LR Health & Beauty ürünleriyle komple tırnak bakımı rutinim


Merhaba güzelliğine bakımına önem veren hanımlar:)
Daha öncede söz verdiğim gibi bugün sizlerle LR Health & Beauty el ve tırnak bakımı ürünleriyle günlük rutin bakım uygulaması nasıl yapılır onu paylaşacağım.
LR firması ojelerinde olduğuı gibi tırnak bakımı içinde oldukça güzel ürünler sunmuş.
Ben her oje yenileme işleminden önce bu bakımı haftada bir kaç kez uyguluyorum.
Uzun tırnağı çok fazla sevmem.Mümkün olduğuncada temiz ve hijyen kalabilecek boyutta bırakmayada özen gösteririm.Bu da sık sık törpüleme işlemi ve sağlıklı tırnak yapısı için bakımı gerektiriyor.
Sözü fazla uzatmadan LR Health & Beauty tırnak bakımı ürünleriyle uygulamaya geçelim.



En başta tırnaklarda bulunan ojeyi çıkartalım.
Aseton; Tırnak cilalarını etkin bir şekilde çıkartan kimyasal çözücüdür. Tırnakları ve tırnak köklerini etkiler. Tırnaklar daha kolay kırılabilir hale gelebilir.Ciltte tahriş yapabilir. LR Health & Beauty firması doğal kayısı çekirdeği yağı içeriğiyle aseton içermiyen ürünüyle tırnaklardaki ojeyi etkin ve sağlıklı çıkarmayı hedeflemiş.

Ojeden arınmış tırnaklarımızda bakıma başlayabiliriz.


Tırnak eti yumuşatıcısıyla tırnak etrafındaki etlerini nemlendirip, yumsatarak törpü yardımıyla etleri rahatlıkla geriye itmeye olanak sağlıyor.
Sırada tırnak onarma var.

Nail Repair  deniz yosunu özüyle tırnak yüzeyini düzleştiriyor.


Nail Hardener yumuşak ,ince kat kat ayrılan tırnakları güçlendiriyor.Tırnağın üzerini koruyucu bir tabaka gibi örtüyor bu hem tırnağa vitamin verirken oje öncesi ojenin zararlı kimyasalının tırnağa işlememesi için koruyucu bir kalkan sağlıyor.


Brıght Naıls  tırnakları görsel olarak aydınlatıyor.Özellikle sigara kullananların tırnaklarındaki sararmayı büyük ölçüde gizliyor.

Sıra geldi tırnakları renklendirmeye:)
Ben bugün gündüz için LR Health & Beauty  Nail Polish 2 numarasını tercih ettim.:)

Naıl Top Coat   tırnak cilası  maksimum parlaklık ve dayanıklılık sağlıyor. Oje üzerine sürüldüğünde ojenin dökülmesine karşı koruyuculuk sağlıyor.


Tırnak bakımımızı yaptık son noktayı el ve tırnak serumuyla tamamlayalım.Üzüm çekirdeği,Avocado,jojoba yağı ve E vitamini içeriğiyle hassas ciltler için yumuşacık bakım sağlıyor.



Yoğun yapısı kolay  cilt yüzeyinde dağılıp yaglı bir his bırakmadan kolaylıkla emiliyor.Mis gibi kokusuyla yumuşacık ellerle tırnak bakımımızı tamamladık:)
Sizde  ürünlerine sahip olmak istiyorsanız ınstagramdan  @lr.healthbeauty adresiyle iletişime geçebilirsiniz
Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.












Yorumlar

  1. ürünler çok güzel,tırnak konusunda çok hassasım bence bir bayanın gizli aksesuarıdır. takibe aldım, bana da beklerim.
    yeni yılınız kutlu olsun! sevgiler!:)
    zeyusanka.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Merhaba lr nin birçok ürününü kullanıyorum yalnız tırnak yeme problemim var bunun için tavsiye edilebilecek bir ürün var mıdır Teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Merhaba lr nin birçok ürününü kullanıyorum yalnız tırnak yeme problemim var bunun için tavsiye edilebilecek bir ürün var mıdır Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba dilerseniz sosyalannemblog@gmail.com dan iletişim kurarsanız yardımcı olabilirim.

      Sil
  4. bu ojeyide kullanayım, bayağı faydalı olabileceğini düşündüm,
    şu an kullandığım bu tırnak bakım yağı
    buda bayağı toparladı tırnaklarımı
    düzenli kullanırsanız çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz
    http://www.indirimvekalite.com/kozmetik-saglik-bakim-k-21/tirnak-bakimi-k-10176/tirnak-guclendiriciler-k-10192/ok-ok-sally-hansen-vitamin-e-nail-cuticle-oil-tirnak-eti-yagi-u-119179.html#.WHySQtSLSzd

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥