Lr Health & Beauty Aloe Vera Deo Roll-on ve Emergency Spray yorumlarım

Lr Health & Beauty Aloe Vera Deo Roll-on

Herkese merhaba;
2016 Yılının son etkinliği olarak katıldığım Biricitle Mutlu Yıllar Etkinliğinin iki hediye ürününden bugün sizlere bahsedeceğim.
Lr Health & Beauty Alovera İçerikli ürünleriyle kozmetim ve bakım alanında son yıllarda oldukça sesini duyurmuş bulunmakta.Bitkisel ve temiz içeriği sayesinde yaklaşık 2 yıldır hem kozmetik hemde kişisel bakım ürünlerini çok severek kullanmaktayım.Bir çok ürünü hakkındada bugüne kadar kullanım deneyimlerimi blogumda sizlerle paylaşmıştım.
Ürünlere geçmeden önce kısaca bu markayla ilgili bilgiler vermek istiyorum.
30 yıllık Alman teccübesi ve kalitesiyle bir çok ülkede herkesin beğenisini ve güvenini kazanmış 
LR Health & Beauty ,network sistemi ile çalışan dermokozmetik ürünlere sahip bir firma.
32 ülkede iş ortakları sistemizle çalışan ,doğrudan pazarlama siztemiyle hem dermatest onayı almış içeriği temiz ürünler kullanırken ,aynı zamanda da bir çok kazançlı fırsatlarından da yararlanabileceğiniz bir iş imkanı sunmaktadır.
Ben  bu markayla tanıştığımda ürünleri iş ortaklarından sipariş ediyordum.Fazlasıyla memnun kalınca yüzde 40 daha uygun fiyatlı ürünlere sahip olabilmek için iş ortakları oldum.
Bir tüketici olarak zararlı kimyasallar içermeyen oldukça kaliteli ürünlere rahatlıkla ulaşır ken aynı zamanda da daha düşük fiyattan alarak avantajlarını yaşıyorum.
Bu tüketi kısmı avantajları,birde network sisteme dahil olup kazanç elde edebileceğiniz kısmı varki sanırım en cazip olan bölümüde bu oluyor.
Her ay artan gelir imkanından ,araç kazanmaya kadar bir çok avantajlarını Lr iş ortaklarından ve etkinliğimizde firmaya ait bu güzel iki ürünü hediye eden Fatma Doğan arkadaşımın bu konuda blogunda paylaştığı yazıdan okumanızı tavsiye ederim.


LR Health & Beauty iş avantajları hakkında kendisinden detaylı bilgi alabilir bu kazançlı sisteme dahil olmak için ekibine katılabilirsiniz.


Lr Health & Beauty Aloe Vera Deo Roll-on

LR Aloe Vera Deo Roll-on
Adındanda anlaşılacağı üzere içeriğinde Aloe vera bitkisinin o müthiş onarıcı yenileyici vede aynı zamanda nemlendirici etkisini bulunduran ,gün boyu ter kokusunu önlerken ,terlemeye karşıda önlem alıyor.Ben Lr  la tanıştığımdan bu yana ailecek kullandığımız farklı bir markaya dahi hiç yönelmediğimiz ana ürünlerimizden birisidir.
Evimizde eşim oğlum ve ben hepimize ayrı birer Aloe Vera Deo Roll-on bulunmakta.
Yediğimiz içtiğimiz herşeyin sağlığımız açısından içeriğine dikkat ettiğimiz gibi,tenimize vücudumuza kullandığımız her ürününde içeriği son derece önemli.
Günümüzde malesef bir çok kozmetik ürün içersinde kansorejen maddeler bulunmakta.Bu yüzden lütfen ürün içeriklerine karşı mümkün olduğunca hassas olalım.
LR Aloe Vera Deo Roll-on içeriğinde yukarda da bahsettiğim gibi Alovera bitki özleri bulunmakta.
Alkol içermeyen ürün düzenli kullanıldığında koltuk altı kararmalarınıda önlüyor.
Fresh taze bir koku için bence çok severek kullanabileceğiniz bir ürün.


Lr Health & Beauty Aloe Vera Deo Roll-on


Döner roll on başlığıyla kolaylıkla uygulama yapacağınız ürün kıyafetlerinizde her hangi bir lekede bırakmıyor.

Lr Aloe Vera Emergency Spray


Diğer bir ürün ise ;

Aloe Vera Emergency Spray 

Yazımın başındada belirttiğim gibi Lr ürünlerini uzun süredir kullandığım için bu ürünle de ilgili 2 yıl önce blogumda çok detaylı bir yazı paylaşmıştım.Hatta bu güne kadar blogumun en çok okunan hit alan yazılarından biridir.
Blogumun sağ bölümünde bulunan Popiler postlar başlığı altında ilk sırada bulunan 
Aloe Vera Box SOS Acil Bakım Seti İncelemesi başlıklı yazımda yer vermiştim,
Sevgili Fatma cım bizlere etkinlikte deneme  boy ürününü hediye getirmişti.Çantaya atıp heran yanınızda taşımanız için bu boylar gerçekten kullanışlı.Ben orjinal boyu evimde bulunduğu için size gösterebilmek için fotoğrafladım.

Aloe Vera Emergency Spray  ne işe yarar ne için kullanılır kısaca burada da bilgi vereyim.

 % 83 oranında Aloe Vera içerikli sprey başlı başına mini bir ecza dolabı gibi adeta.Küçük cilt yanık ve kesiklerinden ,düşme çarpma gibi yaralanmalara kadar anında etki gösteren sprey bir ürün.Zedelenmiş yaralanmış yada kesiklerde dezenfektan görevi görürken aynı zamanda da Anti bakteriyel olduğu için  intihap ve enfeksiyon kapmasınıda önleyici.Yazın güneş yanıklarında,böcek sokmalarında tahriş olmuş ciltlerde anında rahatlatıcı etkisi bulunmakta.Sanırım şimdi neden tam çantada taşımalık dediğimi daha iyi anlatabildim.Özellikle küçük çocuğunuz varsa kesinlikle sürekli elinizin altında bulunması gerekli olan ürünler arasında olmalı.

Lr ürünleriyle ilgili sorularınız varsa bilgi almak şipariş vermek yada network sistemine dahil olup kazanç elde etmek isterseniz instagramda @sosyalannemlrekibi hesabından Fatma Doğan a ulaşabilirsiniz.

Yorumlar