Ebru Şallı by THALIA Karın Bölgesi İnceltici Jel ve Ebru Şallı by THALIA - Kol ve Bacak Losyonu deneyimim


Ebru Şallı by THALIA  Karın Bölgesi İnceltici Jel

Yaz kapıda derken geldi çattı bile.
17 Mart da başladığım zayıflama sürecim de 2,5 ayı geçtim bile.
Beni takip edenler bilir ,profesyonel bir güzellik merkezinden bu konuda yardım alıyorum.Bölgesel kilolarımın daha çabuk gidebilmesi için 2 ayrı yardımcı alete giriyorum.Tabi sadece bu aletler yeterli olmuyor,aynı zamanda diyet yanısıra yürüyüşle destekliyorum.
Kilo verirken bölgesel fazlalıklarımın ve aynı zamanda selülitlerimin daha çabuk yok olması içinde 1,5 aydır  doğal içerikli ürünlerini severek kullandığım Thalia firmasından çıkmış olan EBRU ŞALLI by THALIA  Karın Bölgesi İnceltici Jel ve Ebru ŞALLI by THALIA - Kol ve Bacak Losyonu  kullanıyorum.Tamamiyle bitene kadar yorum yazmak istememiştim.Dün itibariyle her iki kremimi bitirmiş bulunmaktayım.
Çok faydasını gördüğüm bu iki güzel ürünü sizlere de tanıtmak istedim.

Ebru Şallı by THALIA  Karın Bölgesi İnceltici Jel

 EBRU ŞALLI by THALIA  Karın Bölgesi İnceltici Jel, pembe ambalajı mis gibi kokusuyla daha görünüşünde bile beni cezbetti.
Sağlıklı yaşam ve plates denince aklımıza gelen Ebru Şallı ismiyle çıkmış olan bu jel,eşsiz Niozom Teknolojisi ve 3D Etkisi ile tamamen doğal bitki özleri sayesinde, karın ve kalça bölgesi için özel geliştirilmiş formülü ile cildinizin ihtiyaç duyduğu nemi sağlayarak elastikiyet kazanmasına ,içeriğindeki Kafein ve Ginseng özü sayesinde kullanım sırasında özel masaj başlıklı tasarımı ile dolaşımı uyararak vücut hatlarınızı belirginleştirmeye yardımcı oluyor. İçeriğindeki nar ve soya özleriyle istenmeyen fazlalıkların yeniden oluşumunu engelleyerek cildinizi sıkılaştırıyor.
Ebru Şallı by THALIA  Karın Bölgesi İnceltici Jel

Başlığındaki özel uçlar sayesinde karın ve kalça bölgenize sürerken aynı zamanda masaj etkisi yaparak içeriğin vücudunuz tarafından daha rahat emilmesini sağlıyor.
Ben sabah ve gece yatmadan önce sürerek kullandım.Aynı zamanda güzellik merkezindeki aletlere girmeden öncede mutlaka uygulama yaptım.Spor esnasında kullanımı etkisini dahada çok arttırdığını söyleyebilirim.Yürüyüş yada egzersiz öncesi sürülerek kullanılması daha kısa sürede etkili sonuç almanız açısından büyük önem taşıyor bence.Her şeyde olduğu gibi düzenli kullanım çok önemli.Mis gibi kokusunun yanı sıra çabucak emilimiyle yağlı bir his asla yaşamıyorsunuz.Bir süre sonra  sıkılaşmaya başlayan bölgelerinizin aynı zamanda pürüssüzleşip güzelleştiğinide göreceksiniz.

Ebru Şallı by THALIA - Kol ve Bacak Losyonu


Ebru ŞALLI by THALIA - Kol ve Bacak Losyonu 

Bacaklarımızın hatta artık kol bölgelerinde bile oluşabilen selülitli bölgeleri giderebilmek için kullanabileceğiniz bu losyon,içeriğindeki bitkisel etken maddeler sayesinde portakal kabuğu görünümünün azalmasına, kol ve bacakların daha pürüzsüz olmasına ve yeniden şekillenmesine yardımcı oluyor.Masaj yaparak sorunlu bölgelere uyguladığınızda ,niosome teknolojisi ile sorunlu bölgelere masaj ile uygulanarak dolaşımı hızlandırmaya, cildin daha sıkı ve düzgün bir görünüm kazanmasına, baldır ve kollardaki yağ hacminin görüntüsünün iyileşmesine yardımcı oluyor.Ayrıca yoğun nem içeriğiyle de cildinizin daha pürüzsüz ve yumuşak bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Ebru Şallı by THALIA - Kol ve Bacak Losyonu


Pompalı kolay kullanım ile ben sabah ve akşam ayrıcada aktif spor öncesi özellikle kol ve bacak kısmıma masaj yaparak düzenli uygulayarak kullandım.Masaj la birlikte losyon deri altına nüfusunu daha iyi sağlayarak aynı zamanda o bölgelerde kan dolaşımını da hızlandırmış oluyorsunuz.
Çabuk emilen yapısıyla uygulama sonrası giysilerinizi hemen giyebilirsiniz.Herhangi bir bulaşma leke yada yağlılık hissi bırakmaması da ayrıca kullanım kolaylığı sağlıyor.
Epey yoğun olan bacaklarımdaki selülitli görünüm de farkedilir derecede azalma  gözlemlediğim için alınacaklar listemde baş sırada aldığını söyleyebilirim.

Her iki kremin ayrı ayrı satışı olduğu gibi benim kullandığım gibi  2 li set halinde avantajlı fiyat 179 TL sahip olabilirsiniz. 

Ürünleri incelemek ve sipariş vermek için http://www.thalia.com.tr/k/ebru-salli-by-thalia/
 sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

  1. Çok güzelmiş benim de edinmem lazım, teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥