2015 de Twitter yenilikleri




Twitter, 2015'in ilk yarısında dahili video özellikleri sunarak Vine'ın altı saniye hizmetini tamamlama yoluna gidecek gibi gözüküyor.

Twitter'ın ürün VP'si Kevin Weil "Kısa döngülü Vine videolarının yanı sıra, daha uzun videolarla dünyanızda neler olduğunu daha iyi paylaşırken eğleneceğinizi düşünüyoruz" yazısı ile bir blog açıklamasında bulundu. Ancak Twitter, bu yeni video stratejisinde kullanlacak olan videoların zaman sınırı olup olmayacağı ve reklamların durumu gibi detayları açıklamadı.

Twitter dünya çapında 284 milyon kullanıcı ile yıl bazında yüzde 23'lük bir büyüme göstermiş durumda ve büyümeye devam ediyor. Ancak bütün bu büyümeye rağmen, Twitter halen rakibi Facebook'un sadece 5'te 1'i büyüklüğünde. Bu arada Facebook da kendi video özelliğini geliştirmekte ve YouTube benzeri bazı özellikleri sayfalarına eklemiş durumda.

Twitter'ın açıkladığı ve geliştirilmekte olan diğer özellikler ise, kullanıcılar hizmete bağlı değilken gelen ilgili tweet'leri vurgulayan bir çeşit "siz yokken" özelliği ve direkt mesajlar ile kamuya açık bir Twitter konuşması yapabilmek...

Kaynak: CHIP Online

Yorumlar

  1. Merhaba,blog keşif etkinliğinden geliyorum.Bloğunuz çok güzel sizi takibe aldım.Banada beklerim:)

    http://madamcosmetic.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz,güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.Bloğunuzu mutlaka ziyaret edeceğim.Sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥