Dudak kuruluğuna organic çözüm, Aubrey Lip Balm

dudak nemlendiricisi



Dudak kuruluğun sebebleri oldukça fazla nedenlere bağlı olabilir.
Dudak kuruluğu çevresel etkenlere bağlı olarak, soğuk güneş,kalitesi düşük rujlar,
bunun dışında özellikle ateşli hastalıklar esnasında dudaklarda kuruluk artmakda,vucuttaki su kaybına bağlı yada yetersiz sıvı tüketimide büyük rol oynamakta.
Sağlık nedenlerine bağlı olarakda özellikle vitamin eksiklikleri dudak kuruluğunun önemli nedenleri arasındadır.
Kansızlık,B vitamini,demir ve folik asit eksikliği gibi rahatsızlıklarda dudak kurulukları görülebilir
Dudaklarımız kuruduğunda yaygın olarak yapılan hata o kuruluğu gidermek için tükrük ve dilimiz yardımıyla dudağı ıslatmak olarak yaptığımız hatadır.
Ağız içersindeki bir takım emzimler ve bu emzimler hassas olan ve zaten çatlamış olan dudağa temas ettiği zaman dudakdaki kızarıklık ve çatlamayı dahada arttıracaktır.
O yüzden mümkün olduğunca ilk anda dudağı rahatlattığını sandığımız yalamayı yapmamak gerekli.
Zaman içersinde kuruyan dudaklarda çatlayan deri parçaları hafif hafif soyulmakta ve kişiyi rahatsız etmekte.Özellikle sitresi yoğun olan ve endişeli kişilerde onları koparmak zaman içersinde bir alışkanlık haline gelmekte. kopardıkça o bölgelerde daha çok soyulma ve kızarıklara  ve hatta zaman zaman açık yaralar ve enfeksiyonlara yola açmakdadır.
Dudaklarınız kuruyorsa yapilacak en önemli şey onu hem içerden hem dışardan nemlendirmektir.
İçerden nemlendirmek sıvı tüketimini arttırmak olabilir.
Dışardan bişey yapılacaksa buda dudağın nemini dudakta tutacak
dışardan bir dudak krem sürmek tir.Bu dudak kremi seçerkende dudağın nemini koruyacak hapseden bir krem olması gerekiyor.
Dudaklarımızın kurumasını önlemek için özel dudak nemlendirici kullanımı çok yararlı olacaktır.

dudaknemlendiricisi

Bu soğuk kış aylarında benimde dudaklarımda yaşadığım bu kuruluk ve çatlamalara yaklaşık olarak bi hafta önce sürmeye başladığım Aubrey organic Lip balm sorumu çözmede çok etkili oldu.
Düzenli olarak sabah ve gün içersinde ihtiyaç duydukça spordan ve duştan çıkınca her yüzümü yıkadığımda günde 5-6 defa elimin altından ayırmadan sürdüm.

begendimpaylastim


Bu gün bu yazıyı yazarken sizlere çatlaksız oldukça sağlıklı dudak dokusuna sahibim.
Tamamen organik olan Aubrey lip balm dudak nemlendiricisi içeriğinde bulunan organik balmumu, organik hindistancevizi yağı, sızma  organik zeytin yağı, organik jojoba çekirdeği yağı, organik aroma, organik kenevir tohumu yağı, organik Rosa Mosqueta ® tohumu yağı,E vitaminiyle dudağımın ihtiyacı olan hem vitamin hemde organik yağ bileşenleriyle dudağımın nemini koruyup dışardan başarılı bir şekilde dudak nemi ihtiyacım karşıladı.
Mandalina aromasıyla tamda kış mevsimine uygun c vitamini gereksinimini karşılıyormuşsunuz hissiyle hem doğal hemde kokusuyla duyularımı tatmin ediyor..
Bu soğuk kış günlerinde cildimizi olduğu kadar güzelliğimizin en ön planda olan noktası dudaklarınızı korumak ve onun dolgun sağlıklı görüntüsünü kaybetmemesi için bir yardımcı arıyorsanız kesinlikle tercihleriniz arasında Aubrey Organic Lip Balmı bulundurun derim.
Son olarak önemli bir noktayı daha dikkatinize sunmak istiyorum.Çatlayan dudaklarınız için içten ve dıştan tüm önlemleri aldığınız halde uzun süre iyileşmeyen dudak çatlaklarında kanser riski olabileceğinden mutlaka bir uzman hekime başvurulmanız gerektiğinide belirtmek isterim.
Hepimize sorunsuz sağlıklı mutlu günler dilerim.

Yorumlar

  1. cidden çok sağlıklı görünüyor dudakların Aubrey'in şampuanından memnun kaldım lip balmını da denemeli ama elimde çok stok var aklımda bulunsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneme fırsatı bulduğum için ben cok memnunum.Sürekli çatlayan kuruyan dudaklarım beni mutlu etti:)
      Yorum için teşekkür ederim canım,sevgiler

      Sil
  2. Guzel bir yazi olmus. Ilk gun surup kenara koymustum devam etmeli. Ev chapsticklerden geçilmiyor ama surmuyrum sagol guzel bilgiler icin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım,eğer bu tarz bir sorunun varsa kenarda durmasın bencede.
      Sevgilerimle

      Sil
  3. ya bu markayi cok duydum ama almanyada satilmiyor maalesef, sampuanlari vs de cok iyiymis:)

    YanıtlaSil
  4. ben de deneyeceğim bu markayı umarım ben de memnun kalırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz,inşallah sizde memnun kalırsınız
      Sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥