Garnier Saf & Temiz 3ü 1 Arada Ürün İnceleme



Garnier Saf & Temiz 3ü 1 Arada 
Temizleme + Peeling + Maske Ürün İnceleme

Merhaba Arkadaşlar,
Son günlerde cildimi temizlemek adına yeni bir ürün aldım.
Epeydir kullanıyorum sonuçlarından memnun kalınca bu ürünle ilgili deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim.
Aslında uzun yıllardır cilt temizliğim için bir çok farklı ürün denedim,memnun olduklarım yada cildime uymayıp rahatsız olduğum ürünlerde oldu.Hepimizin cilt yapısı yağ dengesi farklı olduğu için bir baskasına iyi gelen bir ürün sizde olumsuz sonuçlara yol acabilir.Bunun için cilt tipinizi çok iyi bilmeniz ve ürün seçiminde buna dikkat ederek kullanmanız  önemli.Mutlaka ürünün sizin cilt tipine uygun olup olmadığını kontrol etmeli,ihtiyacınızı karşılayacağına kanaat getirdiğinizde  kullanmalısınız.
Benim cilt tipim karma.T bölgem genel karma cilt tipine göre farklı ve kuru.Bu sebebden çoğunlukla T bölgemde  nem kaybından dolayı pullanmalar oluyor.(alın-burun-çene bölgesi)
Nem dengesini sağlamak için öncelikle en temel ihtiyaç bol su tüketimi gerekli ben malesef su sevenlerden olmadığım için  bu konuda hep zorlanıyorum.:(
Dıştanda cildimize uygun doğru temizleme ürünleri ve nemlendiriciler seçmek gerekiyor.
Ben  cilt temizliğim de  üstüste birden fazla ürün kullanmak yerine Garnier Saf & Temiz 3ü 1 Arada  temizleme ürününü kullanmayı tercih ettim.
Amacım ürününde suloganındaki gibi hem kirlerden arındırma hem gözenekleri temizleme hem peeling hemde maske yapmaktı.
Yağlı ve karma bir cilt tipiniz varsa, cildiniz yağlanma, parlama ve siyah noktalar gibi cilt problemlerine eğilimli ise memnun kalabileceğinizi düşünüyorum..
 Çinko minerali ve bakterilere karşı etken madde içeren formülü ile cildi derinlemesine temizlerken sebum (yağ) fazlasını dengeliyor.Ürünün içeriğindeki beyaz kil ile cildi matlaştırıyor ve cilt yapısını dengeliyor.



KULLANIMI:
Ürünü nemli cildime uyguluyorum.Az bir miktar parmaklarınıza almanız yeterli oluyor.Gayet yoğun bir ürün buda beni mutlu etti.İçerisindeki mavi partüküller cildi rahatsız etmeden ölü derileri ciltten atmadada epey etkili.Kullanım sonrasında cildi asla  tahriş etmiyor.Cildimde kadife gibi hissi dokundukça farkını gösterdi.
3  Tip kullanım önerisi var.
-Eğer günlük olarak cilt temizliğinde kullanacaksanız ,nemli ıslak yüzünüze sürüp hafif ce yedirip yıkıyorsunuz.
-Peeling amacıyla uygulayacaksanız yine ıslak yüzünüze dairesel hareketlerle özellikle pullanma olan bölgelerinize yoğunluk olarak masaj yaparak uyguluyorsunuz.Sonrasında bol suyla yıkıyorsunuz.Ben haftada iki kez peeling  olarak masajla cildimdeki ölü tabakanın arınması için bu şekilde uyguluyorum.
-Maske olarak kullanımıda yine nemli yada ıslak tüm yüzünüze ve dekolte bölgenize ürünü yayıyorsunuz ve kuruması için 3-4 dakika bekliyorsunuz.Sonrasında bol su ile duruluyorsunuz.

Tek ürünle 3 ayrı bakım daha ne olsun değilmi:)
Sizlerde bu ürün deneyiminde bulunduysanız düşüncelerinizi yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim.
Keyifli mutlu bir pazar dileğimle hoşçakalın.








Yorumlar

  1. Bu ürün ile birlikte makyaj masası üstü toparlanmış oldu. Maskeler peelingler tonikler....
    Hiçbirine gereksinim duymuyorum çok şükür:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirdeyim yeni gelin:) Yorumun için çok teşekkür ederim.Sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥