Bumerang Deneyim Günleri’ ”Hatırlamak Gerek Bazen” etkinliğinde buluştuk.




Bumerang Deneyim Günlerinin bu ayki etkinliği Dude Table organizasyonu ile  “Hatırlamak Gerek Bazen” sloganıyla Cafe Cadde de yapıldı.Benim Bumerang etkinliklerine ilk katılımımdı.Etkinliğin tamda sloganına uygun unutamıyacağım hep hatıralarımda kalacak çok keyifli çok güzel bir gün geçirdim.. Çok değerli blogger lerle tanıştım sohbetler yaptık dostluklar kurduk.  Etkinlikde  nefis öğle yemeği sonrası,geçmişten bugüne kadar gelen  kahve ve likör ritüellerinin tanıtımı yapıldı enfes tadlarla damaklarımız buluşturuldu.  

Bumerang Deneyim Günleri


Türkiye'nin dört bir yanından özenle seçilmiş meyvelerden üretilen Mey içkinin, yeni likör markası olan Nazen'in nane, vişne, acıbadem, ahududu tadlarını test ettik.
Ahududu, vişne gibi yaş meyvelerden yapılan Nazen Likörleri, olgunluk dönemindeki meyvelerin etli kısımlarından yapılıyormuş. Meyveler çekirdeklerinden ve saplarından ayrılıp maserasyonda 2-3 ay bekletiliyor; meyvenin rengi, aroması ve karakteri sıvı karışıma geçtikten sonra özel filtrelerden süzülen Nazen’e şurup ilave edildikten sonra bir ay  dinlendirilip  filtre edildikten sonra da şişeleniyormuş.
Bize geçmişimizi hatırlatan  şık tepsisi,kadehte likörü ve özel fincanıyla kahve sunumu gerçekten damakta iz bırakan bir keyifti.


Bumerang Deneyim Günleri

Çocukluğumun bayramlarına bir yolculuğa çıktım sanki.
Bayram hazırlıkları için yapılan alışverişte bayramlık şekerin yanında olmazsa olmazıydı likör.Mutlaka muzlusu,nanelisi alınır ,bayram ziyaretine gelen büyüklerin kahvelerinin yanına minik kadehlerde servis edilirdi.Küçüğüz ya  gizli gizli tadına bakar çaktırmazdık.İşte geçmişten bu güne gelen damağımda tadı kalan likör ,bugün tekrar  kendini hatırlattı:)

Bumerang Deneyim Günleri



Kahvemin yanında vişne likörü gelmişti.Nane, vişne, acıbadem, ahududu ,birini tatsam diğeri aklımda kalacaktı,denemesem asla olmazdı.Şaşıracaksınız ama hepsinden nasiplendim:)
Bu güzel organizasyonda bizleri buluşturan Bumerang ' a, İnteraktif Servisler Uzmanı Ahmet Erten ve Hilal Meriç'e,Dude Table ye ve proje Koordinatörü Merve Akgül e,Nazen likör'e ve etkinlikde tanıştığım bir birinden değerli blogger arkadaşlarıma çok teşekkürler.Sizlerle olmak bu keyifli anları paylaşmak unutulmazdı.
Bir başka organizasyonda tekrar buluşmak dileğimle.
Sevgiler






Yorumlar

  1. Güzel bir etkinlik olmuş.Likör ve mendil beni çocukluğumun bayramlarına götürür Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. ne güzel keyifli gün geçirmisiniz:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. @Sertaç Cihan

    Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim Sevgili Sertaç

    YanıtlaSil
  4. @Havva Peynirci

    Teşekkür ederim Sevgili Havva,çok keyifliydi gerçekten

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥