Ebru Şallı Thalia Avakado özlü 3D Volumazing Şampuan ve 3D Renewing bakım yağı deneyimim


Thalia Natural


Bu yıl 3. sü düzenlenecek olan Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödüllerinde "En iyi şampuan kategorisinde" aday olan Ebru Şallı Thalia Avakado özlü 3D Volumazing Şampuan ve 
Avakado Özlü 3D Renewing Durulama Gerektirmeyen Bakım Yağını kuaförümle birlikte denedik.
Yıkama ve fön aşamalarında saçlarımın durumunu yazımın en altına ekleyeceğim youtube videomdanda izleyebilirsiniz.
Thalia Natural firmasının bugüne kadar bir çok ürününü bizzat kullandım.Temiz içerikli ürünleri ve yerli bir firma olması önceliğiyle ürünlerine karşıda ilgim hep farklı olmuştur.
Geçtiğimiz yaz kilo verme ve sıkılaşma sürecimde kullandığım,başarılı sonuçlar aldığım EbruSalli by Thalia ürünlerinden Karin bölgesi inceltici jel ve Ebru Şalli by THALIA Kol ve Bacak Losyonuyla ilgili deneyimlerimide yine blogumda sizlerle paylaşmıştım.Okumak isterseniz yazı üzerindeki link ile ulaşabilirsiniz.

Ebru Şallı Thalia Avakado özlü 3D Volumazing Şampuan




300 ml lik şampuanın ana içeriği avakado yağından oluşuyor.Avakado içerisinde bol miktarda bulunan A,D,E vitamini saysinde cildin üst tabakasında bulunan ölü hücrelerin arındırılmasında oldukça etken.Yoğun nem verme özelliğiyle aynı zamanda dış etkenlerden dolayı yıpranmış mat bir görüntüye sahip saçlara da bakım yapma ve saç köklerini besleme özelliği var.Araştıracak olursanız kozmetik sektöründe de özellikle cilt kırışıklıkları için avakado yağı çok yaygın kullanılmakta.

Şampuan saçlara nem kazandırırken aynı zamanda saçların elektriklenmesine karşıda bir kurtarıcı gibi.
Şampuanın yapısı oldukça yoğun.Az bir miktar tek seferlik yıkama için yeterli oluyor.Doğal içerikli ürünler gibi şampuanlama esnasında öyle bol bol köpük vermediğini göreceksiniz.Çok köpürmemesine rağmen temizlemesi oldukça iyi.Ben her kullanımda 2 kez şampuanlama işlemi yapıyorum.
İçeriğindeki avakado yağı sayesinde şampuan sonrası krem kullanmanıza bile gerek kalmıyor.Benim saçlarım boyalı ve işlem görmüş olmasına rağmen sadece şampuanla yıkayıp çıkarak çok kolay taranma sağladı.

Avakado Özlü 3D Renewing Durulama Gerektirmeyen Bakım Yağı



75 ml lik durulama gerektirmeyen bakım yağı ise muhteşem.Bakım yağlarını çok severim sık sık kullandığım saç bakım rutunimin demir başları gibidir adeta.İçeriğinde Avokado Yağı, Organik Argan Yağı ve Organik Jojoba Yağı gibi pek çok  bakım yağının bulunduğu ürün saçlara extra parlaklık ve yumuşaklık katmak için özel hazırlanmış.

Avakado Özlü 3D Renewing Durulama Gerektirmeyen Bakım Yağı


Saç uçlarımdaki yogun kırıkları bile bu kadar güzel gizleyip kamufile ettiyse, düşünün siz etkisini.Şampuan sonrası durulanmış nemi alınmış saç uçlarına sürdüğünüz zaman fön yada ısılı bir işlem uygulayacaksanız saçlarınızın yıpranmasını önlüyor.Kuru saçlarınızada kullanabileceğiniz bu ürün saçlardaki parlaklığı arttırarak canlı görünüme kavuşturuyor.Bakım yağları saçları ağırlaştırır derler ya ben bu yağda asla böyle olumsuz bir sonuçla karşılaşmadım.Şimdi her şampuanlama sonrası severek sürekli kullandığım bakım yağım oldu.
Ölçülü saçlarda kullanmaya dikkat ederseniz saçlarda yağlanma süresinide uzatmış olursunuz.
Her iki üründe Sles - Sls ve paraben içermiyor.

3.Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödüllerinde "En iyi şampuan kategorisinde"aday olan 

Ebru Şallı Thalia Avakado özlü 3D Volumazing Şampuan a oylarınızı bekliyoruz.








Yorumlar