Saç dökülmesine karşı zaferim:Yver Rocher Anti - Chute



Merhaba sağlığına olduğu kadar dış görünümünede özen gösteren bay ve bayanlar:)
Sadece bayanlar değil tabiki de güzelliğine cilt sağlığına ve görünümüne dikkat eden,günümüzde bir çok beyde var,
Bize bahşedilen  bu eşi benzeri olmayan vucudumuzun kıymetini bilmeli imkanlar doğrultusunda en iyi sekilde bilinçli olarak korumalı bakmalıyız.
Bay ve bayanların ortak olarak bedenlerinde ilgilendiği özen gösterdiği en önemli nokta saçlardır değilmi.


Saç dökülmesi bir çok erkekte kelliğe kadar malesef sonuçlanırken bayanlardada ciddi oranlarda saç azalmasına seyrelmesine yol açmaktadır.
Çesitli sağlık sorunlarından tutunda,hormon bozukluklar,kimyasal maddelere maruziyet,genetik yatkınlık,kıl gelişimi bozuklukları,dengesiz beslenmeye stres yada mevsimsel değişiklikler bir çoğumuzun zaman zaman saç dökülmesi şikayetini yaşamamıza sebeb olmuştur.
Sağlıklı bir insanda saç dökülmeleri 2 aya kadar sürebilmektedir. Yılda 3 kez tekrarlanan saç dökülme süresinin 2 ayı aşması artık SOS çağrısıdır.
Mutlaka sebeb ve nedenlerinin araştırılması ve buna bağlı olarak destekleyici tedavi yada bakım yapılması gerekmektedir.

Bende malesef çok uzun süredir saç dökülmesi yüzünden sıkıntı yaşayanlardanım.
Yıkama ve taramaya bağlı günde 100 tele kadar saç dökülmesinin normal olduğunu söyleselerde bendeki bu oran 3-4 katı çoğunluğunda yaşadığım zamanlarım oldu.Aylarca devam eden bu sorun karşısında
zaten ince telli çok gür olmayan bir saç yapım olduğundan zaman zaman kel kalacağım korkularınada kapıldım.
Önce sebeb ve nedenlerinin arastırmasına giriştim tabiki.Ciddi bir sağlık sorunum olmadığına kanaat getirdikten sonra saçlarıma yaptırmış olduğum boya ve röfle gibi kimyasal islemlerinde bu sorunumu tetiklediği kanaatine vardım.
Boyadan vaz gecemiyeceğim için saç kıl köklerimi ve saç diplerimi güçlendirebilecek destekleyici bir ürün arayışına girdim.
Hem doğal olmalı hem etkili hemde komplike bir ürün olmalıydı.
Bu aşamada kozmetik alışveriş yaptığım markaların ürünlerini inceleme sürecim sonunda doğal ürünleriyle Yves Rocher markasının 
Saç Oluşumunu Destekleyen ve Dökülmeyi Engelleyen Şampuan ve serumuyla bu şansımı denemeye karar verdim.
Yves Rocher Anti-Chute Antı-Hair Los Serum setle beraber destekleyici olan yine Saç Oluşumunu Destekleyen ve Dökülmeyi Engelleyen Şampuanını birlikte bir kür olarak kullanmaya başladım.
Öncelikle Saç Oluşumunu Destekleyen ve Dökülmeyi Engelleyen Şampuan dan bahsetmek istiyorum.



Ürünün vaadleri:
Saçlarınız dökülmesin!
Organik Beyaz Acı Bakla tohumlarında bulunan zengin protein dolu özler sayesinde saç diplerindeki kan dolaşımını hızlandırır. Bu sayede saç oluşumu desteklenir, saç dökülmesi engellenir.
Saçlarınız gözle görülür bir şekilde gürleşir. Canlılığını ve gücünü yeniden kazanır.
Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir.



İlk şampuanı serumla kombine kullandığım için çok memnun kaldım.
Saç temizlemesi gayet başarılı, bir tek rahatsız olduğum yanı kokusu.
Malesef yeni yıkanmış saçımdaki şampuanın kokusu pek hoşuma gitmiyor,fakat doğal bir ürün kullanıyorum düşüncesiyle bu kokuya artık çok aldırış etmiyorum.
Alıştım diyebilirim özetle:) 



Serum seti ise tam 1 aylık kür.
Kutu içersinde 4 adet serum ve 1 tanede serumları aktarıp saç diplerinize kolay uygulamanıza yarayan pompası bulunmakta.
1 serum tam bir haftalık uygulama için ayarlanmış.
Şisenin üzerinde resimdede göreceğiniz gibi 4 bölme var.


Dökülmeyi Engelleyen Şampuan la yıkanmış temiz saçınıza bir kerede bir çizgi bölmesi kadar miktarı saç diplerinize masaj yaparak yediriyorsunuz.Bu arada şampuan bu serum setini kullanmak için şart değil,ben yoğun bir dökülme yaşadığım için daha etkili olabilmesi açısından aldım ve kullanıyorum.
Serumu uygularken dikkat etmeniz gereken özellikle biz bayanların masaj yaparken tırnaklarımızla saç derisini zedelememiz.Mağazadaki sorumlu bayan kullanım seklini bana anlatırken tırnaklarımın uzunluğunu görüp bir kaç defa üstüne basa basa belirtince eşimle birlikte epey gülmüştük:)
Haklıydıda itirazım yok tabiki:)
Serum tahmin edildiği üzere oldukça akışkan ve rahatlıkla cilt tarafından emiliyor ve kolay uygulanıyor.
Bu tarz kürlerde en önemli nokta düzenli bir şekilde aksatmadan kullanmaktır.Eğer haftada bir kez uygulayıp düzeni ihmal ederseniz verim alamazsınız.
Gün aşırı yıkanmış saça uygulamak en ideal kullanım şekli.

Ürünün Vaadleri:
1 ayda saç dökülmesini durdurun!
İçeriğindeki Organik Beyaz Acı Bakla ve Çentiyan Kökü özü sayesinde saç köklerinin nefes almasını engelleyen sebum salgısını azaltır ve saç diplerindeki kan dolaşımını hızlandırır. Saç dökülmesi durur, yeni saç oluşumu artar.
Saçlarınız gözle görülür bir şekilde gürleşir. Canlılığını ve gücünü yeniden kazanır.

Verilen tüm vaadlerin benim saç yapımda başarıyla geçtiğini gönül rahatlığıyla belirtmek istiyorum.
Saç dökülmem büyük ölçüde azaldı ve yeni saçlar çıktı.
Özellikle saçlarıma fön çektirdiğimde uzun saçlarımın arasından fırlayan yeni çıkmaya başlayan kısa saçlar görüntüsü pek hoş olmasada, yüzümü güldürüyor:)

Ben ilk serum setimi yaz aylarında almış kullanmıştım.Serum kürüm bitince şampuan kullanıma devam ettim.Bittikçe yeniliyorum.
Aradan gecen 3-4  ay sonrasında kış mevsiminin gelmesiyle yeniden saç kaybı yaşamamak için takviye olarak 2 defa aldım.
Suan 2 haftalık serumum kaldı ve  çok şükür hala sorunsuz bir şekilde olumlu sonuçlarım devam ediyor:)
Yves Rocher beni yine memnun etti:)
Eğer sizde bu tarz bir sorunu yaşayanlardansanız mutlaka deneyin derim.Doğal bir ürün olduğu için zararda görmeyeceksinizdir diye düşünüyorum.
Ürünlerin sayfaları ve güncel fiyat bilgisi için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

Başka bir ürün deneyimi yazımda görüşmek üzere sevgiler.. 

Yorumlar

  1. canım çok yararlı bir yazı ellerine sağlık:)bu ürün konusunda açıkcası biraz tedirgindim ancak şuan denemeye karar verdim sayende:))) benimde dökülme problemi oluştu son aylarda saçlarımda:( umarım benimde işime yarar:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer sağlığa bağlı bir sorun yoksa mutlaka faydalı olacaktır canım.Tek şart aksatmadan düzenli kullanmak.İnsallah bendeki gibi seninde sorununa çare olur.Sevgiler

      Sil
  2. Gerçekten yararlı bir yazı olmuş . İnstagramda iyi ki keşfetmişim seni :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba. Yeni alan adın hayırlı olsun diyerek başlayayım. Bundan bir süre önce ben de alan adımı taşımıştım, Sonra zaman içinde bir iki arkadaş yazdıkların bizde neden çıkmıyor diye yorum attı. Anladım ki alan adı taşıyınca izleyiciler görüntüsü geliyor; ama yazdıklarım yeni adresten onlara ulaşmıyor. Umarım yanılmışımdır ama böyle bir sorunla karşılaşabilirsin. İzleyicilerin takibi bırakıp tekrar takibe alması sorunu çözüyor bir yerde okumuştum. Ben şu anda bu siteye yaptım; benim izleyicilerim kırk kadarına durumu tek tek bildirmeme rağmen maalesef yeni adresimi izlemeye almamıştı. Bu yazın bende çıkmadı örneğin, eski adresinde verdiğin bilgiden yola çıkarak geldim. Tabii şimdi takibe tekrar aldığımdan gelecektir. Olası bir problem olduğu için yazmak istedim, sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Fidan çok teşekkür ederim faydalı bilgilendirmen için.
      Kendi hatamdan dolayı geç farkettiğim bu yanlışı düzeltmekde inşallah başarılı olabilirim.Biraz uğraştıracak beni ama nekadar erken halledersem daha iyi olur diye düşündüm.Bumerang daki yolladığım yayınlanan tüm linklerimde malesef deaktif oldu onlarada durumu bildireceğim .
      İlgin alakan vede yardımın için beni cok mutlu etti tekrar çokkkkk tesekkür ederim.Allah razı olsun.
      Kucak dolusu sevgilerimle.

      Sil
  4. benimde kullanıp memnun kaldığım bir üründü . saç dökülmesi sorunu yaşayanlara tavsiye derim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel hepimize çare olmuş bu ürün çok sevindim:)
      Yorumun için teşekkür ederim soslu badem .
      Sevgilerimle

      Sil
    2. Fiyatı nedir aceba serumun sampuani var da😊

      Sil
  5. Bende bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum bu ürünün sadece şampuanını kullandım ve bana hiç bi fayda sağlamadı.Demekki tamamlayıcı ürünleriyle birlikte kullanmak gerekiyor 😊👍

    YanıtlaSil
  6. çok güzel anlatmıssın teşekkürler bende beklerim bloğa

    YanıtlaSil
  7. merhaba ben ürünü yeni aldım bugun kullandım ama serumu kullandıktan sonra sacım bı degısık oldu gıtmedı sankı serum böle yapıskan ve sert oldu anlamadım neyı yanlıs yaptım ?

    YanıtlaSil
  8. Enes kardesim serumu kullandiktan sonra saclarina sekilde verebilirsin o yuzden bi nevi jöle,wax etkisi de var ayrica yapiskanligi sonradan olan kurulugu o yuzden :)

    YanıtlaSil
  9. mrb yazınızı çok beğendim. benim bi sorum olacaktı sebum algısını azaltır diyor saçı kurutuyor mu acaba benim sacim kuru çünkü ve sebum yağlı saclilar da çok oluyor diye biliyorum lütfen bilgi verin bu konuda kararsız kaldim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba benim saçlarımda kuru yapıda.Ürün kullanım sırasında ekstra bir kuruluk hissetmedim .

      Sil
  10. arkadaşlar piyasadaki bütün ürünleri denemş biri olarak söylüyorum kesinlikle deneyin ben çok memnun kaldım dökülme durdu hatta bitti diyebilirim .

    YanıtlaSil
  11. Merhabalar rica etsem bu ürünün gözle görülür faydasını fotoğrafla destekleyebilir misiniz teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,ürünü 2014 yılında kullanmış ve bu yazıyı paylaşmıştım.Görsel olarak ozamanlardan kalma öncesi ve sonrası fotoğrafım yok malesef.

      Sil
  12. bu ürünü bende iki defa denedim 1 ay arayla sonbahar döneminde(2016 eylül-kasım) ve çok faydasını gördüm dökülme durdu ve saçlarım güçlendi şimdi tekrar ilk baharda kullanacam sabırsızlıkla bekliyorum nisan ayını. kullanmanızı tavsiye ederim üstelik benim uyku düzenim ve yemek düzenim olmamasına ragmen(işten dolayı) faydasını gördüm ve bide hergün saçlarınızı 5 dk. tarayın.

    YanıtlaSil
  13. Merhaba ben de e vitamini yağı ve keratin maskesi ile sorunumu çözdüm. İlgililere öneririm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keratin maskesi derken? Nasıl kullandınız acaba

      Sil
  14. Bende yazını okuyup kullandım. Ama malesef sanırım kronik dökülmeleştiğinden bana bir fadası olmadı. aslında başta çok iyiydi. yazısınıda yazım
    https://eflince.blogspot.com.tr/2017/08/dokulen-sac-teli-maceralar-yvrose-anti.html

    dökülme durdu sandım ama birde kabuk oluşturdu şimdi ona çözüm arıyorum

    YanıtlaSil
  15. Yeni başladım kullanmaya serum ve şampuanını aldım faydasını görürsem aktaracağım Serum kötü kokuyor şampuan kokusu kötü değil

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥