Aloe Vera Box SOS Acil Bakım Seti İncelemesi

Aloe Vera Box SOS Acil Bakım Seti


Bugün sizleri   LR Health & Beauty Systems firmasının  Aloe Vera Box SOS Acil Bakım Setiyle tanıştıracağım.
 Her evde mutlaka bulunması gereken kurtarıcı bir set.Ben bu güzel setle yaklaşık 3 hafta öncesi tanıştım.Bu süreçde düzenli olarak kullandım ve evimde sürekli bulunması gerekliler arasında yer aldı.
Kullanıp deneyimlediğim bu güzel ürünü sizlere de elimden geldiğince tanıtmaya çalışacağım.
Ürünü tek tek tanıtmaya başlamadan önce  bu setin ana maddesini oluşuran Aoe Vera yı önce iyice tanıyalım.



Aloe Vera ( Barbadensis Miller ) ; dış görünüş olarak kaktüse benzeyen, sarımsak ve soğan bitkilerinin aralarında bulunduğu zambakgiller familyasındandır. Anavatanı Kuzey Afrika olan bu bitki sıcak ve kuru iklimlerde yetişir.Doğa Aloe Vera’ya aylarca susuz olarak hayatta kalabilme özelliği vermiştir. Aloe Vera’nın yeşil kalın dış kabuğu; su ve besin maddelerini içeren yaprak özünü yani jel’i içinde saklar.Bu özün en önemli özelliği uzun süren kuraklık döneminde temel besin öğelerini saklaması ve bitkinin zarar görmesi durumunda kendisini tedavi etmesidir.
Aloe Vera (Barbadensis Miller) içerisinde 200’den fazla bilimsel olarak kanıtlanmış besleyici madde bulunmaktadır. Bu maddeler aminoasitler, enzimler, kalsiyum (kas ve sinirler için), potasyum(sıvı dengesini korur),magnezyum (sinirler için), demir (kan oluşumu için), çinko (serbest radikallere karşı koruma), manganez (kalojen üretimi), vitaminler ( A, B1, B2, B5, B6, C, E, Betakaroten ), tanin ve salisilik asit’tir. Aloe Vera bu özelliklerinden dolayı 5000 yıldır pek çok medeniyetler ve kültürler tarafından “ şifalı bitkilerin kraliçesi” olarak adlandırılmaktadır.
Aloe Vera özü, günümüzde kozmetik ve içecek ürünleri üreten firmalar için çok değerli bir hammadde özelliği taşımaktadır.

Aloe Vera Box SOS Acil Bakım Seti




Hepimiz günlük hayatımız içersinde büyük küçük yaranmalara ev kazalarına maruz kalırız.
Gelişim çağındaki çocuklarımızdada düşme çarpma kesik burkulma tarzındaki çeşitli şekillerde yaralanmaktadırlar.Güneşten yanmış tahriş olmuş cildin onarımında, ezilme burkulma ve zedelenmelerde,cilt kesikleri sivilce lekelerinde kullanabileceğiniz oldukça başarılı bir set.
Hem biz büyükler hemde çocuklarımız için hepimizin evinde ilk yardım da uzman bu set bence mutlaka bulunmalı.
Setin  vadettikleri Aloe Veranın yoğun nemlendirme özelliğiyle yüz ve vucutta  özellikle kurumuş yıpranmış  ciltlerde yoğun nemlendirme,
Cildin elastikeyetini arttırma,tahriş olmuş ciltlerde  onarıcı yatıştırıcı serinletici özelliği sağlamak.
Set içersinde 3 ürün ve birde kullanım klavuzuyla alıcıya ulaşmakta..Setin her ürününde yüksek oranlarda Aloe Vera içeriği bulunmaktadır.
Ürünler ve içerikleri ve kullanım özelliklerine tek tek göz atalım.

Aloe Vera Box SOS Acil Bakım Seti


Aloe Vera Concentrate 100 ml
 % 90 Aloe Vera içerikli cilt bakım jeli.

Cilde tazelik veren, nem sağlayan ve son derece dinlendirici, yüksek konsantreli bir cilt bakım jeli.Hafif cilt yanıkları,güneş yanığı,cilt tahrişleri veya kesik gibi ufak yaralanmalarda cildi yenileyici,rahatlatıcı,serinletici ve dinlendirici etkisi bulunmaktadır. Akne, şişlik, uçuk, pişik, mantar ve kepek gibi cilt sorunlarında sürekli kullanımda fayda sağlıyor. Böcek sokmalarında serinletici etkiye sahiptir. Cilt bakımınızda sabah ve akşamları cildinizi temizledikten sonra krem sürmeden önce uygulayabilirsiniz . Cildinizi derinlemesine nemlendirerek kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Ayrıca yıpranmış ve hassas ciltlerde rahatlatıcı etkisi vardır.

Aloe Vera Emergency Spray 150 ml
 % 83 oranında Aloe Vera içerikli serinletici spray.
Küçük cilt yaralanmaları veya yanıklar için bir acil durum önlemi olarak idealdir. Gerekli görülürse bir kaç kez aralıklarla tekrar uygulayın. Yaranın yada zedelenmiş bölgenin onarımını ve iltihaplanmayı önler.
Calendula, papatya, civan perçemi, ada çayı, zencefil ve çarkıfelek gibi doğal şifalı bitkilerden oluşan içeriği cildin kendisini yenilemesine yardımcı olur. Hassas ciltler için rahatlatıcı, dinlendirici ve serinlik verici bir etkiye sahiptir. Güneş yanığı veya böcek sokmalarında tahriş olmuş ciltlerde yatıştırıcı ve rahatlatıcı etkisi bulunmaktadır. Cildi anında nemlendirir ve dokunulduğunda hissedilen hassasiyet belirgin şekilde azalır. ( Burkulma , çarpmalar ve sıyrıklarda ) Anti bakteriyeldir. Duş sonrasında bakım losyonu ve kuru saçlarda nemlendirici olarak rahatlıkla kullanılır. Traşa bağlı cilt tahrişlerinde rahatlatıcı ve serinletici etki sağlar.

İçeriğinde, Aloe Vera, allantoin, ada çayı, papatya, okaliptüs, zencefil, civan perçemi, çarkıfelek çiçeği, kekik  bulunmaktadır.

Aloe Vera Box SOS Acil Bakım Seti


Aloe Vera Cream with Propolis 100 ml :
 % 79 Aloe Vera ve propolis içerikli bakım kremi.
Bal mumunun doğal ekstresi Propolis içeren sakinleştirici bir cilt bakım kremi. Cildi rahatlatır, besler ve yumuşatır. Emergency Spray veya Concentrate sonrası kullanım için son derece uygundur. Kış mevsiminde bakım kremi olarak yıpranmış ciltte, hassas ciltlerde, nasırlarda ve masaj kremi olarak çok kuru ciltlerde son derece etkilidir. Cilt sorunlarında acıyı ve kaşıntıyı azaltıcı etki ederek yara izi oluşumunu engeller.
İçeriğinde ,Aloe Vera, propolis, vitamen E, allantoin bulunmaktadır.
Kısaca deneyimlediğim bu güzel seti her eve şiddetle öneriyorum.

Yorumlar

  1. Merhaba,bloğunuza yeni rastladım,takibe alıyorum. Bana da misafir olursanız çok sevinirim!
    Sevgiler..

    zeyusanka.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. nemlendirici kremini severek kullandım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok memnunum,bittikçe yeniliyorum ürünlerini:)
      Yorumun için çok teşekkür ederim.
      Sevgilerimle

      Sil
  3. Akneli cilt yapısına da iyi gelir mi nemlendirici krem istiyorum yaz kış kullanabileceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akneli cilt için Lr ın Aloevera içerikli farklı bir serisi var.

      Sil
    2. Hangi serisi ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

      Sil
    3. alove veranın füz yıkama setleri ve yağsız nemlendiricisi var. ancak bana sorarsan mıcrosılver set daha iyi ben yağlı cildime mıcrosılver kullanıyorum. hem üye olup çok indirimli olmak kaydı ile

      Sil
  4. Boxs setini kullaniyorum kucuk cil gibi kahverenhi lekelerim var sizce gecer mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Box setinin lekeleri açıcı özelliğini ben duymadım.Lr kimyageri hatta spreyin yüze güneş altında uygulanmaması gerektiğini uzun süre güneşe maruz kalınırsa leke yapabileceğini söylemişti.

      Sil
    2. Gecer duzenli kullanirsaniz ama gunis kremide kullanin

      Sil
  5. Ben lrnin boks setini kullaniyorum cil gibi kahverengi lekelerim var sizce gecer mi daha iki hafta olmadi baslayali

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O SETIN YANINDA MSM KREMİNİ VE HAFTADA İKİ KEZ PEELING UYGULAMANIZ GEREKLİ.MSM YI DE SADECE AKŞAMLARI SURMENIZ GEREKIYOR

      Sil
  6. Merhabalar bugün box seti aldım. Ancak bir soru sormak istiyorum.. ben buğday tenliyim. Sivilce vs herhangi bir problemim yok hiç. Sadece cilt tonunu beyazlatmak için aldım. İse yarar mi sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba yukardada başka bir arkadaşa aynı konuda yorum yazdım.Box seti yukarıda yazdığım detaylı yazıdaki etkileri içeriyor.Lr kimyageri nin bir kaç toplantısında anlattığı üzere leke açmak için degil cildi yenilemek onarmak bakımı vs özelliklerde işe yaradığını biliyorum.Lütfen kullanmadan önce yazıyı iyice okuyun.

      Sil
    2. Ben 2 ay oldu dogum yaptim suratimda dogumlekesi ve yazin cikan cil görüntülerim var cok kuru cildim ayni zamanda bu seti onerdiler gunluk hayatta bu set bir bakimin yerini tutarmi dogum lekelrimi onarirmi birde leke yapar disari cikilirsa demissiniz

      Sil
    3. Merhaba, tüm nemlendirici içeriğe sahip ürünler güneşi daha yoğun çekeceği için elbette leke yapar.Herhangi bir markanın kremi de yapar. Her şeyden önce güneşe çıkarken temiz cilde, cildinizin hassasiyetine göre 20, 30 veya 50 faktör güneş koruyucu sürmeniz gerekir. LR'ın güneş koruyucularını da tavsiye ederim. Bu setin yanı sıra MSM kullanımı cilt lekelerinizi azaltacaktır. Şuan ben de kulanıyorum ve çok memnunum. Sevgiler...

      Sil
  7. Merhaba, kırışıklık giderici etkisi için göz çevresinde kullanıma uygun mudur? Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  8. Yüzdeki kılcal damarlar için hangi seri kullanmam iyi gelicek. Yüzüm kızarık ve damarlarım belli oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Box set duzenli kullanimda yuzdeki kilcal damarlarin gorunumu yok oluyor kesinlikle kullanabilirsiniz sprey consatnre propolis sirasiyla iyi gunlerde kullanin

      Sil
  9. Meraba canım harika bir yazı olmus.ellerine saglık. Bende 1haftadır kullanıyorum bu ürünü lakin hic olmadıgı kadar sivilcem oldu. :-( sende yasadınmı boyle bir durum. Yetkililer kusma yaptı diyor cildin. Toparlanacak diyo dogrumuu buu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu set içersindeki alovera jeli cildim çok kuru olduğu için arada sırada akşamları kullandım.Herhangi bir sorun yaşamadım.Fakat şunu önemle belirteyim ki benim bu box setini genel kullanma amacım ;cildim tahriş olduğunda,ufak yanık ve kesiklerde vede vuruk ve morluklarda kullanıyorum.

      Sil
  10. Merhaba.seti aldım. Küçük kesik veya sıyrıklar sonucu oluşan kanamalarda da kullanılabiliyormu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba , evet bende dahaçok o amaçla kullanıyorum.

      Sil
  11. Merhabalar sevgili beyzanur dağ hanim.yüzdeki sivilvelenmeleriniz probolisli kremden dolayi olabilir. Cildiniz nemli.ise probolisi sık kullanmayınız. Sivilceler geçene kadar probolisi kullanmayın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. selamlar lütfen biri bana yardımcı olabılırmı ben bu setı aldım ama tm olarak nsl kullamam gerektıgını bılmıyorum bu settekı kremlerı ve setlerı her gün kullanabılırmıyım bı kullanım sırası varmı sımdıden tesekurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,yukarıdaki yazımda kullanım amaçları detaylarıyla yazıyor.Sizin için yeterli bilgi olacaktır umuyorum.Sevgiler

      Sil
  13. Merhabalar benim yüzümde güneş lekeleri var onun için ne önerirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güneş Lekeleriniz için size önereceğim ürünler sıralaması ile şöyledir; Aloe Vera Acil Yardım Spreyi bu ilk etapta kullanılması gereken üründür ve bu ürün ile cildi tonikliyoruz. (temizliyoruz) Daha sonrasında kullanmanızı istediğim ürün ise MSM Vücut Jeli bunu da lekelerin üzerine sürüyoruz. Bu ürünün içeriğinde bulunan bileşenlerde ren açıcı bitki özleri mevcuttur lekeleri açmaya yarayacak olan ürünümüz budur. Son olarak kullanılması gereken önemli ürün ise Aloe Vera Peeling bu ürünün özelliği de cildinizdeki ölü deriden kurtuluyor ve taze çıkacak olan cildinizi tetikliyorsunuz. Yeni çıkan deride güneş lekesi olmayacağını da söylemek isterim:) Bu arada bu işlemleri düzenli olarak yaparsanız sırasına göre çok etkili sonuçlar alırsınız.

      Not olarak şunu belirtmek isterim, Peeling işlemini duş aldığınız sırada yaparsanız daha etkili olacaktır.

      Kullanılacak Ürünler Listesi

      Aloe Vera Acil Yardım Spreyi
      Aloe Vera MSM Vücut Jeli
      Aloe Vera Peeling
      LR iş ortağıyım yardımcı olayım

      Sil
  14. Aksamlari sprey ve msm krem sürmen gerekir

    YanıtlaSil
  15. Merhaba box setinin kullanımı nasıl acaba

    YanıtlaSil
  16. Box setini nasıl kullanmayalim acaba kullanımı nasil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Aloevere Box setinin kullanım amaçları ve kullanım şekli detaylı bir şekilde yukarıdaki yazımda belirttim.Sevgiler

      Sil
  17. Merhaba box setinin kullanımı nasıl acaba

    YanıtlaSil
  18. Merhaba Gözaltı morluklarını geçirir mi? Hangi ürünü kullanmalıyız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba dilerseniz sosyalannemblog@gmail.com dan iletişim kurarsanız yardımcı olabilirim.

      Sil
  19. Merhabalar bende bu seti kullananlardanim yuzume sprey ve consantre suruyorum sabah aksam kullanabilcegimi soylediler sizce kullanmalimiyim.cokda cilt sorunum yok biraz yagli bir cilde sahibim

    YanıtlaSil
  20. Sprey -concentrate -propolis sırasıyla kullanıcam ama hepsini yüzümde ne kadar bekleticem ne kadar süreyle
    Ve bunlar siyah nokta için iyi oluyormu ☺☺

    YanıtlaSil
  21. Mrb..Gözümün etrafında yağ bezwleri var ne önerirsiniz acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba yağ bezeleri icin srey ve dermaintense kullanimi öneriyoruz.

      Sil
    2. Merhaba yag bezesi icin sprey ve dermaintense onerilir.

      Sil
    3. Merhaba yağ bezeleri icin srey ve dermaintense kullanimi öneriyoruz.

      Sil
    4. Sevgi hanım bende kılcal damar problemi var

      Sil
    5. Temizleme sütü ve tonik nemlendirici kullanıyorum alovera serisi gece kremi olarak ta msm bu box seti bu kremlerle nasil kullanılan kılcal damarlar icin

      Sil
    6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  22. Box seti sivilceden kalma izlere cukurluklara iyi gelir mi acaba

    YanıtlaSil
  23. Box seti sivilceden kalma izlere cukurluklara iyi gelir mi acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba box sete ilaveten başka ürünler öneriyoruz,blog sahibi arkadaşım satış yapmamaktadır dilerseniz sosyalannemblog@gmail.com yada www.sosyalanneyim.com dan bana ulaşırsanız yardımcı olabilirim.

      Sil
  24. Ayak tırnağımı çektirmiştim şu an çok kalın ve uzamıyor bu set işe yarar mı

    YanıtlaSil
  25. Ayak başparmağımın tırnağını çektirmiştim şu an çok kalın ve uzamıyor bu set işe yarar mı

    YanıtlaSil
  26. favorim olan bir seri özellikle sprey mucize:)

    YanıtlaSil
  27. Merhaba gogsumun üzeri çizildi serçe parmağı boyunda tırnak izi oldu erken müdahale bırakmaz iz diyorlar hiç Kuru bırakmıyorum Aloe vera hep kullanıyorum kabuk olunca da anti scar Bepanthol kullanacağım yaşım 16 bunu da alsam kalır mı iz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥