Aloe vera jelinin yüz ve vücut için bilmediğiniz faydaları

Le Sandre Organic aloe vera



ALOE VERA JELİ'NİN YÜZ VE CİLT İÇİN BİLMEDİĞİNİZ FAYDALARI


Yaz kış çok severek kullandığım Le Sandre Organic markasının Organik Aloe Vera jeliyle merhaba demek istedim sizlere.

Aloe vera nın %96'nın üzerinde sudan oluştuğundan, bu bitkinin özlerinin inanılmaz nemlendirici ve cilt iyileştirici özelliklere sahip olması şaşırtıcı değildir.Ek olarak, aloe vera bitkisi aynı zamanda zengin bir antioksidan ve A, B, C ve E vitaminleri kaynağıdır. Bu bitkinin birçok iyileştirici özelliği, cildinizi sağlıklı tutmak için çok çaba sarf eden yedi temel amino asidin varlığı sayesindedir.


Le Sandre Organic aloe vera



ALOE VERA JELİ'NİN  FAYDALARI


1-Kuru ve pul pul olan cildi nemlendirir ve iyileştirir.


Aloe vera'nın doğal bir nemlendirici olduğu bilinmektedir . Nemlendirici özelliklere sahiptir ve cilde sihir gibi emilir.  Yağlı ve akneye meyilli ciltler için bile aloe vera, hafif dokusu nedeniyle mükemmel bir nemlendirici olduğunu kanıtlamıştır .

2-Tahriş olmuş cildi yatıştırır.


Aloe vera jeli, güneş yanığı, enfeksiyon, kızarıklık ve kaşıntıdan etkilenen tahriş olmuş cildi yatıştırmaya yardımcı olan soğutma özelliklerine sahiptir. Böylece hassas ciltler için süper bir bileşen oluşturur.


3-Ciltteki yaşlanma belirtilerinin önüne geçer.


Cildinizin nemini korumasına yardımcı olur ve parlaklığını geri kazandırır. Sadece yüzdeki görünür kırışıklıkları ve ince çizgileri azaltmakla kalmaz, aynı zamanda cildin elastikiyetini artırarak ve cilt hücrelerini onararak cildin erken yaşlanmasını da önler.


4-Koyu halkaları ve şişliği giderir.


En sinir bozucu ve göze hoş gelmeyen koyu halkalar bir çoğumuzun derdi. Kurtulmak için aloe vera’yı deneyiniz. Göz çevresindeki renk bozulmalarını hafifletmeye yardımcı olan antioksidan ve E vitamini ile doludur ve serinletici etkisi ilede şişkinliğin azalmasına yardımcı olur .


5-Güneş yanığını tedavi eder.


Güneşten yanmış cildi tedavi etmenin harika bir yolu , etkilenen bölgeye aloe vera jeli sürmektir. Bu jelin ultra sakinleştirici özellikleri ile birleşen çeşitli vitaminler ve besinler, güneş yanığını sadece birkaç saat içinde hafifletmeye ve yatıştırmaya yardımcı olur.


6-Peeling ürününüzün içine karıştırarak Ölü cilt hücrelerini yok ederken cildi nemlendirir.


Her zaman kullandığınız peelinginizin içine biraz aloe vera jeli karıştırmak, ölü deri hücrelerini yok etmenin mükemmel bir yoludur. Aloe vera jeli, peeling esnasında cildin kaybettiği nemi geri kazandırır. Bu, cildinizin gerçekten yumuşak, esnek ve parlak görünmesine yardımcı olacaktır.

Yorumlar