici

Banyo ve Wc temizliği için ,Probiyotiklerle zenginleştirilmiş organik temizlik ürünüdür. Sararma ve kötü koku oluşumunu engeller.Hoş bir koku bırakır. Cildinizi korur.
Derinlemesine temizlik sağlar.Antistatik özelliği ile, giderlerin tıkanmasını engeller ve kirlenmeyi geciktirir. Duşa kabin, küvet, WC, lavabo, fayans ve mermer gibi alanlarda etkili sonuç bırakır.
Seyrelterek veya spreyleme yöntemiyle kullanılır.
Sprey şişesi ve düşük basınçlı aparatlarla kullanım: Ürünü kullanılacak alana püskürtün, kirlenmiş ve sararmış alanları fırçalayın ve durulayın. Kirlenmenin hafif olduğu bölgelerde püskürtmeden sonra nemli bir bezle silin veya suyla durulayın.

Pronevo ürünleri için daha detaylı bilgi almak için instagramda pronevo_probiyotik sayfasını takip edebilirsiniz.

Yorumlar

  1. Bu markayı ilk defa gördüm. Mutlaka detaylı bir inceleme yapacağım.

    YanıtlaSil
  2. acayip ürünler bunlar ben spreyden cok memnun kaldım şerifem güzel günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  3. Probiyotik gerçekten önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konu

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥