Naturalse biberiye özlü şampuan


Naturalse biberiye özlü şampuan

Bir saç bakım ürünü incelemesiyle yeniden merhaba.
Naturalse markası tarafından deneyimlemem için gönderilen 30 ml lik 5 adet Naturalse biberiye özlü şampuan hakkında kullanım sonrası yorumlarımı sizlere aktarmak istiyorum.
2014 yılından bu yana doğal saç bakım ürünleri üretimleriyle yola çıkan Naturalse bir Türk markası.
Tamamen bitkisel içerikli saç bakım ürünlerinde hedefleri ince telli  saçları kalınlaştırarak ,saç köklerini besleyerek saç dökülmesi problemlerine çözüm odaklı bakım spreyleri be şampuanlarını tüketicilerine sunmak.

 Naturalse Saç Besleyici Sprey i deneme imkanım olmadı ama şampuanlar hakkında kendi saçlarımdaki kullanım sonrası gözlemlerimi aktarabilirim.


Naturalse biberiye özlü şampuan

Naturalse Biberiye Özlü Şampuan

Naturalse Biberiye Özlü Şampuan doğal bitki özleri içermektedir.

* İçerisinde paraben, silikon, sülfat ve SLS  bulunmaz.

* Bitkisel özlerden zengin bir formüle sahiptir .

* Sarmaşık özü ile saçların hızlı uzamasına yardımcı olurken, biberiye özü ile saçların daha gür ve parlak gözükmesini destekler. 

* İnce telli ve cansız saçların Naturalse Dökülme Karşıtı Spreyle birlik de kullanması  tavsiye edilir .

* Her gün kullanılabilir .

* Tüm saç tipleri için uygundur .


Naturalse biberiye özlü şampuan


İçeriğinin temiz olması ve tamamı bitki özlerinden oluşması ilk kullanım öncesi içimi rahatlattı açıkçası.Benim saçlarım çok işlem görmüş ince telli ve çok kurudur.
Hata olduğunu bilmeme rağmen maalesef her gün saçlarımı temiz görmek istediğim için yıkıyorum.Hata dedim çünkü saçların kendi halinde yağlanmasını beklemek saç yapısı için çok önemli.Sık sık yıkamak saç derisindeki koruyucu bakterileri yok edip daha çok dökülmeye ve saçların zayıflamasına yol açıyor. Buda aklınızda olsun mutlaka.
Bitkisel bir şampuan olduğu için öyle bol bol köpürme beklemeyin.Ben çoğunlukla saçlarımı iki şampuanlama yapıyorum ve Naturalse Biberiye Özlü Şampuanın saçlarımı yeterince temizlediğini gördüm.
Yıkama sonrası saçlarımdaki şampuan kokusunu da çok sevdiğimi belirtmek isterim.
Saç uzamadaki etkisini gözlemleyebilmek için ürünü bir kaç ay devam ettirerek kullanmam gerekiyor.Maalesef sadece elimde olan miktarı kullanıp şuan için devamını almadığım için bu konuda herhangi bir yorumda bulunamayacağım.
Naturalse Biberiye Özlü Şampuan da diğer dikkatimi çeken bir özellik ise kremlemeden açılmayan saçlarımı banyo sonrası taramada kolaylıkla açılması taranması oldu.Bitkisel şampuanlar genellikle saçları sertleştirir ama bu şampuanları kullandığım süre boyunca kreme dahi ihtiyaç duymadım.Saçlarıma hacim katması ağırlaştırmaması ve parlak görünüm sağlamasıda ayrıca hoşuma giden diğer özellikler.Kaşıntı kepeklenme yağlanmada artış gibi olumsuz hiç bir durumla karşılaşmadım.
Elimdeki şampuanlar bitince tercihlerimin arasına kesinlikle alabileceğim Naturalse Biberiye Özlü Şampuan hakkında genel deneyim yorumlarım bunlardır.
Naturalse markasına ait saç bakım ürünleri hakkında detaylı bilgi almak isterseniz https://naturalse.com.tr web sitelerini inceleyebilirsiniz.

Yorumlar