Sensilis ile annenize "gençlik" hediye edin!

Sensilis


Dünyanın önde gelen dermokozmetik ürünlerini Türk kadınları ile buluşturan Cortex Pharma, bünyesinde bulunan İtalya'nın lider markası Sensilis ile Anneler Günü'ne özel bir kampanya sunuyor. 360 derece yaşlanma karşıtı 5 büyüme faktörü ve 2 kök hücre içeren formülüyle Türkiye'de bir ilk olan Sensilis Origin Pro EGF 5 serisi, 'Anneler Günü’ne özel Mayıs ayı boyunca %30 indirim fırsatı ile sizleri bekliyor. 
'Anneler Günü’ne sayılı günler kaldı. Hediye tercihi konusunda henüz karar veremeyenler için son dönemlerde oldukça popüler olan natürel içerikli ve lüks dermokozmetik ürünler; şık ambalaj tasarımları, cezbedici kokuları, cildi sağlamlaştıran ve yaşlanma karşıtı bakım yapan özel formülleri ile anneleriniz için ideal bir hediye alternatifi olabilir. Kişisel bakımına önem veren, son teknolojiye sahip ve en yeni jenerasyon ürünlerin arayışında olan anneler için Sensilis Origin Pro EGF 5'e Mayıs ayı boyunca %30 indirim ile www.cortexpharma.com üzerinden ulaşmak mümkün. 

Sensilis

Formülünde 5 büyüme faktörü ve 2 kök hücre içeren tek 360 derece yaşlanma karşıtı bakım
Formülü ile Türkiye'de bir ilk olan Origin Pro EGF 5, 5 büyüme faktörü içeriyor.  2 kök hücre içeren kompleks sayesinde, cildin yenilenme kapasitesini, sıkılığını arttırarak yaşlanma karşıtı anti-aging bakım yapıp onaran yenileyici ve sağlamlaştırıcı bir etki sunuyor.  40 yaş ve üzeri her kadının kullanabileceği Origin Pro EGF 5 Serisi, krem, göz konturu ve serum olmak üzere 360 derece yani bütünsel bakım sunan 3 ayrı üründen oluşuyor. Serinin formülünde elma ve üzüm kök hücre özü, Vitamin b9 (folik asit), Glutamin, pembe lotus çiçeği özü, Vitamin C, kayısı özü, Fenolik bileşenler, hercai menekşe özü oligosakkaridler ve yulaf polisakkaritleri bulunuyor. 
Özellikle yaşlanma karşıtı ürünlere özel olarak odaklanmış, doğallık trendi ve felsefesi ile etkinliğini artıran tüm Sensilis ürünleri, 20 yıldır Dermofarm Laboratuvarların‘da kimyagerler, biyologlar ve doktorlardan oluşan bir ekip tarafından geliştirilerek formüle ediliyor. Sensilis ürünleri paraben, mineral yağ, alerjen parfüm, hayvansal kaynaklı etken madde, SLS & SLES ve Krom, Nikel, Kobalt, Paladium ve Civa olmak üzere vücuda zararlı olan ağır metaller içermiyor. Tüm dermotolojik ve oftolmatolojik testlerden geçiriliyor. 
Cortex Pharma Hakkında: Cortex Pharma, doğal kozmetik üretimi adına, dünyanın en özel laboratuarlarında üstün teknolojiler kullanılarak, büyük bir tecrübeyle üretim yapan, doğallığı ilke edinmiş Dünyanın en özel markalarını Türkiye'ye getiriyor. İleri düzeyde korumayı ve en yüksek faydayı garantilemek üzerine geliştirilmiş markaları, en zorlu cilt tiplerine sahip kişilerin dahi ihtiyaçlarını tatmin edecek şekilde üretilmiş, doğal ve cilde güzellik kazandıracak en özel ürünleri ithal ediyor. İnsanın olağanüstü güzelliğini doğadan aldığına inanan Cortex Pharma, doğaya ve doğallığa saygı duyuyor, önem veriyor.

Yorumlar