Redist Miracle Hair Care Perpume ürün deneyimim


 Redist Miracle Hair Care Perpume
Herkese Merhaba;
Bu gün sizlere mis gibi kokan bir saç parfümü deneyimimden bahsedeceğim.
Sanırım kişisel bakımımda en çok saç bakım ürünlerine yer veriyorum.
Saçlarımı çok seviyorum ve canlı kalabilmeleri , daha bakımlı olabilmeleri adına daha bir özen gösteriyorum haliyle.
Sevgili Yasemin'in blogunun 4 yılını kutladığı etkinlikte tanıştığımız Redist markasının bizlere hediye ettikleri ürünlerinden biri olan Redist Miracle Hair Care Perpume saç parfümünü etkinlik sonrası kullanmaya başlamıştım bile.
Nedir bu saç parfümü diye sorarsanız hemen anlatayım.
Saçlara sinmiş tüm kötü kokulara karşı üretilmiş bir ürün.Kötü koku derken misal sigara içiyorsanız yada içilen bir ortamda bulunmuşsanız hemen kıyafetlerinize ve saçlarınıza bu kötü koku siner. Saçlarımıza kimyasal bir işlem yaptırdığımızda da ağır bir koku oluşur ,yada kış ayında hava kirliliğine bağlı  kötü havadan kaynaklı saçlarımıza sinen koku örnekler çoğaltıla bilir tabiki.İste tüm bu kötü kokulara karşı duştan sonra saçlarınız nemliyken yada kuru saçınıza gün içersinde istediğiniz bir zaman sıkarak kullanabileceğiniz .saç yapısına göre özel üretilmiş oldukça hoş kokulu bir parfüm.
Hafif yaglı bir yapısıyla ekstra complex vitaminler le zenginleştirilmiş formulüyle aynı zamandada saça bakım yapıyor.

 Redist Miracle Hair Care Perpume


Ben çoğunlukla saçımı kuruttukdan sonra saç uçlarına ve saç dış yüzeyine sıkarak kullanıyorum.Hem mis gibi kokusunun yanında saçlarıma verdiği parlaklık çok hoşuma gidiyor.
Boyutunun çok büyük olmaması gün içersinde dışarıya çıkarkende çantanıza atıp taşıma kolaylığıda yaratıyor.Denemiyenler varsa tavsiye edebileceğim bir ürün.
Redist markası profesyonel kuaför markası olduğu için kuaför salonlarında ve kuaför malzemesi satılan kozmetik depolarında satışı yapılıyormuş o yüzden satış noktası olarak sizlere şuradan alabilirsiniz gibi nokta atışı tarif  malesef veremiyeceğim.
Bu güzel hediyeleri için Redist firmasına çok teşekkür ederim.

Yorumlar

  1. Yapısının yağlı olması iyiymiş denenebilir :) Bu arada nasıl bir kokusu var parfüm gibi biraz ağır mı yoksa hafif temizlik kokularından mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evet vitaminlerle desteklenmiş saça bakım yapma özelliğideçok güzel.Kokusu çiçeksi hafif bir kokusu var bana göre kesinlikle parfüm ağırlığında bir koku değil.
      Sevgilerimle

      Sil
  2. İlginç bir ürünmüş, birkaç kişi de daha gördüm ama hiç kullanmadım, merak ettim şimdi, sevgiler canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ilkkez bir saç parfümü kullanıyorum canım, denk gelirsen tavsiye ederim.
      Sevgilerimle

      Sil
  3. Saç parfümünü ilk defa duydum desem :) ama gerçekten harika bir ürün müş özellikle çok sigara içilen ortamda bulunduktan sonra ya da bu kirli havalarda :) teşekkürler vanım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için teşekkürler cnm, kesinlikle anlattığın durumlarda çok gerekli bir ürün ayrıca kim saçlarının mis gibi kokmasını istemezki..
      Sevgilerimle

      Sil
  4. Çok hoş bir yazı olmuş teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥